Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
    Ta Wisła mogła spokojnie 2-0 prowadzić po 20 minutach. A gdyby iść w stronę Poznańskiego narzekania na sędziów, to jeszcze przy 0-0 Romańczuk mógł wylecieć za drugą żółtą po łokciu w głowę na gościu z Wisły.
    Nie mógł tylko 100% żółta kartka. Astiz dostał taką samą wczoraj. Tylko **** tam, że Jagiellonia powinna grać godzinę w 10 a w niewydrukowanej tabeli daleko im do pozycji uciśnionych. Legia robi wałki bo grający gówno cały mecz Górniczek nie dostał 3 punktów przy zielonym stoliku.
    Ostatnio edytowany przez Robert E. Lee; 58249.

Komentarz

Ta Wisła mogła spokojnie 2-0 prowadzić po 20 minutach. A gdyby iść w stronę Poznańskiego narzekania na sędziów, to jeszcze przy 0-0 Romańczuk mógł wylecieć za drugą żółtą po łokciu w głowę na gościu z Wisły.
      To by się wtedy rozpętało piekło na ziemi. Nie wiem czy interenety wytrzymałyby taką skalę zmasowanej histerii na temat drukowania meczów pod Legię. Przecież my nawet z orzeczenia KL w sprawie meczu w Gliwicach odnosimy korzyść...
      Ostatnio edytowany przez r9robins; 49791.

Komentarz

• Górnik, grając prawie cały mecz z przewagą jednego zawodnika, zaledwie remisuje z Zagłębiem Lubin, tracąc gola na 2:2 w doliczonym czasie gry.
        Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Zamieszczone przez (L)ukas Zobacz posta
          Górnik, grając prawie cały mecz z przewagą jednego zawodnika, zaledwie remisuje z Zagłębiem Lubin, tracąc gola na 2:2 w doliczonym czasie gry.
          można dodać że obie bramki dla Górnika były po SFG, ogólnie jeżeli chodzi o jakieś składne akcje (pomimo przewagi jednego zawodnika) to próżno szukać

Komentarz

• Zamieszczone przez (L)ukas Zobacz posta
            Górnik, grając prawie cały mecz z przewagą jednego zawodnika, zaledwie remisuje z Zagłębiem Lubin, tracąc gola na 2:2 w doliczonym czasie gry.
            Haha. Wychodząc z domu w ok 85minucie tak sobie myślałem o tym ich transie „Komisjo ligi nie zatrzymasz nas”, ze pewnie stracą w końcówce na 2:2 i sami się powstrzymają. Tylko do końca nie wiedziałem przed czym

@edit
            Oni chyba na serio uwierzyli ze mogą wygrać te ligę. Czekam teraz na opinie naszych polskich ekspertów zachwycających się ta młoda drużyna. Co powiedzą teraz?
            Ostatnio edytowany przez mski; 68652.

Komentarz

• Tylko ślepy nie zauważyłby warszawskiego spisku. Starzyński urodzony w Szczecinie, a tam wiadomo - Pogoń, dawna zgoda Legii. Poczwórnie zmotywowany aby utorować drogę do tytułu Legii.

Komentarz

• Swoją drogą to ta czerwona Matrasa dla mnie mocno naciągana.
                Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Można powalczyć w 10? Można. I to na wyjeździe. Tak, wiem. Górnik to nie Jaga, ale też Legia to nie Lubinki. Ale było minęło, to tylko takie luźne przemyślenie 😉 Dawać te Lechie!
                  Bo śnieg...

Komentarz

• Widać gołym okiem, że Komisja (L)igi (albo nawet (7)igi) podcięła im skrzydła zabierając 3punkty po przegranym meczu, mistrzostwo wymyka się z rąk.

Komentarz

Swoją drogą to ta czerwona Matrasa dla mnie mocno naciągana.
                      Sędziował Kwiatkowski z Warszawy, więc po takiej srace jaka była w tym tygodniu w życiu kontrowersyjnej sytuacji by nie gwizdnął przeciw Górniczkowi. Zresztą sytuacja z brakiem czerwonej Romańczuka pokazuje to najlepiej. Nie dostał ewidentnej 2 żółtej i **** z tego. Nikt o tym nie mówi. W drugą stronę, gdyby Wisła wygrała a sędzia nie wywalił wiślaka w 30 minucie to by było pierd.olenia na 3 dni i odmienianie słowa Legia przez wszystkie przypadki.

Komentarz

gdyby coś takiego było podyktowane w naszym meczu i czerwona dla przeciwnika to gównoburzy nie byłoby końca, ale to tylko mecz Górnik-Zagłębie więc nikt o tym nie wspomni

Komentarz

• oglądam teraz mecz GTSu z WKSem. Bardzo podobna sytuacja z karnym dla gospodarzy jak w naszym niedzielnym spotkaniu. I co? Kazek W. stwierdził, że mimo analogicznej sytuacji karny ewidentny bo piłka...długo spadała obrońcy Śląska na rękę i miał czas na reakcję po kilku minutach cisza, zero rozwodzenia się nad tą sytuacją. Heh retoryka C+ i Kazia co się mało nie sp***ił w spodnie po kolejnej bramce dla gospodarzy

Komentarz

Nie no, szanujmy się.

Komentarz

• Dzisiaj Zagłębie pokazało, że można powalczyć w 10 i to na wyjeździe, na bardzo trudnym terenie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Waldek_Legionista Zobacz posta
                                Dzisiaj Zagłębie pokazało, że można powalczyć w 10 i to na wyjeździe, na bardzo trudnym terenie.
                                Poczytaj pare wpisów niżej i nie przedrzeźniaj mnie 😁

Śląsk to zespół na którym przełamują sie strzelając od razu hat-tricki najlepsi w tej lidze 😀
                                Bo śnieg...

Komentarz

Pracuję...
                                X