Przypominam, że rozmawiamy o lidze polskiej. Zaraz może się okazać, że jeszcze przed meczem w Poznaniu będziemy oglądać plecy tego mizernego Lecha. Lód na głowy.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez cffan Zobacz postaPanowie, można jakoś przez komórkę oglądać ekstraklasę? Po twiterach latają screeny jak ludzie oglądają, można to ogarnąć jakoś legalnie?Ostatnio edytowany przez Darex13; 48464.Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz
-
Zamieszczone przez Strudzio Zobacz postaAle akurat dzisiaj sędzia dał im fory. Furman powinien wyleciećbędą teorie spiskowe
Komentarz
-
Zarządzam ciszę medialną do godziny 20:00.
„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaPanowie, śmiechy chichy a przypominam, że dzisiaj mamy ultra ciężki mecz i równie dobrze to my możemy być dzisiaj obiektami żartów więc proponowałbym trochę zimnej wody na rozgrzane głowy.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaJuż czekam na kurs na sobotnie Termalica - Arka 1. Idealna szansa dla Arki żeby ujebac Lechię.
Komentarz
-
Piastowi może braknąć punktów które "Chuligani" z Gliwic załatwili im w meczu z żabolami. Nie dość, że zrobili z siebie pośmiewisko to te 3 punkty praktycznie zapewniłyby już pozostanie w lidze (chciałem napisać ekstraklasie ale jakoś nie pasuje mi ta nazwa).
Komentarz
Komentarz