Ja to zawsze jak na niego patrzę, to się zastanawiam czy tak wyglądają owoce kazirodztwa...
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez bloniaq Zobacz postaJa to zawsze jak na niego patrzę, to się zastanawiam czy tak wyglądają owoce kazirodztwa..."Pytałem później kolegów, skąd w ogóle wziął się ten Miklas. Podobno sprzedawał samochody w FSO. Może lepiej, żeby przy tym został..."
Komentarz
-
Oni mają jakieś problemy finansowe? Dlaczego oddali dwóch najzdolniejszych chłopaków za "grosze"?„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
https://biznes.interia.pl/media/news...h,2600283,5058
Możliwe jest finansowe wsparcie w formie czasowej pożyczki, bo co to parę milionów dla takiej platformy i jej partnerów.Za to Legia Warszawa jest nie tylko pokazywana w prime time w niedzielne wieczory, to jeszcze w jakości 4K i to tuż przed programem Liga+ Extra, zwykle realizowanym ze stadionu w 4K. Można zrozumieć, że to mistrz Polski, duża widownia w Warszawie, ma wiernych kibiców, ale liga jest jedna dla całej Polski i nie powinno być preferowanych meczów jedynie słusznej drużyny ze stolicy. To budzi pewien niesmak na prowincji, a może się czepiamy...Nie dość, że kwiki, żeby kasę dawali bidnej Wiśle, to jeszcze C+ ma sobie robić na złość i upychać najpopularniejszy klub kiedy indziej
Komentarz
-
Problemy z matematyką.... niestety również z logiką....Najpiękniejszy mój świat....ursus c 360
Komentarz
-
Bazinga!
Przecież i im i mnie chodzi tylko o dobro naszego klubu.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Moriarty Zobacz posta
Piłka wodna odskocznią od nożnejI wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Pogoda barowa sprzyja integracji zespołu - to może być dla nas niebezpieczne.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaJakie grosze ? Po prostu realna wycena obu z nich. Za Frankowskiego 1.7 + jakieś tam bonusy to i tak całkiem sporo.
Komentarz
-
Zamieszczone przez janmarci Zobacz postainna sprawa że kluby z Ekstraklasy nie potrafią sprzedawać"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hazardzista Zobacz postaO to to. Jestem ciekaw czy Cracovia zarezerwowała sobie choć 10% z kolejnego transferu Piątka. Jak nie, to nieźle Filipiak musi być wkurwiony.
Komentarz
-
"– Wolałem podpisać umowę w Polsce niż wrócić do Czech. Tam nie miałem dobrych relacji z trenerami. We Vla¹im wszystko było w porządku, ale w Dukli i Teplicach czepiano się mojej wagi" - Martin Chudy (Górnik Zabrze, ex Spartak Trnava) o motywacji transferu do ESA
Komentarz
-
Zagłębie Lubin
Konto zweryfikowane
@ZaglebieLubin
Obserwuj Obserwuj @ZaglebieLubin
Zagłębie Lubin jest klubem z wieloletnimi górniczymi tradycjami. O tym, jak charakterni i waleczni są ludzie w Zagłębiu Miedziowym nasi rywale przekonają się już w tunelu prowadzącym na murawę!
Komentarz
Komentarz