Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez IX14 Zobacz posta
    Dziś pewnie Angulo zrobi sobie trening strzelecki ,Cracovię każdy leje......
    Żeby było śmieszniej i zgodnie z ostatnią tendencją w ekstraklapie, to powinno być "na odwrót" czyli remis albo idiotyczna porażka Górnika, czego sobie zresztą życzę, remis biorę w ciemno choć ideałem by była "idiotyczna porażka"
    Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• Zamieszczone przez Jestem Zobacz posta
      Żeby było śmieszniej i zgodnie z ostatnią tendencją w ekstraklapie, to powinno być "na odwrót" czyli remis albo idiotyczna porażka Górnika, czego sobie zresztą życzę, remis biorę w ciemno choć ideałem by była "idiotyczna porażka"
      Górnik 0:2 Cracovia

Komentarz

• I już 0:2

Komentarz

• Zamieszczone przez Coen Zobacz posta
          I już 0:2
          Bardzo ładny gol Karwota
          "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Zamieszczone przez TreLu$ ' Zobacz posta
            Górnik 0:2 Cracovia
            I tak nie wygrają
            349meczów*
            71 goli*
            58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Az mi nie żal kuponu

Komentarz

• Ekstraklasa to stan umysłu jednak 😂😂
                Bo śnieg...

Komentarz

• Czyli wszystko w normie co za liga...

Komentarz

• Górnik bez celnego strzału na bramkę.

Wygląda na to, że nieco puchną. Jeżeli przegrają, będzie to 3 mecz bez zwycięstwa.
                    team LEGIA

Komentarz

• Mogło być 5 punktów przewagi nad ligową stawką, ehhh... no nic, wygląda na to, że pomimo tak ogromnego kryzysu, zimę jednak spędzimy liderując.

Komentarz

• Zamieszczone przez CW(L)KS Zobacz posta
                        Ekstraklasa to stan umysłu jednak ����
                        Albo wróciły kolejki cudów
                        You'll take my life but I'll take yours too
                        You'll fire your musket but I'll run you through
                        So when you're waiting for the next attack
                        You'd better stand there's no turning back.

Komentarz

• Zamieszczone przez emil83 Zobacz posta
                          Albo wróciły kolejki cudów
                          Też mi się tak skojarzyło, sporo samobójów ale chcę wierzyć, że to nie powrót fryzjerów ...

Tak przy okazji, w innym wątku toczy się ułomna dyskusja na temat pana piłkarza Kurzawy, jakoś mnie nie przekonuje i w tym meczu ... wzięlibyśmy kogoś z Górnika? - oprócz Wieteski oczywiście, bo on po prostu wróci tm gdzie jego miejsce Żurkowski?
                          Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...

Komentarz

• ahahaha 0:4 z Cracovia u siebie

Komentarz

• Śmieszna i straszna zarazem ta nasza liga kopana. Te wszystkie jednorazowe strzały jak Górnik, Piast czy inna Jagiellonia (o Lechu nie wspominając) pompują się, a koniec końcem rundę na miejscu lidera kończy Legia. Umówmy się, Legia przez ostatnie pół roku zagrała może 3-4 w miarę dobre spotkania, reszta to mega przeciętne mecze... mimo to kończymy na 1 miejscu. Śmieszni są również Ci wszyscy eksperci z weszlakami na czele którzy biją w tą Legię jak w afrykański bęben, mówiąc i pisząc jaka to jest chujowa... no cóż może i jest, tylko jak się zestawi to z takim tegorocznym wychwalanym niemal pod niebiosa Górnikiem to w praniu i tak lepsza jest ta męcząca bułę Legia... to tylko obrazuje jak słaba jest reszta... Te podniety nad wszystkimi młodymi gwiazdami są o kant dupy potłuc... jakby nie spojrzeć Legia to taki jednooki wśród ślepców...
                              Always look on the bright side of life!

Komentarz

• ta liga jest chora..
                                "Bo dla Nas to jest coś więcej niż tylko MECZ.."

Komentarz

Pracuję...
                                X