Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Skoro Magiera to taki geniusz taktyczny (Sporting, Real) i zna ligę jak własną kieszeń to wyjaśnij proszę laikowi, skąd się wzięła największą kompromitacja w Pucharach w historii Legii? A także pasjonujące wpierdole z beniaminkiem w Zabrzu, w polu kukurydzy z Niecieczą czy też we Wrocławiu z żenującym Śląskiem?
    Żeby nie było, osiągnięć z jesieni nie da się deprecjonować, to była najlepsza Legia, na wiosnę była natomiast najgorsza. Gdzie ta znajomość piłkarzy przy transferach Monety, Sanogo czy Mączyńskiego. Ale faktycznie, zdobyliśmy mistrza, po strzale z czuba Kuchego w Gdańsku i niedojebaniu umysłowym Tetteha w Poznaniu, o 10 minutowym zagryzanie paznokci litościwe nie wspomnę.
    Nic personalnie do Magiery nie mam ale dla mnie to powinni natychmiastowo zwolnić go po konferencji na której żalił się, że nie da się prowadzić Legii Warszawa ponieważ jest... Legią Warszawa (mecze co 3 dni, puchary itp.)
    Mecze z Zaglebiem i Śląskiem dawały nadzieję, nie ze względu na wynik ale na grę, która mogła się podobać. Na tą chwilę projekt Jozak się nie sprawdził, ale proszę nie wciskajcie ludziom kitu, że Magiera czy Berg to było wiadomo, że będzie super, a przy Jozaku, że się nie uda. Taki sam amator jak pozostali.
    #druzynanatop3

Komentarz

• Zamieszczone przez boss_corleone
      Skoro Magiera to taki geniusz taktyczny (Sporting, Real) i zna ligę jak własną kieszeń to wyjaśnij proszę laikowi, skąd się wzięła największą kompromitacja w Pucharach w historii Legii? A także pasjonujące wpierdole z beniaminkiem w Zabrzu, w polu kukurydzy z Niecieczą czy też we Wrocławiu z żenującym Śląskiem?
      Żeby nie było, osiągnięć z jesieni nie da się deprecjonować, to była najlepsza Legia, na wiosnę była natomiast najgorsza. Gdzie ta znajomość piłkarzy przy transferach Monety, Sanogo czy Mączyńskiego. Ale faktycznie, zdobyliśmy mistrza, po strzale z czuba Kuchego w Gdańsku i niedojebaniu umysłowym Tetteha w Poznaniu, o 10 minutowym zagryzanie paznokci litościwe nie wspomnę.
      Nic personalnie do Magiery nie mam ale dla mnie to powinni natychmiastowo zwolnić go po konferencji na której żalił się, że nie da się prowadzić Legii Warszawa ponieważ jest... Legią Warszawa (mecze co 3 dni, puchary itp.)
      Mecze z Zaglebiem i Śląskiem dawały nadzieję, nie ze względu na wynik ale na grę, która mogła się podobać. Na tą chwilę projekt Jozak się nie sprawdził, ale proszę nie wciskajcie ludziom kitu, że Magiera czy Berg to było wiadomo, że będzie super, a przy Jozaku, że się nie uda. Taki sam amator jak pozostali.
      Ale co Magiera ma wspólnego z Vetrą Wilno?
      Przecież nie grał wtedy.
      koko koko Skorza spoko...

Komentarz

• Zaraz okaże, że byle Janusz oglądający polską Ekstraklasą lub gimbus grający w Football Managera znajduje się na wyższym poziomie przygotowania do prowadzenia Legii, niż Jozak.

Albo lepiej. Zaczniemy wartościować magistra z historii i kiepski angielski jednego z tytułem naukowy oraz stworzeniem akademii Dinama przez drugiego.

Przecież to jest jakiś obłęd.
        A Melanż Trwa...

Komentarz

• Boniek 4 dni przed ostatnią kolejką rundy nagle postanowił zmienić terminy i podzielić mecze na sobotę i niedzielę, żeby wszędzie był var.
          Tak się pokazuje wała kibicom po raz kolejny.
          Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels
            Boniek 4 dni przed ostatnią kolejką rundy nagle postanowił zmienić terminy i podzielić mecze na sobotę i niedzielę, żeby wszędzie był var.
            ??????
            jakiś link?
            wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek
              ??????
              jakiś link?

Komentarz

• Rudy mnie zablokował na tt więc nie widzę.

Idiota on, debilny pomysł.
                Ciekawe które kluby się zgodza mając sprzedane bilety itp.
                wiadomo co, wiadomo z kim.

Komentarz

Boniek 4 dni przed ostatnią kolejką rundy nagle postanowił zmienić terminy i podzielić mecze na sobotę i niedzielę, żeby wszędzie był var.
                  Chce wszystkie kluby potraktować sprawiedliwie, to znaczy że pokazuje wała kibicom?

Komentarz

• Zamieszczone przez FlashGordon
                    Chce wszystkie kluby potraktować sprawiedliwie, to znaczy że pokazuje wała kibicom?
                    4 dni przed kolejką? Nie było czasu, żeby ostatnią kolejkę tak zaplanować razem z Ekstraklasą tylko 4 dni przed?

Komentarz

4 dni przed kolejką? Nie było czasu, żeby ostatnią kolejkę tak zaplanować razem z Ekstraklasą tylko 4 dni przed?
                      Widocznie pomysł przyszedł niedawno i zastanawiają się czy nie wprowadzić go w życie. Ja rozumiem zamysł, chcą zminimalizować błędy sędziów które mogą wpłynąć znacząco na wynik meczu. Bo po to został wprowadzony VAR żeby zlikwidować blędy sędziów. I w ostatniej kolejce która może być kluczowa dla wielu klubów chcą żeby jakiś chochlik nie wpłynął na ten nieszczęsny wynik.

Nie wiem skąd takie oburzenie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Mateusz351
                        Które nawet nie było zależne od nas...
                        No tak. Takie się nie liczy.

Komentarz

Widocznie pomysł przyszedł niedawno i zastanawiają się czy nie wprowadzić go w życie. Ja rozumiem zamysł, chcą zminimalizować błędy sędziów które mogą wpłynąć znacząco na wynik meczu. Bo po to został wprowadzony VAR żeby zlikwidować blędy sędziów. I w ostatniej kolejce która może być kluczowa dla wielu klubów chcą żeby jakiś chochlik nie wpłynął na ten nieszczęsny wynik.

Może dlatego, że człowiek planuje sobie pójść/pojechać na mecz a w okół tego również inne rzeczy po to, żeby 4 dni przed kolejką geniusze w PZPN wpadli na pomysł zmiany terminu? Rozumiem, że kibic ma na wszystko się zgadzać, zmiany terminów, mecze przy -50 stopniach, mecze w piatki i w poniedziałki, debilne regulaminy i przepisy dot. imprez masowych... Władze związku i ligi nie raz i nie pięć pokazują, że kibice to zbędny balast, wszystko się robi bez ich udziału i przeciwko nim. Mam nadzieję, że ten protest będzie trwał tyle, aż coś się w tych krawacianych łbach pozmienia.

Komentarz

Może stąd, że walka o bezpieczną "ósemkę" trwa a on chce rozdzielic mecze bezposrednich rywali.

A moze stąd, że kibice planują weekendy z wyprzedzeniem - czy to mecze wyjazdowe czy u siebie
                            ...ta ziemia do Polski należy
                            choć Polska daleko jest stąd,
                            bo wolność krzyżami się mierzy
                            historia ten jeden ma błąd!!!!

Better Dead Than Red!!!

Komentarz

• Co to w ogóle jest za tekst "tak się ułożyło", czy gdyby był inne pary to by cokolwiek zmieniło ? Typowe pierdololo
                              Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Ale gdyby w naszym meczu nie byłoby VARu i przez to nie wygralibyśmy meczu, to byłby wielki płacz i wkurw. Co oczywiście nie zmienia faktu, że mogli dużo wcześniej o tym pomyśleć, w końcu mają ludzi odpowiedzialnych logistykę.
                                Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎