Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ale Wisła miała mocniejszych rywali, w dodatku w Białymstoku zrobiono im coś, co jakby zrobiono w meczu z nami to by było na tapecie przez tydzień. Natomiast najsłabszych rywali do tej pory, jak już pisałem, miała lokomotywa co to wygrała 1 mecz w pucharach i nie uważa takiego startu za słaby. Co jest akurat bardzo dobre z naszego punktu widzenia, bo pokazuje, że ich mentalność się nie zmieniła ani trochę.
Rywale porównywalni moim zdaniem. Ale nie o to mi chodzi. Bardziej o fakt, że my jesteśmy zupełnie bez formy i ciągle w czołówce. Wisła się będą teraz podniecać przez parę kolejek, potem Jaga, potem może Lechia a na końcu... Pewnie mistrz zostanie w domu
Taka ciekawostka: Jakby ktoś pytał czy nasze porażki w europucharach są przypadkowe:
Kat Amici, zawodnik Wisły Kraków - Martin Kostal jeszcze 13 miesięcy temu był zawodnikiem Spartaka Trnava, gdzie nie przebił się do wyjściowej 11 (przez 3 sezony zagrał 18 spotkań).
Taka ciekawostka: Jakby ktoś pytał czy nasze porażki w europucharach są przypadkowe:
Kat Amici, zawodnik Wisły Kraków - Martin Kostal jeszcze 13 miesięcy temu był zawodnikiem Spartaka Trnava, gdzie nie przebił się do wyjściowej 11 (przez 3 sezony zagrał 18 spotkań).
Amiki. To nie Amicia. A reszta uj mnie obchodzi. A MI KA.
Dobrze, że, nomen omen, trochę wody w Wiśle upłynie, zanim zagramy z nimi mecz, bo w formie, którą zaprezentowali z Lechem i dzisiaj z Górnikiem, to z naszej formacji obronnej niewiele by zostało. Odpowiednie przygotowanie fizyczne, trener któremu nie brakuje piątej klepki i najwyraźniej da się bandę przeciętniaków ustawić tak, żeby styl gry cieszył oko. Ciekawe na jak długo.
Najbardziej wk.......ą osobą w Krakowie jest pan Profesor . Żyjąca na kredyt Wisła gra jak z nut a jego projekt z polskim Guardiolą na czele kolejny sezon daje dupala . Ciekawe na ile mu starczy cierpliwości . Oby nasze gwiazdki za tydzień doprowadziły Profesora na skraj czarnej rozpaczy .
Najbardziej wk.......ą osobą w Krakowie jest pan Profesor . Żyjąca na kredyt Wisła gra jak z nut a jego projekt z polskim Guardiolą na czele kolejny sezon daje dupala . Ciekawe na ile mu starczy cierpliwości . Oby nasze gwiazdki za tydzień doprowadziły Profesora na skraj czarnej rozpaczy .
Mają cierpliwość do niego ...
I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
Probierz zna się na trenerce, do tego ma w sobie coś ze skauta (pokazał to w Jagiellonii), a Filipiak ma pieniądze. Z tego może się urodzić coś poważnego.
Komentarz