Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Ale to wina Górnika, ze kibice Piasta to idioci i przerywają mecz w 80 minucie z największym wrogiem, gdy jeszcze wygrywają, walcząc przy tym o utrzymanie ??
    Jestem, nawet chyba nie zdajesz sobie jakie by były konsekwencje, gdyby tych punktów nie oddali. Teraz w teorii można prowokować, ale jednak to druga strona musi sie wkurzyć i przerwać mecz, żeby był walkower. Teraz mogłoby być jeszcze gorzej.
    Żeby Ci to zobrazować szybki przykład.
    Mecz Lech-Legia ostatni w sezonie. Wzajemne prowokacje i napięta atmosfera.Legia walczy o mistrza z kimś tam i potrzebuje 2 oczek, żeby zdobyć mistrza. Jest 70 minuta i jest 1:1. Lech ma powiedzmy zapewnione 3 miejsce i już mu nic go nie zabierze.
    To teraz Lech pomyśli tak. Nie ma co ryzykować, żeby Legia coś strzeliła w te dwadzieścia ostatnich minut. Wchodzimy na boisko i przerywamy mecz. I teraz normalnie wiadomo, że będzie walkower Legia 3 punkty i ma mistrza (dzisiejsza decyzja PZPN) a tak gdyby dziś Górnikowi nie oddali punktów, to LEch by tak samo pomyślał. Wchodzimy przerywamy mecz, dostajemy walkowera, który jest nam obojętny, a Legii też odejmują te 3 punkty za prowokacje i ma 0 puktów i 2 miejsce w tabeli.
    Rozumiesz to jakich absurdów by to doprowadziło ? Kibice by mogli układać tabelę jak chcą, a teraz nie mogą, bo to jednak druga strona musi być tym przerywaczem, a pomimo nawet największych prowokacji, nie wiesz czy druga strona cokolwiek zrobi.
    Ostatnio edytowany przez KorekBorek; 124493.

Komentarz

• Zamieszczone przez KorekBorek Zobacz posta
      Ale to wina Górnika, ze kibice Piasta to idioci
      Fora pomyliłeś.
      I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
      Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Zaczął się już handelek punktami czy tylko mam takie wrażenie na marginesie remisu Górnika z Sandecją?

p.s. Termalice też przyżarło z Craxą, zapowiada się ciekawa końcówka sezonu
        Ostatnio edytowany przez Jestem; 134085.
        Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Zamieszczone przez Jestem Zobacz posta
          Zaczął się już handelek punktami czy tylko mam takie wrażenie na marginesie remisu Górnika z Sandecją?
          A jak ten "handelek punktami" miałby wygladać w tym przypadku?
          " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
            Tak jak zwykle, jest cena, negocjacje i naprzód - przez wiele lat praktycznie jawnie się odbywało, więc doświadczenia z pewnością nie brakuje.
            Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

Tak jak zwykle, jest cena, negocjacje i naprzód - przez wiele lat praktycznie jawnie się odbywało, więc doświadczenia z pewnością nie brakuje.
              chryste... dzięki za info.
              ale pytam konkretnie po co miałby Górnik przehandlować JEDEN punkt Sandecji?
              " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Górnik gra słabo ostatnio u siebie ale na mecz z Legią się zmobilizują i będą grać najlepiej w tym roku bo mecz z Legią jest najlepszy na przełamanie złej passy.

Komentarz

chryste... dzięki za info.
                  ale pytam konkretnie po co miałby Górnik przehandlować JEDEN punkt Sandecji?
                  Potrzebujesz czasem kasy? Sprawdź przy okazji jakie były stawki u buków. Myślisz, że kiedykolwiek mecze były sprzedawane dla jakiejś idei? Ponadto nie mam dowodów, jakieś hakiery mi skasowały z kompa

Komentarz

Zaden handelek.To jest polska liga i tu kazdy może wygrać z każdym

Komentarz

• Dąbrowski znowu kontuzja... Gość ma chyba po karierze. Szkoda, bo zapowiadała się naprawdę fajna "8".
                      #teamVuko (zanim Kijek #teamVuko (zanim to było modne))

Komentarz

Potrzebujesz czasem kasy? Sprawdź przy okazji jakie były stawki u buków. Myślisz, że kiedykolwiek mecze były sprzedawane dla jakiejś idei? Ponadto nie mam dowodów, jakieś hakiery mi skasowały z kompa
                        Widać mało wiesz.Jak mnie już odsyłasz abym sprawdził "stawki" to sam sprawdź.
                        Jedna darmowa porada:
                        Jak nie masz kasy to w takiej sytuacji ustawiasz 2/1 1/2 na których można zarobić a jakieś remisy szczególnie, że Sandecji remis tu nic nie dawał.
                        " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• Zamieszczone przez Kusza Zobacz posta
                          Czytająć oświadczenie NKO brzmi to trochę jakby Górnik kupił sobie 3 punkty za 20 tys. PLN. Może nie jestem prawnikiem ale tak na chłopski rozum, jeśli ktoś odwołuje się od kary orzeczonej w postaci utraty punktów i przyznania grzywny do zapłaty, komisja odwoławcza stwierdza że odwołanie jest słuszne i rezygnuje z zabrania punktów w zamian zwiększając drugi, finansowy aspekt kary to gdzie tu jest logika?
                          I chvj teoria leszków o zebraniu punktów Gornikowi jako by Legii było łatwiej zdobyć mistrza jebua z czubka pałacu kultury na pysk. Glajda się z tego zrobiła i tyle.

Ciekawe czy na forum leszków padnie wpis że skoro Legia już nie ma szans na mistrza z taką grą to robią im pod górkę bo trudniej rywalizować z dwiema drużynami niż z jedną.
                          edit: literówka.

Komentarz

• Już się nie moge doczekać kursów na Zagłębie - Jagiellonia 2 w playoffach.
                            " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

Już się nie moge doczekać kursów na Zagłębie - Jagiellonia 2 w playoffach.
                              Nie wiem po co Jagiellonia miałaby się podkładać w fazie zasadniczej Zagłębiu skoro spokojnie może zdobyć z nim jak nie 6 to 4 punkty xD

Komentarz

• Zamieszczone przez rafo122 Zobacz posta
                                Nie wiem po co Jagiellonia miałaby się podkładać w fazie zasadniczej Zagłębiu skoro spokojnie może zdobyć z nim jak nie 6 to 4 punkty xD
                                niektórzy lubią teorie spiskowe

Komentarz

Pracuję...
                                X