Bicie piany pod zmniejszenie kary.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
dziwny ten gość z Lecha. Nawet transfermarkt nie podaje co on robił przed 2014 rokiem, a chłop ma 26 lat..no, ale nie takie kwiatki były tu gwiazdami.Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Na tym dailymotion to są wszystkie mecze Ekstraklasy? Raz jest, raz nie ma. Nie wiem czy to może coś wtyczka nie tak, że live nie ma, tylko powtórki można oglądać czy po prostu nie wszystkie mecze tam są?"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adin Zobacz postadziwny ten gość z Lecha. Nawet transfermarkt nie podaje co on robił przed 2014 rokiem, a chłop ma 26 lat..no, ale nie takie kwiatki były tu gwiazdami.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomi Zobacz postaU mnie np. nie działa już przez VPN w operze.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adin Zobacz posta"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez trzeci Zobacz postaŻenada z tym logo PKO na koszulkach. Już lepiej się prezentował różowy prostokąt T-Mobile.
Komentarz
-
Zamieszczone przez so(L)dier Zobacz postawłaśnie oglądam Śląsk - Cracovia i rzeczywiście te logo PKO na koszulkach wygląda jakby im vlepkę na klatę przyczepiliLepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
To co gra Arka, to śmiech na sali. Jak oni mogli strzelić Legii 3 bramki?
Wysłane z mojego S60 przy użyciu TapatalkaPo co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adin Zobacz postaTo co gra Arka, to śmiech na sali. Jak oni mogli strzelić Legii 3 bramki?
Wysłane z mojego S60 przy użyciu TapatalkaI wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez rafo122 Zobacz postaBądź wyróżniającym się skrzydłowym w ekstraklasie i przejdź do ***** Dinama Zagrzebja wiem, że ekstraklasa to dno, ale jak widzę naszych ligowców którzy zamieniają ją na ligę bułgarską czy chorwacką to nie wiem czy śmiać się czy płakać
Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz
Komentarz