Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Legia po wygraniu PP dostanie takiego mentalnego kopa ze i Jaga i Lech dostanie wpierdol.
Jeszcze będzie tak ze na Gorniku 13.05 bedziemy świętować mistrza.
"W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Gooool dla Lecha! Cudowna bramka na otarcie łez. Gajos dośrodkował na ósmy metr do Gajosa, ten uderzył przewrotką i Loska, choć miał piłkę na ręce, nie zdołał jej odbić!
"To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"
Wiele osób czuło, że jeśli wygramy w piątek z Koroną, to Lech może nie wytrzymać presji, bo ewidentnie od wielu sezonów mają z tym problem, i to się na szczęście potwierdziło. Z powodów kardiologiczno-psychicznych marzy mi się, żeby Legia przyklepała tytuł przed meczem w Poznaniu, ale jeśli pojedziemy tam na spotkanie o mistrza, to tak sobie myślę, że paradoksalnie może to nie być opcja z gatunku tych bardzo złych...
Brawooo Gajooos wunderszen, golaaaazo, jupiiiii... ojej na 2-4, tak mi przykro.
Pozdrowienia dla ekspertow, ktorzy nadal uwazaja ze w tej lidze da sie cokolwiek przewidziec
Po prostu jest przeprowadzany eksperyment kiedy circus i skandaloza powie po decyzji sędziego, że jest mu wstyd i kibicom Lecha też powinno. Tydzień temu nie zauważył i mu się wydaje, że wygrał w Lubinie w taki sam sposób jak Korona w Poznaniu, a nie dzięki Stefańskiemu.
Oni już sami nie wiedzą. Decyzja faul i bez kartki. VAR może sprawdzić czerwona/brak czerwonej, a ten sprawdza i daje żółtą... A drugiej niesłusznej żółtej Niezgody w Krakowie nie mogli sprawdzić.
Męczące to jest i niezrozumiałe. Decyzje Frankowskiego dziś skandaliczne.
Komentarz