Dla Sandecji 1 punkt na mecz Mroczkowskiego, czyli 19 w 19 kolejkach to było za mało. Po wzmocnieniach Moskal ma 6 w 12 meczach, czyli równiutkie 0,5 punktu.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaCiekawe czy panu trenerowi będzie wstyd, czy może jak zwykle przy ciągnięciu wronieckich za uszy: nie pokazał 2 czerwonych to nie pokazał, na **** drążyć temat.Możecie coś więcej? Bo może nie będzie tego u pana Sławka w kontrowersjach...
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz postaAż sobie włączyłem TVMożecie coś więcej? Bo może nie będzie tego u pana Sławka w kontrowersjach...
Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaZ końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Komentarz
Komentarz