Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• 80min Piast 3-0

Nieciecza Bye, Bye i nie wracaj !!!!

Komentarz

• Idealnie się ułożyło. Obydwie drużyny z Niecieczy spadły i mam wrażenie że nie wrócą do ekstraklasy.

Komentarz

• Legia planuje fete za ewentualne mistrzostwo o 17.30 w poniedziałek. Tego samego dnia o 20.00 jest ta śmieszna gala ekstraklasy. To by oznaczało , że faktycznie ją zbojkotujemy ze względu na ten cyrk z wręczeniem trofeum.

Komentarz

• Co za debilizm organizacyjny w tej lidze.
          Jakby nie można było meczów w lidze spadkowej rozegrać w sobotę o 16, zaś te z mistrzowskiej o 18:30.
          Nie wiem co stoi na przeszkodzie, żeby tak to zrobić.
          Tak samo jakby na wesele gości zapraszać tydzień przed uroczystością, w niedzielę popołudniu wziąć ślub, a dzień później wesele.
          Straszna klapa

Komentarz

• Zamieszczone przez Alek Zobacz posta
            Co za debilizm organizacyjny w tej lidze.
            Jakby nie można było meczów w lidze spadkowej rozegrać w sobotę o 16, zaś te z mistrzowskiej o 18:30.
            Tak samo jakby na wesele gości zapraszać tydzień przed uroczystością, w niedzielę popołudniu wziąć ślub, a dzień później wesele.
            Straszna klapa
            to c+ wymysla, a ekstraklasa ma gówno do gadania
            Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

Straszna klapa
              Są tylko cztery wozy VAR więc było by zamieszanie jak przy 30 kolejce.

Komentarz

• To słaby argument moim zdaniem bo w całej kolejce są raptem trzy mecze o stawkę.

Komentarz

• Zamieszczone przez gzik Zobacz posta
                  Idealnie się ułożyło. Obydwie drużyny z Niecieczy spadły i mam wrażenie że nie wrócą do ekstraklasy.
                  I już na zawsze mała Nieciecza będzie miała dodatni bilans z wielką Legią. Słabe to. Za wcześnie spadli.
                  Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

Straszna klapa
                    wyluzuj, bo Ci to wesele przysłania wszystko

Komentarz

• Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz posta
                      I już na zawsze mała Nieciecza będzie miała dodatni bilans z wielką Legią. Słabe to. Za wcześnie spadli.
                      Stal Sanok od 12 lat ma z nami dodatni bilans i nikt z tego powodu nie płacze :P

Komentarz

• Zdążyliśmy się odegrać Po niesławnej porażce 1-2 trafiliśmy na nich 3 sezony później. Było 1-1 i 3-1 w dwumeczu.

Komentarz

• Jak włodarzom Niecieczy nie pasowało, że za Michniewicza nie grali jak Barcelona, to za dwa sezony będą miłe tiki-takę na trzecioligowych kartofliskach.
                          Następna obstawiam Arkę, która również liczy, że po odstawieniu Ojrzynskiego zdominuje nie tylko Puchar Polski, ale również ligę
                          Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                          St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Pomiędzy rzygawicznym staniem w 11w polu karnym i wybijaniem na pałę, a "graniem jak Barcelona" jest jeszcze kilka innych możliwości
                            Poza tym podobno Czesław jest wyjątkowo trudnym człowiekiem i z Lubina, Pogoni czy Niecieczy poleciał "za styl", a nieoficjalnie bo nikt nie mógł z nim wytrzymać.
                            Lewactwo nie jest cool!

Komentarz

Straszna klapa
                              Ja tylko dodam, że w tym roku ostatnia kolejka jest w dzień zesłania Ducha Świętego, co dodatkowo utrudnia jakiekolwiek świętowanie (zamknięte sklepy, niezależnie od ustawy). Żenująca jest sytuacja z tą niedzielą i tak jest rok w rok.

Komentarz

• Zamieszczone przez Leonard Zobacz posta
                                Są tylko cztery wozy VAR więc było by zamieszanie jak przy 30 kolejce.
                                W zeszłym sezonie nie było VARu a ostatnia kolejka też była rozbita na dwa dni . Tylko wtedy był to piątek i niedziela bo w sobotę był finał LM . C+ po prostu opłaca się zrobić dwa razy mulitiligę .

Komentarz

Pracuję...
                                X