Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Jędrych, Polczak, Cichocki w dowolnej konfiguracji tworzą chyba najgorszy duet stoperów w XXI wieku w Ekstraklasie. A ten ich trener wystawia całą trójkę na raz. Mam nadzieje, że na nas wyjdą w takim samym ustawieniu.
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Mam nadzieję, że ZS po meczu z nami weźmie się w garść i przygotuje zespół na wiosnę. Szkoda, że współpraca z nami taka beznadziejna i nie można do Sosnowca wypożyczyć paru co nie mieszczą się na ławkę.
I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
Widziałem ich ostatni mecz z Pogonią oraz dzisiejszy z Lechem i szczerze mówiąc nie widzę zbyt wielkich powodów do optymizmu przed wiosną. Ten skład jest za słaby na Ekstraklasę i o ile w tej śmiesznej lidze można wygrywać pojedyncze spotkania samym wybieganiem i fizycznością, o tyle na dystansie całego sezonu tej jakości jest w Sosnowcu po prostu za mało. Kasy na transfery raczej nie ma, więc o wzmocnienia też nie będzie łatwo. Cholernie ciężko będzie im się utrzymać...
Widziałem ich ostatni mecz z Pogonią oraz dzisiejszy z Lechem i szczerze mówiąc nie widzę zbyt wielkich powodów do optymizmu przed wiosną. Ten skład jest za słaby na Ekstraklasę i o ile w tej śmiesznej lidze można wygrywać pojedyncze spotkania samym wybieganiem i fizycznością, o tyle na dystansie całego sezonu tej jakości jest w Sosnowcu po prostu za mało. Kasy na transfery raczej nie ma, więc o wzmocnienia też nie będzie łatwo. Cholernie ciężko będzie im się utrzymać...
Oglądałem I połowę z Lechem. Kompletnie zdominowali Poznań. Nie można patrzeć na grę tylko pod względem wyniku. Tylko nieskuteczności zawdzięczli, że nie prowadzili na przerwę. Zaznaczam, że widziałem tylko tą połowę i jak dla mnie fajnie grali. Za tydzień nam wcale nie będzie tak łatwo. Wynik mocno mylący.
Oglądałem I połowę z Lechem. Kompletnie zdominowali Poznań. Nie można patrzeć na grę tylko pod względem wyniku. Tylko nieskuteczności zawdzięczli, że nie prowadzili na przerwę. Zaznaczam, że widziałem tylko tą połowę i jak dla mnie fajnie grali. Za tydzień nam wcale nie będzie tak łatwo. Wynik mocno mylący.
Dokładnie, skrót zdaje się to potwierdzać, iż ZS miało wyjątkowego pecha bądź brak jakości w wykończeniu sytuacji podbramkowych, natomiast Lech miał typowy dzień konia.
Generalnie w piłkę chodzi o to żeby strzelać gole. Zagłębie tego w eklapie nie potrafi, najwięcej bramek straconych(nawet gdyby odjąć te 6) i najmniej strzelonych. Tu nie ma co gadać o pechu, jest brak jakości i tyle. Lech dał Zagłębiu pobiegać co by w posiadaniu piłki w statystykach wygrali. Dużo wiatru bez efektów. Przypomina mi się taka scena z Indiany Jonesa co jakiś dzikus wyskoczył na solówkę i mieczami zaczął machać a Indiana go zastrzelił(a może to był inny film ).
W Poznaniu znowu rodzi się coś wielkiego , Zagłębia szkoda, ale zaraz zima i wszystko może się zmienić, na wiosnę różne cuda się działy, trzy dobre mecze na początku wiosny i będzie dobrze. Może jakieś posiłki z Legii: Radovic, Malarz, Pazdan, Mączyński, Hamalainen, Kwietniewski, Turzyniecki, Hołownia. Gdyby nikt z nich nie miał odejść teraz (mowa o 5 pierwszych) i trzeba by było im płacić, to może wypożyczyć ich do Zagłębia, niech grą zarąbią na pensję przez te ostatnie pół roku. Utrzymanie pewne.
Lechia bezzębna dziś, dużo nie brakło, żeby wyjechali z niczym z Legnicy. Szkoda, że Sa Pinto się przestraszył tydzień temu w Gdańsku, bo kto wie czy dziś nie bylibyśmy na 0 względem Lechii.
Generalnie to patrząc na skład Lechii to nie widzę ich w trójce na koniec sezonu, chociaż doskonale pamiętam Śląsk sprzed kilku lat. Wychodzi więc na to, że znowu największym przeciwnikiem Legii będzie Legia.
No i można powiedzieć zgodnie z przewidywaniami w Legnicy. Zostały 3 oczka, Brosz mecz pewnie widział i już pewnie szykuje coś podobnego co my i Miedź
Jak pamiętam to ekipy prowadzone przez Stokowca, zawsze miały dobre początki sezonów, a potem im dalej w las tym gorzej.
Jacek Majchrowski potwierdza: Wisła Kraków ma nowego właściciela
Coraz więcej wskazuje na to, że ciemne chmury, które od dłuższego czasu zbierały się nad Wisłą Kraków, niebawem odpłyną w siną dal. Jak przyznał Jacek Majchrowski w rozmowie z Krakow.pl, Biała Gwiazda zostanie przejęta przez fundusz inwestycyjny z Kambodży. Dokumenty miały już zostać podpisane, ale jeszcze potrzeba czasu, zanim nowa umowa wejdzie w życie.
Matko! Z Kambodży! Ale może lepiej tak niż 4 liga ...
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz