Zamieszczone przez Raffels
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Ostatnio edytowany przez Robert E. Lee; 58249.
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaTa Wisła mogła spokojnie 2-0 prowadzić po 20 minutach. A gdyby iść w stronę Poznańskiego narzekania na sędziów, to jeszcze przy 0-0 Romańczuk mógł wylecieć za drugą żółtą po łokciu w głowę na gościu z Wisły.Ostatnio edytowany przez r9robins; 49791.
Komentarz
-
Górnik, grając prawie cały mecz z przewagą jednego zawodnika, zaledwie remisuje z Zagłębiem Lubin, tracąc gola na 2:2 w doliczonym czasie gry.Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.
Komentarz
-
Zamieszczone przez (L)ukas Zobacz postaGórnik, grając prawie cały mecz z przewagą jednego zawodnika, zaledwie remisuje z Zagłębiem Lubin, tracąc gola na 2:2 w doliczonym czasie gry.
Komentarz
-
Zamieszczone przez (L)ukas Zobacz postaGórnik, grając prawie cały mecz z przewagą jednego zawodnika, zaledwie remisuje z Zagłębiem Lubin, tracąc gola na 2:2 w doliczonym czasie gry.
@edit
Oni chyba na serio uwierzyli ze mogą wygrać te ligę. Czekam teraz na opinie naszych polskich ekspertów zachwycających się ta młoda drużyna. Co powiedzą teraz?Ostatnio edytowany przez mski; 68652.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaSwoją drogą to ta czerwona Matrasa dla mnie mocno naciągana.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaSwoją drogą to ta czerwona Matrasa dla mnie mocno naciągana.
Komentarz
-
oglądam teraz mecz GTSu z WKSem. Bardzo podobna sytuacja z karnym dla gospodarzy jak w naszym niedzielnym spotkaniu. I co? Kazek W. stwierdził, że mimo analogicznej sytuacji karny ewidentny bo piłka...długo spadała obrońcy Śląska na rękę i miał czas na reakcjępo kilku minutach cisza, zero rozwodzenia się nad tą sytuacją. Heh retoryka C+ i Kazia co się mało nie sp***ił w spodnie po kolejnej bramce dla gospodarzy
Komentarz
-
Komentarz
-
Zamieszczone przez Waldek_Legionista Zobacz postaDzisiaj Zagłębie pokazało, że można powalczyć w 10 i to na wyjeździe, na bardzo trudnym terenie.
Śląsk to zespół na którym przełamują sie strzelając od razu hat-tricki najlepsi w tej lidze 😀Bo śnieg...
Komentarz
Komentarz