Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaE tam, myślałem że nienawidzimy wszystkich
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaE tam, myślałem że nienawidzimy wszystkichZ końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez rey Zobacz postaAle wątek stricte sportowy
Mi też by było szkoda Lechii."W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaE tam, myślałem że nienawidzimy wszystkich
"Nadszedł już czas, najwyższy czas, nienawiść zniszczyć w sobie"koko koko Skorza spoko...
Komentarz
-
Zamieszczone przez looking1916 Zobacz postaKorona co graich napastnik, niejaki Kacharava żongluje sobie w polu karnym Śląska
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz postaA za trzy kolejki (o ile będą, nie chce mi się sprawdzać kalendarza) będą parodystami. Ot, polska liga."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Z Zagłębiem dosyć pechowo przegrali, z Jagiellonią byli o poziom lepsi(ale niewykorzystane sytuacje, zwłaszcza te z karnych.... lubią się mścić), podobnie na wyjeździe z Lechem.
Są fizycznie najlepiej przygotowani do sezonu, potrafią przez 90 minut(a w PP nawet przez 120) zapieprzać, aż miło.team LEGIA
Komentarz
-
Zamieszczone przez Antares Zobacz postaA pisałem przed sezonem, że od wszystkich wzmocnień Lecha dla mnie ciekawszy jest transfer tego Kaczarawy, bo gdzie by nie grał tam strzelał. Teraz w końcu doszedł do pełni formy fizycznej po kontuzji i w poprzedniej kolejce dwa gole, a dzisiaj wywalczony karny, gol i asysta.
Komentarz
Komentarz