Za chwilę bardzo ważny mecz dla Nas. Dobrze jakby baba Jaga straciła punkty, bo wtedy nasza porażka w Białymstoku raczej przekreśliłaby szanse na mistrza (będziemy zapewne wypompowani po finale).
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez felixxx Zobacz postaZa chwilę bardzo ważny mecz dla Nas. Dobrze jakby baba Jaga straciła punkty, bo wtedy nasza porażka w Białymstoku raczej przekreśliłaby szanse na mistrza (będziemy zapewne wypompowani po finale).I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marcino Zobacz postaBez przesady, rozpieprzymy i jednych i drugich. Kogo tu się bać ...
Komentarz
-
Drukarnia w Białej wydrukowała karnego a tu plum i nic z tego
Wasyl dostał kartkę i karnego za swoje poprzednie występy chyba ...
edit: Na varze siedzi Frankowski o i le dobrze usłyszałem!Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaJakiego Jaga miała karnego i to po varze.
Stefański pozazdrościł chyba Frankowskiemu.
#varszawaLepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaJakiego Jaga miała karnego i to po varze.
Stefański pozazdrościł chyba Frankowskiemu.
#varszawa
Dla przypomnienia Stefański drukował tydzień temu dla Lecha. Typ zamiast zostać ukaranym za bezczelne wydymanie Zagłębia na 3 punkty tydzień temu, jak gdyby nigdy nic dostał możliwość wsparcia Jagiellonii. Cirkus i skandaloza
Komentarz
-
Dla mnie jest niepojęte, że Wisła i Górnik grają dla nas, ale jestem najwyraźniej za bardzo w przeszłości ligowej
Drukarnia kombinowała ale się nie udałoZ końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez felixxx Zobacz postaO to zajebiście jakby tak się skończyło. To teraz my z kolei moglibyśmy pozbawić ich szans na mistrza za tydzień. Nawet przy porażce nie byłoby tragedii.
Komentarz
Komentarz