Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Marcin Folc tam dalej gra?
    "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Czy w Poznaniu już zaczeli pompować balon?

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
      "Bo dla Nas to jest coś więcej niż tylko MECZ.."

Komentarz

• Zamieszczone przez Jaszcz
        Czy w Poznaniu już zaczeli pompować balon?
        Pewnie "idą na majstra"(przynajmniej do kolejnej porażki).
        #MioduskiOut

Komentarz

• Jędrych, Polczak, Cichocki w dowolnej konfiguracji tworzą chyba najgorszy duet stoperów w XXI wieku w Ekstraklasie. A ten ich trener wystawia całą trójkę na raz. Mam nadzieje, że na nas wyjdą w takim samym ustawieniu.
          "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Mam nadzieję, że ZS po meczu z nami weźmie się w garść i przygotuje zespół na wiosnę. Szkoda, że współpraca z nami taka beznadziejna i nie można do Sosnowca wypożyczyć paru co nie mieszczą się na ławkę.
            I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
            Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Widziałem ich ostatni mecz z Pogonią oraz dzisiejszy z Lechem i szczerze mówiąc nie widzę zbyt wielkich powodów do optymizmu przed wiosną. Ten skład jest za słaby na Ekstraklasę i o ile w tej śmiesznej lidze można wygrywać pojedyncze spotkania samym wybieganiem i fizycznością, o tyle na dystansie całego sezonu tej jakości jest w Sosnowcu po prostu za mało. Kasy na transfery raczej nie ma, więc o wzmocnienia też nie będzie łatwo. Cholernie ciężko będzie im się utrzymać...

Komentarz

• Zamieszczone przez Somebody
                Widziałem ich ostatni mecz z Pogonią oraz dzisiejszy z Lechem i szczerze mówiąc nie widzę zbyt wielkich powodów do optymizmu przed wiosną. Ten skład jest za słaby na Ekstraklasę i o ile w tej śmiesznej lidze można wygrywać pojedyncze spotkania samym wybieganiem i fizycznością, o tyle na dystansie całego sezonu tej jakości jest w Sosnowcu po prostu za mało. Kasy na transfery raczej nie ma, więc o wzmocnienia też nie będzie łatwo. Cholernie ciężko będzie im się utrzymać...
                Oglądałem I połowę z Lechem. Kompletnie zdominowali Poznań. Nie można patrzeć na grę tylko pod względem wyniku. Tylko nieskuteczności zawdzięczli, że nie prowadzili na przerwę. Zaznaczam, że widziałem tylko tą połowę i jak dla mnie fajnie grali. Za tydzień nam wcale nie będzie tak łatwo. Wynik mocno mylący.

Komentarz

• Zamieszczone przez marian9871
                  Oglądałem I połowę z Lechem. Kompletnie zdominowali Poznań. Nie można patrzeć na grę tylko pod względem wyniku. Tylko nieskuteczności zawdzięczli, że nie prowadzili na przerwę. Zaznaczam, że widziałem tylko tą połowę i jak dla mnie fajnie grali. Za tydzień nam wcale nie będzie tak łatwo. Wynik mocno mylący.
                  Dokładnie, skrót zdaje się to potwierdzać, iż ZS miało wyjątkowego pecha bądź brak jakości w wykończeniu sytuacji podbramkowych, natomiast Lech miał typowy dzień konia.

Komentarz

• Generalnie w piłkę chodzi o to żeby strzelać gole. Zagłębie tego w eklapie nie potrafi, najwięcej bramek straconych(nawet gdyby odjąć te 6) i najmniej strzelonych. Tu nie ma co gadać o pechu, jest brak jakości i tyle. Lech dał Zagłębiu pobiegać co by w posiadaniu piłki w statystykach wygrali. Dużo wiatru bez efektów. Przypomina mi się taka scena z Indiany Jonesa co jakiś dzikus wyskoczył na solówkę i mieczami zaczął machać a Indiana go zastrzelił(a może to był inny film ).

Komentarz

• W Poznaniu znowu rodzi się coś wielkiego , Zagłębia szkoda, ale zaraz zima i wszystko może się zmienić, na wiosnę różne cuda się działy, trzy dobre mecze na początku wiosny i będzie dobrze. Może jakieś posiłki z Legii: Radovic, Malarz, Pazdan, Mączyński, Hamalainen, Kwietniewski, Turzyniecki, Hołownia. Gdyby nikt z nich nie miał odejść teraz (mowa o 5 pierwszych) i trzeba by było im płacić, to może wypożyczyć ich do Zagłębia, niech grą zarąbią na pensję przez te ostatnie pół roku. Utrzymanie pewne.
                      Ostatnio edytowany przez snorri; 130996.

Komentarz

• Lechia bezzębna dziś, dużo nie brakło, żeby wyjechali z niczym z Legnicy. Szkoda, że Sa Pinto się przestraszył tydzień temu w Gdańsku, bo kto wie czy dziś nie bylibyśmy na 0 względem Lechii.

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                          Za tydzień remisik a potem kolejna strata pkt w Legnicy
                          349meczów*
                          71 goli*
                          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Generalnie to patrząc na skład Lechii to nie widzę ich w trójce na koniec sezonu, chociaż doskonale pamiętam Śląsk sprzed kilku lat. Wychodzi więc na to, że znowu największym przeciwnikiem Legii będzie Legia.
                            Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• No i można powiedzieć zgodnie z przewidywaniami w Legnicy. Zostały 3 oczka, Brosz mecz pewnie widział i już pewnie szykuje coś podobnego co my i Miedź
                              Jak pamiętam to ekipy prowadzone przez Stokowca, zawsze miały dobre początki sezonów, a potem im dalej w las tym gorzej.

Komentarz

• Jacek Majchrowski potwierdza: Wisła Kraków ma nowego właściciela
                                Coraz więcej wskazuje na to, że ciemne chmury, które od dłuższego czasu zbierały się nad Wisłą Kraków, niebawem odpłyną w siną dal. Jak przyznał Jacek Majchrowski w rozmowie z Krakow.pl, Biała Gwiazda zostanie przejęta przez fundusz inwestycyjny z Kambodży. Dokumenty miały już zostać podpisane, ale jeszcze potrzeba czasu, zanim nowa umowa wejdzie w życie.
                                Matko! Z Kambodży! Ale może lepiej tak niż 4 liga ...
                                Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎