Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Yyy, a oni to jeszcze długo będą promować tego kloszarda? Gala ekstraklasy a tu wychodzi facet bez butów i śpiewa: czemu stać mnie na tak niewiele o grajkach, którzy mają najwyższe kontrakty w ekstraklasie
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Yyy, a oni to jeszcze długo będą promować tego kloszarda?
Może się teraz skompromituję, ale o co w ogóle z tym typem bez butów chodziło, ktoś mi wytłumaczy? Miało być śmiesznie, alternatywnie, wiejsko czy jak? Nagradzają Mistrza Polski i wyskakuje typ, który robi wrażenie jakby uciekł ochronie i odgrywa coś od czapy. O huk chodzi?
No ale jak to?! Przecież "kodziorz" taki zły... Brawo PANIE PREZESIE. Chociaż mam nadzieje że ani za rok, ni za 2 czy tam za 10 lat, nie przyjdzie nam oglądać kogoś innego świętującego na Ł3.
Może się teraz skompromituję, ale o co w ogóle z tym typem bez butów chodziło, ktoś mi wytłumaczy? Miało być śmiesznie, alternatywnie, wiejsko czy jak? Nagradzają Mistrza Polski i wyskakuje typ, który robi wrażenie jakby uciekł ochronie i odgrywa coś od czapy. O huk chodzi?
Komentarz