Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Dziś pewnie Angulo zrobi sobie trening strzelecki ,Cracovię każdy leje......
Żeby było śmieszniej i zgodnie z ostatnią tendencją w ekstraklapie, to powinno być "na odwrót" czyli remis albo idiotyczna porażka Górnika, czego sobie zresztą życzę, remis biorę w ciemno choć ideałem by była "idiotyczna porażka"
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Żeby było śmieszniej i zgodnie z ostatnią tendencją w ekstraklapie, to powinno być "na odwrót" czyli remis albo idiotyczna porażka Górnika, czego sobie zresztą życzę, remis biorę w ciemno choć ideałem by była "idiotyczna porażka"
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
You'll take my life but I'll take yours too
You'll fire your musket but I'll run you through
So when you're waiting for the next attack
You'd better stand there's no turning back.
Też mi się tak skojarzyło, sporo samobójów ale chcę wierzyć, że to nie powrót fryzjerów ...
Tak przy okazji, w innym wątku toczy się ułomna dyskusja na temat pana piłkarza Kurzawy, jakoś mnie nie przekonuje i w tym meczu ... wzięlibyśmy kogoś z Górnika? - oprócz Wieteski oczywiście, bo on po prostu wróci tm gdzie jego miejsce Żurkowski?
Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Śmieszna i straszna zarazem ta nasza liga kopana. Te wszystkie jednorazowe strzały jak Górnik, Piast czy inna Jagiellonia (o Lechu nie wspominając) pompują się, a koniec końcem rundę na miejscu lidera kończy Legia. Umówmy się, Legia przez ostatnie pół roku zagrała może 3-4 w miarę dobre spotkania, reszta to mega przeciętne mecze... mimo to kończymy na 1 miejscu. Śmieszni są również Ci wszyscy eksperci z weszlakami na czele którzy biją w tą Legię jak w afrykański bęben, mówiąc i pisząc jaka to jest chujowa... no cóż może i jest, tylko jak się zestawi to z takim tegorocznym wychwalanym niemal pod niebiosa Górnikiem to w praniu i tak lepsza jest ta męcząca bułę Legia... to tylko obrazuje jak słaba jest reszta... Te podniety nad wszystkimi młodymi gwiazdami są o kant dupy potłuc... jakby nie spojrzeć Legia to taki jednooki wśród ślepców...
Komentarz