Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
    A gdzie ten Kurzawa miałby grać?
    Najwyżej pójdzie na wypożyczenie do Płocka z opcją powrotu na żądanie gdyby było jakieś nie halo u nas, Legię stać na takie "prezenty" i zabezpieczenie.
    Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
      Np na skrzydle zamiast Hamy.
      Obaj są wolni i moim zdaniem nie nadają się na skrzydło.
      Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• EE tam, Dilaver z Lecha styknie. Ponoć chce odejść. Darek musisz!!

Komentarz

• Zamieszczone przez Strudzio Zobacz posta
          EE tam, Dilaver z Lecha styknie. Ponoć chce odejść. Darek musisz!!
          To dlatego siedząc na ławce walczył o żółtko.... Wszystko układa się w logiczną całość xd

Ogólnie śmiesznie niska ta klauzula Kądziora. Ciekawe ile wynoszą inne klauzule, i jaka jest wpisana(o ile jest) w kontrakcie Żurkowskiego.

Co do Kurzawy, fantastycznie bije stałe fragmenty gry. Na tym się kończą jego atuty, jest wolny, mało zwrotny, w rozegraniu nie lepszy od tych których mamy obecnie.
          team LEGIA

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
            Obaj są wolni i moim zdaniem nie nadają się na skrzydło.
            Masz prawo do swojego zdania ale jego liczby trochę przeczą Twojej tezie.
            349meczów*
            71 goli*
            58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Tibo Zobacz posta
              To dlatego siedząc na ławce walczył o żółtko.... Wszystko układa się w logiczną całość xd

Ogólnie śmiesznie niska ta klauzula Kądziora. Ciekawe ile wynoszą inne klauzule, i jaka jest wpisana(o ile jest) w kontrakcie Żurkowskiego.

Co do Kurzawy, fantastycznie bije stałe fragmenty gry. Na tym się kończą jego atuty, jest wolny, mało zwrotny, w rozegraniu nie lepszy od tych których mamy obecnie.
              Tym bardziej, że za chwilę tak samo a nawet lepiej różnego rodzaju SFG lepiej będzie bił nasz Szymi

Komentarz

• Z forumki Lecha:

KKS Lech Poznań to fajny klub. Taki miły, wręcz europejski. Koszulka dla Głowackiego, bramka na pożegnanie starego dziada, wykartkowanie się Dilavera na następny mecz. Zabrakło tylko pomocy w gaszeniu pożaru GTS-owskich flag i podrzucania Głowackiego i Brożka po meczu. Obawiam się, że bramkę w następnym meczu strzeli nam Lucjan Brychczy.

Komentarz

• Jakub Piotrowski z Pogoni za 2mln euro trafia do Genk.
                  Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

• Zamieszczone przez Adin Zobacz posta
                    Jakub Piotrowski z Pogoni za 2mln euro trafia do Genk.
                    A Marcjanik???? do Empoli.
                    349meczów*
                    71 goli*
                    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                      Bo w analogicznej sytuacji(wygrany mecz z jedną z większych kos + przez wygraną tracą tytuł) na Łazienkowskiej całe trybuny rozpaczałyby nad własnym nieudanym sezonem
                      To trochę zabrzmi jak "a u nas w Warszawie", ale naprawdę u nas jest inaczej niż wszędzie indziej. Dobrze opisał to kiedyś Kowalczyk (Stano) w swojej biografii. W Szczecinie jak nie ma wyników to zaraz będzie przychodzić 2-3 tys ludzi. U nas zawsze dyszka przyjdzie (realia lata 90-00) tylko po to, żeby zwyzywać piłkarzy i obrzucić ich monetami.

U nas takie numery jak świętowanie podium (zdaje się Lech kilka lat temu) czy dubletu sprzed.... 15 lat (Wisła - wciąż nie mogę uwierzyć) po prostu nie przechodzą.

Raz próbowano robić wręczanie srebrnych czy brązowych medali i zostało to po prostu kompletnie wyśmiane (ITI).

Reasumując - jest inaczej
                      Ostatnio edytowany przez Z.; 6102.
                      "Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."

Komentarz

• Po prostu ciśnienie u nich na nas jest dużo większe niż w drugą stronę. Bez zbędnej filozofii.

Komentarz

• Mój dobry znajomy ze świata mediów przekazuje ,że Brosz ma zostać trenerem Lecha Poznań.
                          Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zamieszczone przez IX14 Zobacz posta
                            Mój dobry znajomy ze świata mediów przekazuje ,że Brosz ma zostać trenerem Lecha Poznań.
                            Super wiadomość, oby więcej takich wynalazków, Brosz, Kądzior, proponuje aby ściągnęli jeszcze Urynowicza. W przyszłym roku zdobywamy Mistrza .

Komentarz

• Ja to widzę, że u nas również co poniektórzy są równie mocno zafiksowani na punkcie Amiki.

Komentarz

• Akurat Brosz to byłby bardzo ruch na trenera. Osobiście bym go widział u nas. Facet już w Piascie zrobił sporo dobrego, w Górniku mega robota. Jeden z niewielu niewuefistow.
                                " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

Pracuję...
                                X