Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Czyli w Poznaniu trochę taki "powrót do korzeni"
      Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Zamieszczone przez brachu Zobacz posta
        Byc moze od 20 czerwca zamiast INEA Stadion bedzie AMICA Stadion w Poznaniu
        Ilu Lechitów tego nie wytrzyma to ja nie wiem i już zacieram rączki z satysfakcji, to takie moje prymitywne schadenfreude - we mnie "Pepsi Arena" budziło zawsze odruch obrzydzenia, ale jakby zrobili np: "Gwardia Arena" to bym chyba z kamieniami poszedł w pierwszym szeregu!
        Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Nie nastawiałbym się na to, taki ruch jest praktycznie nierealny, nawet jak na ichniejsze standardy. Przy czym jeśli się mylę, to szydera byłaby niemożliwa.
          Mioduski won
          Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37
          Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą

Komentarz

• Zamieszczone przez Darex13 Zobacz posta
            Nie nastawiałbym się na to, taki ruch jest praktycznie nierealny, nawet jak na ichniejsze standardy. Przy czym jeśli się mylę, to szydera byłaby niemożliwa.
            takie info potwierdzil Nawrot w ostanim programie o Lechu. Umowa sie konczy i raczej nie bedzie przedłużona

Przedłuża się sprawa nowego sponsora i zarazem nazwy dla stadionu przy Bułgarskiej. Nie będzie to już Inea, niewykluczone, że... Amica.
            To byłoby dość zaskakujące rozwiązanie, bo chociaż Lech Poznań jest biznesowo powiązany z holdingiem Amica, to jednak jego władze nie lubią, gdy czasy ich rządów nazywa się „czasami holdingu”. Także kibice Kolejorza nie lubią, gdy utożsamia się ich z Amicą.

Lech Poznań szuka sponsora dla stadionu
            Lech Poznań ma jednak pewien problem ze znalezieniem sponsora na nazwę stadionu, którą od 2016 roku zajmowała Inea. Jej umowa wygasa 30 czerwca i nie zostanie przedłużona. Następcy mieli zostać ogłoszeni w maju, ale kiepska końcówka sezonu sprawiła, że plany trzeba było zweryfikować. Amica jest jednym z kandydatów na nazwę obiektu.
            Ostatnio edytowany przez brachu; 10441.
            Ból jest tymczasowy, chwała trwa wiecznie

Komentarz

• Wszystko wskazuje na to ,że Piątek zmieni Kraków na Włochy ,a konkretnie Genoę 5 mln euro.
              Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zamieszczone przez IX14 Zobacz posta
                Wszystko wskazuje na to ,że Piątek zmieni Kraków na Włochy ,a konkretnie Genoę 5 mln euro.
                Kiedyś zawsze oglądałem "RAN" na SAT.1 żeby Polaków pooglądać a teraz to by mi się jakieś RAJ UNO przydało Pomału coraz większa polska kolonia tam się robi.

Komentarz

• Zamieszczone przez Raczej Zobacz posta
                  Kiedyś zawsze oglądałem "RAN" na SAT.1 żeby Polaków pooglądać a teraz to by mi się jakieś RAJ UNO przydało Pomału coraz większa polska kolonia tam się robi.
                  W tamtym sezonie było 12. Teraz doszli już Reca i Marcjanik, finalizuje się transfer Piątka. Duże zainteresowanie z Serie A ponoć jest Dawidowiczem, gdyby Palermo udało się awansować to z automatu wejdą Murawski z Szymińskim, a mówiło się, że Kurzawa najbliżej Fiorentiny jest. To już dałoby liczbę 19 zawodników. A skoro włoskie kluby potrafiły sięgnąć po takiego Jaroszyńskiego czy Marcjanika to kto wie co się jeszcze w tym okienku wydarzy.
                  "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Nazwa jak nazwa. Bardziej bym się cieszył z tego, że Rutki się skapnęły że mają drużynę skażoną genem przegrywu, a więc kasy nigdy z tego nie będzie, więc próbują ją odzyskać na różne sposoby.

Komentarz

• Dokładnie, a co do kibiców to dorobią sobie do tego teorie i będą dalej zakłamywać rzeczywistość. Udało się zmienić nazwę klubu na Lech to i nazwa stadionu spłynie po nich jak po kaczce.

Komentarz

• Zamieszczone przez Marru Zobacz posta
                        Dokładnie, a co do kibiców to dorobią sobie do tego teorie i będą dalej zakłamywać rzeczywistość. Udało się zmienić nazwę klubu na Lech to i nazwa stadionu spłynie po nich jak po kaczce.
                        Myślę że raczej będzie kuło w oczy. Amica jako klub jest w papierach na które nikt nie patrzy. Tutaj będzie witaczem na stadionie
                        edit: literówka.

Komentarz

• Kłuło

Komentarz

• Sandomierski po wielu latach wraca do Jagiellonii ,będzie rywalizował o grę w bramce z niespełna 40letnim ,ale Kelemenem Supermenem.
                            Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Carillo i Junco na wylocie z Wisły. Za nich według twitterka Moskal i Głowacki
                              „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• W poniedziałek Stolarczyk ma został oficjalnie zaprezentowany jako trener Wisły Kraków. Majewski z Lecha na wylocie ma iść do Pogoni Szczecin.
                                Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

Pracuję...
                                X