Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Jęk jękiem natomiast moim zdaniem faulu na Pazdanie w tamtej sytuacji nie było i Piatek powinien wyjść sam na sam z Moralesem. I tutaj trzeba podkreślić ze Pazdan po raz kolejny mógł zajebac na miarę straty trzech punktów.
Swoją drogą czy z Lechem nie jest tak ze oni jadą na fejmie występów w pucharze UEFA i meczu z Juve czy City? Według mnie oni są po prostu przereklamowanymi jednookim wśród ślepców i to taka średnia ligowa i nic poza tym. Cos jak Możdżeń potrafiący uderzyć z dystansu. Dwa mistrzostwa przez prawie dwie dekady, i to by było ma tyle. A umówmy się ze te mistrzostwa to moim zdaniem były jakieś wypadki i historie nie do powtórzenia co sezon. Reszta w czapkę. Zaryzykuje stwierdzenie, ze gdyby byli z jakiegoś mniejszego miasta to nie byliby nawet w tym samym miejscu co są. A jak czytam na ich forum ze to jest klub z największym potencjałem marketingowym i ogólnie największymi możliwościami w kraju to boje się ze dostanę skrętu kiszek ze śmiechu.
Co ty pieprzysz?
Zobacz, że Piątek wkłada nogę między nogi Pazdana i ten się o nią potyka. Każdy tylko patrzył na ręce, a faul jest na dole.
Swoją drogą to Piątek też "popracował" tą prawą ręką. Dał sędziemu możliwość gwizdnięcia. Spokojnie może się z tej decyzji wybronić.
Ale wiadomo to było w meczu Legii, to trzeba robić aferkę. Ból dupy to ból dupy, nic się nie poradzi na to
Jak mi Remy imponuje ogólnie swoją grą, to w tej sytuacji trochę nonszalancko podszedł do tej akcji. Zamiast na sprincie biec do końca, aby pomóc Michałowi, to w pewnym momencie zwolnił. Powinien się liczyć z tym, że Pazdan może przegrać walkę o piłkę.
Zobacz, że Piątek wkłada nogę między nogi Pazdana i ten się o nią potyka. Każdy tylko patrzył na ręce, a faul jest na dole.
Nie widzę tej sytuacji w skrócie natomiast jak pamietam oglądając mecz byłem przekonany ze o faulu nie ma mowy. Jednak te powtórki moim zdaniem nie były tak przekonujące.
Przestań. Pazdan wpada w typa i się wywraca. Sędzia powinien puścić grę i tyle. Nikt nikomu nie wkładał nogi, no chyba, że sam Pazdan jak już leżał to jeszcze zahaczał.
Jak dla mnie odbili się od siebie, Piątek ustał i powinien być puszczony przez czarnego. Tam nic nie powinno być gwizdane w tej akcji.
Co wy tutaj mówicie o sytuacji Pazdan - Piątek, poczytajcie lepiej komentarze z meczu Jaga-Lechia. Jak Musiał nie dał karnego za rękę Stolarskiego to wyzwiska na Legię, bo sędziują (i to Musiał) specjalnie przeciw Jadze, żeby Legii w tabeli nie przeskoczyła. Oczywiście drobnego szczegółu nie zauważyli, że im też Jaga na 5 punktów odjechała. No, ale oni tam chyba bardziej nas nienawidzą niż swoim kibicują, w sumie ich piłkarze jak zawsze się frajerzą, a więc całą nadzieja w Jadze.
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Co wy tutaj mówicie o sytuacji Pazdan - Piątek, poczytajcie lepiej komentarze z meczu Jaga-Lechia. Jak Musiał nie dał karnego za rękę Stolarskiego to wyzwiska na Legię, bo sędziują (i to Musiał) specjalnie przeciw Jadze, żeby Legii w tabeli nie przeskoczyła. Oczywiście drobnego szczegółu nie zauważyli, że im też Jaga na 5 punktów odjechała. No, ale oni tam chyba bardziej nas nienawidzą niż swoim kibicują, w sumie ich piłkarze jak zawsze się frajerzą, a więc całą nadzieja w Jadze.
Z ich forum szczególnie Lecha to mało powiedziane. Jak Legia awansowała do LM to jakiś koleś napisał że tego cofnąć się nie da i że "może będą lecieć na jakiś mecz LM to samolot się rozpierdolila" to barany.
Z ich forum szczególnie Lecha to mało powiedziane. Jak Legia awansowała do LM to jakiś koleś napisał że tego cofnąć się nie da i że "może będą lecieć na jakiś mecz LM to samolot się rozpierdolila" to barany.
Dobre też było, jak zaczęli pisać na swoich piłkarzy "grajki bez honoru", bo nie puścili Jagielloni meczu w końcówce o mistrzostwo. Chorzy, w sumie śmieszni - ludzie.
Dobre też było, jak zaczęli pisać na swoich piłkarzy "grajki bez honoru", bo nie puścili Jagielloni meczu w końcówce o mistrzostwo. Chorzy, w sumie śmieszni - ludzie.
Tak mi się to spodobało, że od tamtego czasu mam to w sygnaturze
Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.
Komentarz