Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Bicie piany pod zmniejszenie kary.

Komentarz

• Jakby napisał, że zrzeka się pensji na czas kary to bym uwierzył

Komentarz

• dziwny ten gość z Lecha. Nawet transfermarkt nie podaje co on robił przed 2014 rokiem, a chłop ma 26 lat..no, ale nie takie kwiatki były tu gwiazdami.
        Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

• Na tym dailymotion to są wszystkie mecze Ekstraklasy? Raz jest, raz nie ma. Nie wiem czy to może coś wtyczka nie tak, że live nie ma, tylko powtórki można oglądać czy po prostu nie wszystkie mecze tam są?
          "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• U mnie np. nie działa już przez VPN w operze.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
            Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.

Komentarz

• Zamieszczone przez Adin Zobacz posta
              dziwny ten gość z Lecha. Nawet transfermarkt nie podaje co on robił przed 2014 rokiem, a chłop ma 26 lat..no, ale nie takie kwiatki były tu gwiazdami.
              Naklejał etykiety na wina. Wcisnął im manager drugiego zawodnika od siebie , a Rutki puścili farmazon , że 1.5 mln euro co ma te wspólnego z prawdą jak ten milion za tego Tibę czy u nas Sadiku.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tomi Zobacz posta
                U mnie np. nie działa już przez VPN w operze.

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
                Wczoraj na laptopie oglądałem normalnie Jaga z Lechią, dzisiaj na stacjonarce mam same powtórki bez live do otwierania.
                "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• mi normalnie działa

Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

O no właśnie, coś z wtyczką miałem spieprzone.

Komentarz

• Zamieszczone przez trzeci Zobacz posta
                      Żenada z tym logo PKO na koszulkach. Już lepiej się prezentował różowy prostokąt T-Mobile.
                      właśnie oglądam Śląsk - Cracovia i rzeczywiście te logo PKO na koszulkach wygląda jakby im vlepkę na klatę przyczepili

Komentarz

• Zamieszczone przez so(L)dier Zobacz posta
                        właśnie oglądam Śląsk - Cracovia i rzeczywiście te logo PKO na koszulkach wygląda jakby im vlepkę na klatę przyczepili
                        Ekstraklasa wygląda właśnie tak, jak te nalepki na koszulkach.
                        Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• To co gra Arka, to śmiech na sali. Jak oni mogli strzelić Legii 3 bramki?

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka

Komentarz

To co gra Arka, to śmiech na sali. Jak oni mogli strzelić Legii 3 bramki?

Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka
                            Na spotkanie z Legią włożyli 99% siły, ten pozostały 1% widziałeś dzisiaj w lidze.
                            I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
                            Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Zamieszczone przez rafo122 Zobacz posta
                              Bądź wyróżniającym się skrzydłowym w ekstraklasie i przejdź do ***** Dinama Zagrzeb ja wiem, że ekstraklasa to dno, ale jak widzę naszych ligowców którzy zamieniają ją na ligę bułgarską czy chorwacką to nie wiem czy śmiać się czy płakać
                              Ale to co odjebał Boguski przy karnym, to się w pale nie mieści. Samo przestrzelenie karnego to nic dziwnego, ale przy dobitce popis dał nieziemski. Gdyby takie coś zrobił Kuchy, to byłoby to przypominane równie długo, co pudło z Ajaxem w rewanżu.

Watch "#ekstraklasaboners #paradagif" on Streamable.
                              Mioduski won
                              Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37
                              Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą

Komentarz

• widze ,ze w Poznaniu po gowno grze juz planuja fete mistrzowska . Wysmienicie
                                Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie

Komentarz

Pracuję...
                                X