Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
To po jaki chvj tutaj wchodzisz i zrzędzisz co jakiś czas? Idź się elektryzować postawa drużyny z ligi, której jesteś pasjonatem.A Melanż Trwa...Komentarz
-
Ja nie podzielam tej radości na forum po wygranej Jagiellonii w Poznaniu.
Jakby padł remis, to tak. Wynik idealny dla nas.
1. W obecnej sytuacji musimy zdobyć 4 pkt (jeśli nie chcemy patrzeć na rywali). Gdyby wygrał Lech, to też byśmy musieli zdobyć 4 pkt. Czyli dla nas bez zmian.
2. Gdyby Lech walczył o mistrza (w sumie jeszcze to matematycznie wchodzi w grę), to byłby pełny stadion na meczu z nami. Utarcie im nosa i świętowanie na Bułgarskiej przy 40 tys. Leszków
3. No i jak dla mnie, jeśli mistrzem nie miała być Legia, to już z dwojga złego wolę Lecha niż tę Białostocką Błazenadę.
Więc jak dla mnie idealny był wczoraj remis, a lepsze zwycięstwo Lecha niż Jagiellonii.Komentarz
-
I nie zawracaj czasu ludziom,dla których #kuchyking."Lubię sobie jebnąć piwo"Komentarz
-
Komentarz
-
Nie trafiłeś. Nie przyuczyłeś się. Budyń, brak Ci mleka?
Mort, akurat jest ograniętym człowiekiem i wie, że żadnego regulaminu nie złamałem. Co najwyżej poniektórych z was mógłby upomnieć ostrzeżeniem. Bo powiedz mi Ivanie na cóż zasłużyłem w Twoim mniemaniu?
Edit. Ivan Drugi: Za to, że tu jestem? Za to że napisałem prawdę i b. na swój sposób to potwierdził. Nie wprowadzaj tu komuny proszę.
Edit 2. Furman? Cała Polska widziała.Ostatnio edytowany przez DeV; 152498.Komentarz
-
Oczywiście, że nie zabronię, ale chłopie... nie kibicujesz żadnej z ekstraklasowych drużyn, te rozgrywki nie są dla ciebie poważne. W związku z tym jaki ma cel twoja obecność w tym temacie i wytykanie komuś "podniety"? Kolejny atencjusz, który zabłądził?A Melanż Trwa...Komentarz
-
W Lechu dalej cisza medialna. Ulatowski skasował konto na twitterze.„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”Komentarz
-
A może cię nie lubi ? Naucz się hiszpańskiego , zarejestruj się na forum FCB , po co się tu katować ?Komentarz
-
Wybacz pominąłem Twoją wypowiedz... Nawet jeśli mnie nie lubi przez to, że nie jestem za Legią pełnym sercem to chociaż szanuje to, że wypowiadam się w sposób regulaminowy. Ale nie będę dyskutował z Twoją osobą, która nie ma pojęcia o tworzeniu i prowadzeniu stron i forum.Ostatnio edytowany przez DeV; 152498.Komentarz
-
Wyszukałeś, pokazałeś i co w związku z tym? Wszystko się zgadza. Gorsza obrona oraz gorszy napastnik. Napiszesz coś czy popcorn Ci wystarczy aby się zapchać? Jako wspaniały taktyk i strateg ze swojego nicku oraz avatar'u powinieneś już dawno zostać członkiem sztabu szkoleniowego lub łowcą talentów.Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa
Józef MackiewiczKomentarz
-
Komentarz
Komentarz