Zamieszczone przez Chmielo
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaBo nie było wcześniej plotek o Anglii oraz ja nie widzę tego potencjału w Jachu co niektórzy. Dodatkowo jeżeli go odrazu nie wypozycza to przepadnie bardziej niż Bednarek.
Ale tak z ręką na sercu. Bo ja za cholerę nie widzę.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaBo nie było wcześniej plotek o Anglii oraz ja nie widzę tego potencjału w Jachu co niektórzy. Dodatkowo jeżeli go odrazu nie wypozycza to przepadnie bardziej niż Bednarek.A Melanż Trwa...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Majkisek Zobacz postaA we wspomnianym Bednarku widzisz?
Ale tak z ręką na sercu. Bo ja za cholerę nie widzę.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez OLIUSTKA Zobacz postawiadomo coś ile dali za niego?
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji ile kosztował.04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postahttps://www.cpfc.co.uk/news/2018/jan...ns-for-palace/
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji ile kosztował.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Szawar Zobacz postahttps://www.cpfc.co.uk/news/2018/jan...ns-for-palace/
Nigdzie nie mogę znaleźć informacji ile kosztował.#teamMioduski
Komentarz
-
Podobno Lechia rezygnuje z obozu w Niemczech i zostaje w Gdańsku. Organizator ich wychujał z boiskiem. Mieli grać na boisku trawiastym, a ostatecznie zaproponowano im grę na sztucznym, na co Lechia sie nie zgodziła|||||||||||||||||||||||||| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Better Dead Than Red
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaI nie mogli w pobliżu znaleźć trawiastego boiska? Coś słabe to tłumaczenie.Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Jestem Zobacz postaJechać do Niemiec trenować na sztucznej trawie to porażka, a szukanie trawiastego boiska to dodatkowe koszty na które Lechii już nie stać ...
Komentarz
Komentarz