Jest Wdowczyk, Urban, Bartoszek, Ojrzyński. Nikt nie napisze, że nie ma z kogo wybierać.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Jako kompletny laik zapytam: na stole kładą 250mln za przekaz 8 spotkań/kolejka przez 2 sezony. Z tego TVP za prawa do tzw. hitu kolejki (z czym jak wiadomo bywa różnie) daje 70mln, czyli prawie 30% puli za 1 mecz/kolejka. Serio to się biznesowo opłaca, czy też w ramach nieokreślonej misji publicznej pójdzie lekką ręką w koszty TVP ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez e(L)si Zobacz postaJako kompletny laik zapytam: na stole kładą 250mln za przekaz 8 spotkań/kolejka przez 2 sezony. Z tego TVP za prawa do tzw. hitu kolejki (z czym jak wiadomo bywa różnie) daje 70mln, czyli prawie 30% puli za 1 mecz/kolejka. Serio to się biznesowo opłaca, czy też w ramach nieokreślonej misji publicznej pójdzie lekką ręką w koszty TVP ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaJeżeli nie zmieni się liczba meczów w sezonie to wychodzi około 950 tysięcy za każdy z 74 ligowych hitów kolejki . Do tego pewnie magazyn ligowy ze skrótami wszystkich meczów . Dużo czy mało trudno mi ocenić ale dla zwykłego Kowalskiego na pewno fajna sprawa .
Inna sprawa, że w porównaniu z Premiership to nawet nie są frytki, waciki co najwyżej, ale to pokazuje jak daleko tam finansowo odjechanoZ końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Wdg PS Vicuna ma zostać trenerem Wisły. Nie powiem, odważny ruch
A Wdg Stanowskiego Tomasz Kaczmarek będzie prowadził Zagłębie Sosnowiec.
Co raz ciekawiejOstatnio edytowany przez Benek; 52715.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaWdg PS Vicuna ma zostać trenerem Wisły. Nie powiem, odważny ruch
http://www.wisla-plock.pl/pl/kibu-vi...ly-plock2-2625
Ciekawe jak sobie poradzi?...zmartwychwstałe miasto rodzi ludzi nieśmiertelnych...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rey Zobacz posta349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
Komentarz