Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Raffels
    Wolski rzucający "spierdalać" w stronę swoich kibiców przy 0-5... Widać główka dalej ta sama.
    A niektórzy nadal go widzą w Legii... inteligencja została na poziomie nastolatka.
    Przy golach na 0:3 i 0:4 co Kuciak odwalił

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels
      Wolski rzucający "spierdalać" w stronę swoich kibiców przy 0-5... Widać główka dalej ta sama.
      Tym swoim delikatnym, sepleniącym głosikiem
      #teamMioduski

Komentarz

• Zamieszczone przez looking1916
        Pewnie @b masz na myśli mecz z Lechem, w którym Kuciak też dał dupy.

Ale karnego przed chwilą obronił! U nas mu się to nigdy nie udało (?)
        Udało, ale chyba tylko raz http://sport.wp.pl/martykul.html?kat=1754&wid=16979213

Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
        Niektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tibo
          Korona na wyjazdach się rozpędza. Ostatnio 3 gole i 1pkt w Zabrzu, teraz 5 w Gdańsku, czyste konto, 3 punkty, 22 łącznie na koncie, +7 bilansu bramkowego, punkt straty do tuzów z Białegostoku i Lubina, 2 do Najlepszej drużyny ligi z najlepszym trenerem jakiego ten kraj widział, 4 do Lidera. 3 do nas i mecz bezpośredni u siebie za 2 kolejki.

Tej Korony to można zaczynać się bać. Mają świetne drugie połówki, są bardzo dobrze fizycznie przygotowani, lubią grać piłką. Ich główny mankament to najwęższa kadra w lidze.

No i są na dobrej drodze do wyeliminowania Zagłębia z PP.
          A Ty się już boisz??
          349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez m82
            Udało, ale chyba tylko raz http://sport.wp.pl/martykul.html?kat=1754&wid=16979213

Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
            Faktycznie, coś mi świtało, dzięki za link

A Ty się już boisz??
            Ta, pewnie już oczami wyobraźni widzi jak trafiamy w półfinale PP na Koronę i odpadamy w dwumeczu

Komentarz

• To nie Korona jest mocna, tylko Lechia gra za darmo. Chodzą słuchy, że dawno grosza nie dostali.
              "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
              „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• Zamieszczone przez Hazardzista
                To nie Korona jest mocna, tylko Lechia gra za darmo. Chodzą słuchy, że dawno grosza nie dostali.
                źródło?

Komentarz

• Stanowski ostatnio ćwierkał, że dopiero dostali pensje za sierpień.
                  „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Zamieszczone przez Majkisek
                    źródło?
                    Było m.in. w przeglądzie, że brali kredyty od Kuchara na wypłaty.
                    "W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
                    „Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - Szekspir

Komentarz

• Zamieszczone przez Sugarman
                      Stanowski ostatnio ćwierkał, że dopiero dostali pensje za sierpień.
                      Dostali, ale nie wszyscy i nie wszystko. Śmiech na sali, co tam się dzieje.
                      #teamMioduski

Komentarz

• Pełna amatorka w tej lidze.
                        I finansowo i sportowo.
                        "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• a kiedy było profesjonalnie patrząc na ligę jako całość?

Komentarz

• A napisałem,że było?
                            "Lubię sobie jebnąć piwo"

Komentarz

• Skądże. Po prostu każdy kolejny sezon utwierdza mnie w przekonaniu, że największym problemem wcale nie są piłkarze, który nie potrafią grać w piłkę, ale prezesi i właściciele.

Komentarz

• Zamieszczone przez beka
                                Skądże. Po prostu każdy kolejny sezon utwierdza mnie w przekonaniu, że największym problemem wcale nie są piłkarze, który nie potrafią grać w piłkę, ale prezesi i właściciele.
                                To też fakt, no-name na przykład z Bałkanów sami sobie nie dają sobie 20 tysięcy euro miesięcznie..
                                #teamMioduski

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎