Jak to mówią, tonący chwyta się brzytwy. Ja myślałem że ktoś z Chin się zainteresował, ale z Kambodży ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-
Pomalowali Jozaka czarną farbą.
Życze im, żeby im to wypaliło, bo już wystarczająco dużo przeciwników mamy pochowanych po IV ligach, ale wygląda to śmiesznie. Tajemnicza firma z Kambodży przejmuje WisłeCzuje, że za pare lat będziemy te czasy wspominać mniej więcej tak jak teraz wspominamy szalone lata 90te.
Komentarz
-
Zwykły wałek jak z Meresińskim...
Milczą by nikt ich nie prześwietlił.
Już podpisane to tyle dobrze dla piłkarzy Wisły że może dostaną kasę.
Firma z kapitałem 1000 GBP a rocznie dochody ma na poziomie 300 tys. GBP chce zainwestować 130 milionów...
Komentarz
-
Będę w szoku jak oni spłaca piłkarzom te dlugi. Przy nich nasz pudel to rekin biznesu.
"Firma zajmująca się restrukturyzacja spółek" jak dla mnie kończy dyskusje. Musieli być strasznie zdesperowani w poszukiwaniu inwestora.
Polecam ichniejsze forum kilka ostatnich stron: citigroup, linie lotnicze, Chińczycy i nie wiadomo kto jeszcze.
No nic, przylecą panowie w krótkich spodenkach tanimi liniami do Krakowa i będą nawijać makaron na uszy.
W takich sytuacjach dziękuję, że u nas jest pudel a nie takie wynalazki.Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaBędę w szoku jak oni spłaca piłkarzom te dlugi. Przy nich nasz pudel to rekin biznesu.
"Firma zajmująca się restrukturyzacja spółek" jak dla mnie kończy dyskusje. Musieli być strasznie zdesperowani w poszukiwaniu inwestora.
Polecam ichniejsze forum kilka ostatnich stron: citigroup, linie lotnicze, Chińczycy i nie wiadomo kto jeszcze.
No nic, przylecą panowie w krótkich spodenkach tanimi liniami do Krakowa i będą nawijać makaron na uszy.
W takich sytuacjach dziękuję, że u nas jest pudel a nie takie wynalazki.
Komentarz
-
Karwa, do czego to doszło, aby trzeci świat ratował polską piłkę.
Jest to jeden z najbiedniejszych krajów na świecie. Od 1986 rozpoczął się proces prywatyzacji przedsiębiorstw państwowych oraz zakładów rzemieślniczych. Przemysł jest słabo rozwinięty - funkcjonują tylko małe fabryki kauczuku, tartaki i zakłady przemysłu spożywczego, dlatego wielce ważnym elementem gospodarki kraju jest rolnictwo. ONZ zalicza ten kraj do grupy jednych z najsłabiej rozwiniętych państwa świata (tzw. LDC - Least Developed Countriest).
Pewnie stąd ta ich intratna działalność.Ostatnio edytowany przez Budyń_70; 126028.
Komentarz
-
Zapewne gdyby te byznesmeny mialy kase to sprawa bylaby juz dawno zalatwiona i nikt by nie rozmawial z zadnym Wlodarskim i Foodcare. I pewnie nie kupowaliby Wisly tylko jakis Real Murcia czy cos w ten desen. Czas robic popcorn bo sie niezly serial szykuje
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaBędę w szoku jak oni spłaca piłkarzom te dlugi. Przy nich nasz pudel to rekin biznesu.
Komentarz
-
Dzisiaj wygląda to nieco lepiej:
60 procent akcji Wisły znalazło się w rękach funduszu inwestycyjnego należącego do magnata finansowego z Kambodży Alalega, a 40 procent przejął brytyjski koncern Noble Capital Partners. Długi wobec piłkarzy mają zostać spłacone do 28 grudnia, a następnie kolejne wierzytelności, w wysokości 27-28 mln zł. W ciągu kolejnych 12 miesięcy nowi inwestorzy mają wpompować w krakowski klub 130 mln zł.Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Tylko jaki oni mogą na tej zadłużonej Wiśle wałek zrobić? Tam nie ma co ukraść, kasa z Ekstraklasy leci prosto na spłatę zobowiązań. Piłkarze mogą porozwiązywać umowy i odejść za darmo, a nawet sprzedając ich to tam nie ma zbytnio nikogo na kim można porządnie zarobić. Wałki bukmacherskie też nie przejdą bo liga jest zbyt medialna, z VARem. Ciekawe co z tego wyjdzie.
Komentarz
Komentarz