Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez DeV
    Podnieta sięga zenitu... A wystarczy remis z Górnikiem i koniec orgazmu.
    Leć do Poznania na stypę, bo chyba fora pomyliłeś.
    A Melanż Trwa...

Komentarz

• Aż tak zabolało, że wyganiasz?

Nie pomyliłem, nie jestem za żadną z drużyn grającą w tej pseudo lidze.

Edit. A stypa to będzie jak ktokolwiek wygra tą ligę... Czym i jak pokazywać się w Europie?
      Ostatnio edytowany przez DeV; 152498.

Komentarz

• Zamieszczone przez DeV
        Aż tak zabolało, że wyganiasz?

Edit. A stypa to będzie jak ktokolwiek wygra tą ligę... Czym i jak pokazywać się w Europie?
        To po jaki chvj tutaj wchodzisz i zrzędzisz co jakiś czas? Idź się elektryzować postawa drużyny z ligi, której jesteś pasjonatem.
        A Melanż Trwa...

Komentarz

• Ja nie podzielam tej radości na forum po wygranej Jagiellonii w Poznaniu.

Jakby padł remis, to tak. Wynik idealny dla nas.

1. W obecnej sytuacji musimy zdobyć 4 pkt (jeśli nie chcemy patrzeć na rywali). Gdyby wygrał Lech, to też byśmy musieli zdobyć 4 pkt. Czyli dla nas bez zmian.

2. Gdyby Lech walczył o mistrza (w sumie jeszcze to matematycznie wchodzi w grę), to byłby pełny stadion na meczu z nami. Utarcie im nosa i świętowanie na Bułgarskiej przy 40 tys. Leszków

3. No i jak dla mnie, jeśli mistrzem nie miała być Legia, to już z dwojga złego wolę Lecha niż tę Białostocką Błazenadę.

Więc jak dla mnie idealny był wczoraj remis, a lepsze zwycięstwo Lecha niż Jagiellonii.

Komentarz

• Zamieszczone przez DeV

To idź fetować kake i bić gruche pod mesiego.
            I nie zawracaj czasu ludziom,dla których #kuchyking.
            "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Zamieszczone przez DeV

To jednak pomyliłeś.
              Idź się brandzlować pod żużel.

Komentarz

• Zamieszczone przez DeV
                Podnieta sięga zenitu... A wystarczy remis z Górnikiem i koniec orgazmu.
                A wystarczy Mort i koniec orgazmu .

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo
                  To po jaki chvj tutaj wchodzisz i zrzędzisz co jakiś czas? Idź się elektryzować postawa drużyny z ligi, której jesteś pasjonatem.
                  Zabronisz mi wypowiadania się tutaj? To jest Twoje prywatne forum? Załóż sobie swoje gdzie będziesz ograniczał obiektywne wypowiedzi i będziesz głaskał tych co są Ci posłuszni.

Zamieszczone przez Stout
                  To idź fetować kake i bić gruche pod mesiego.
                  I nie zawracaj czasu ludziom,dla których #kuchyking.
                  Co robić i dla kogo? Wybacz ale nie rozumuję, skończysz szkołę to napisz.

Zamieszczone przez Budyń_70
                  To jednak pomyliłeś.
                  Idź się brandzlować pod żużel.
                  Nie trafiłeś. Nie przyuczyłeś się. Budyń, brak Ci mleka?

Zamieszczone przez Ivan Drugi
                  A wystarczy Mort i koniec orgazmu .
                  Mort, akurat jest ograniętym człowiekiem i wie, że żadnego regulaminu nie złamałem. Co najwyżej poniektórych z was mógłby upomnieć ostrzeżeniem. Bo powiedz mi Ivanie na cóż zasłużyłem w Twoim mniemaniu?

Edit. Ivan Drugi: Za to, że tu jestem? Za to że napisałem prawdę i b. na swój sposób to potwierdził. Nie wprowadzaj tu komuny proszę.

Edit 2. Furman? Cała Polska widziała.

Komentarz

• Zamieszczone przez DeV
                    Zabronisz mi wypowiadania się tutaj? To jest Twoje prywatne forum? Załóż sobie swoje gdzie będziesz ograniczał obiektywne wypowiedzi i będziesz głaskał tych co są Ci posłuszni.
                    Oczywiście, że nie zabronię, ale chłopie... nie kibicujesz żadnej z ekstraklasowych drużyn, te rozgrywki nie są dla ciebie poważne. W związku z tym jaki ma cel twoja obecność w tym temacie i wytykanie komuś "podniety"? Kolejny atencjusz, który zabłądził?
                    A Melanż Trwa...

Komentarz

• W Lechu dalej cisza medialna. Ulatowski skasował konto na twitterze.
                      „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Zamieszczone przez DeV
                        Mort, akurat jest ograniętym człowiekiem i wie, że żadnego regulaminu nie złamałem. Co najwyżej poniektórych z was mógłby upomnieć ostrzeżeniem. Bo powiedz mi Ivanie na cóż zasłużyłem w Twoim mniemaniu?
                        A może cię nie lubi ? Naucz się hiszpańskiego , zarejestruj się na forum FCB , po co się tu katować ?

Komentarz

• Zamieszczone przez DeV

Ktoś gdzieś kiedyś wspomniał, że mamy silną kadrę na papierze... Jak na moje to z Lechem jesteśmy do tyłu z piłkarzami, nie mówiąc o nazwiskach-emerytach, którzy nic nie znaczą.

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo
                            Oczywiście, że nie zabronię, ale chłopie... nie kibicujesz żadnej z ekstraklasowych drużyn, te rozgrywki nie są dla ciebie poważne. W związku z tym jaki ma cel twoja obecność w tym temacie i wytykanie komuś "podniety"? Kolejny atencjusz, który zabłądził?
                            Ale czy Twoim zdaniem nie są takie realia tej naszej ekstraklapy? Jeśli nie będzie wtopy z Górnikiem w następnej kolejce to zbesztaj mnie i zwyzywaj. A jeśli będzie to napisz do mnie na PW proszę.

Wyszukałeś, pokazałeś i co w związku z tym? Wszystko się zgadza. Gorsza obrona oraz gorszy napastnik. Napiszesz coś czy popcorn Ci wystarczy aby się zapchać? Jako wspaniały taktyk i strateg ze swojego nicku oraz avatar'u powinieneś już dawno zostać członkiem sztabu szkoleniowego lub łowcą talentów.

Zamieszczone przez Ivan Drugi
                            A może cię nie lubi ? Naucz się hiszpańskiego , zarejestruj się na forum FCB , po co się tu katować ?
                            Wybacz pominąłem Twoją wypowiedz... Nawet jeśli mnie nie lubi przez to, że nie jestem za Legią pełnym sercem to chociaż szanuje to, że wypowiadam się w sposób regulaminowy. Ale nie będę dyskutował z Twoją osobą, która nie ma pojęcia o tworzeniu i prowadzeniu stron i forum.

Komentarz

• Zamieszczone przez DeV
                              Wyszukałeś, pokazałeś i co w związku z tym? Wszystko się zgadza. Gorsza obrona oraz gorszy napastnik. Napiszesz coś czy popcorn Ci wystarczy aby się zapchać? Jako wspaniały taktyk i strateg ze swojego nicku oraz avatar'u powinieneś już dawno zostać członkiem sztabu szkoleniowego lub łowcą talentów.
                              Za to Ty ze swoimi zdolnościami aktorskimi mógłbyś rozważyć karierę szpiega z krainy deszczowców
                              Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
                              -------------
                              Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek
                                Przy działalnosci działaczy kluby z Europy zachodniej to przy nich kodziarz to mistrz swiata.

Od dwóch lat pisalem: dajcie nam przeciwnika.
                                Weszlo napisało jakiś czas temu w miarę dobrze: to co dla nich jest sufitem, dla nas jest podłoga.

Nenad, Furmi - dziękujemy.
                                Taka podłoga że trzeba dziękować Furmanowi....

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎