Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
"Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle." Janusz Waluś - czekaMY!
Starzynski akurat tego karnego dobrze mierzył i nie można napisać, że źle do niego podszedł, ale Burić dobrze go wyczuł.
Co mecz rozegrał Bozić z Miedzi Legnica, zawalił pierwszego gola, sprokurował karnego i dostał czerwona kartkę, a Ci go kapitanem zrobili. Ostoja drużyny.
04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Starzynski akurat tego karnego dobrze mierzył i nie można napisać, że źle do niego podszedł, ale Burić dobrze go wyczuł.
Co mecz rozegrał Bozić z Miedzi Legnica, zawalił pierwszego gola, sprokurował karnego i dostał czerwona kartkę, a Ci go kapitanem zrobili. Ostoja drużyny.
Może właśnie dlatego jest kapitanem, miało być 0-3 i było. Niestety z roku na rok jest coraz gorzej jeżeli chodzi o poziom sportowy w Ekstraklasie. Co okienko przychodzi tabun takich pseudo kopaczy jak Bozić czy ten Vujadinovic z Lecha co dziś sprezentował 3pkt. Lubinianom. Oczywiście w środowisku wszyscy zadowoleni bo biznes się kręci, a puchary Europejskie? Na co to komu?
Ale ja tego nie zakładam tylko trochę pokory by się przydało. Przesądny nie jestem ale nie lubię się z kogoś naśmiewać zanim inne mecze jeszcze się nie zaczęły. Tak samo z wychwalaniem kopaczy po wygranym meczu i yebanie całej drużyny po następnym przegranym. Te forumowe zmiany nastrojów
Komentarz