Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Legia planuje fete za ewentualne mistrzostwo o 17.30 w poniedziałek. Tego samego dnia o 20.00 jest ta śmieszna gala ekstraklasy. To by oznaczało , że faktycznie ją zbojkotujemy ze względu na ten cyrk z wręczeniem trofeum.
Co za debilizm organizacyjny w tej lidze.
Jakby nie można było meczów w lidze spadkowej rozegrać w sobotę o 16, zaś te z mistrzowskiej o 18:30.
Nie wiem co stoi na przeszkodzie, żeby tak to zrobić.
Tak samo jakby na wesele gości zapraszać tydzień przed uroczystością, w niedzielę popołudniu wziąć ślub, a dzień później wesele.
Straszna klapa
Jakby nie można było meczów w lidze spadkowej rozegrać w sobotę o 16, zaś te z mistrzowskiej o 18:30.
Tak samo jakby na wesele gości zapraszać tydzień przed uroczystością, w niedzielę popołudniu wziąć ślub, a dzień później wesele.
Straszna klapa
to c+ wymysla, a ekstraklasa ma gówno do gadania
Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Straszna klapa
Są tylko cztery wozy VAR więc było by zamieszanie jak przy 30 kolejce.
Straszna klapa
Jak włodarzom Niecieczy nie pasowało, że za Michniewicza nie grali jak Barcelona, to za dwa sezony będą miłe tiki-takę na trzecioligowych kartofliskach.
Następna obstawiam Arkę, która również liczy, że po odstawieniu Ojrzynskiego zdominuje nie tylko Puchar Polski, ale również ligę
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Pomiędzy rzygawicznym staniem w 11w polu karnym i wybijaniem na pałę, a "graniem jak Barcelona" jest jeszcze kilka innych możliwości
Poza tym podobno Czesław jest wyjątkowo trudnym człowiekiem i z Lubina, Pogoni czy Niecieczy poleciał "za styl", a nieoficjalnie bo nikt nie mógł z nim wytrzymać.
Straszna klapa
Ja tylko dodam, że w tym roku ostatnia kolejka jest w dzień zesłania Ducha Świętego, co dodatkowo utrudnia jakiekolwiek świętowanie (zamknięte sklepy, niezależnie od ustawy). Żenująca jest sytuacja z tą niedzielą i tak jest rok w rok.
Są tylko cztery wozy VAR więc było by zamieszanie jak przy 30 kolejce.
W zeszłym sezonie nie było VARu a ostatnia kolejka też była rozbita na dwa dni . Tylko wtedy był to piątek i niedziela bo w sobotę był finał LM . C+ po prostu opłaca się zrobić dwa razy mulitiligę .
Komentarz