Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu TapatalkaNiektórzy twierdzą, że piłka nożna to sprawa życia lub śmierci. Zapewniam was, że jest to coś znacznie poważniejszego.Komentarz
-
Korona na wyjazdach się rozpędza. Ostatnio 3 gole i 1pkt w Zabrzu, teraz 5 w Gdańsku, czyste konto, 3 punkty, 22 łącznie na koncie, +7 bilansu bramkowego, punkt straty do tuzów z Białegostoku i Lubina, 2 do Najlepszej drużyny ligi z najlepszym trenerem jakiego ten kraj widział, 4 do Lidera. 3 do nas i mecz bezpośredni u siebie za 2 kolejki.
Tej Korony to można zaczynać się bać. Mają świetne drugie połówki, są bardzo dobrze fizycznie przygotowani, lubią grać piłką. Ich główny mankament to najwęższa kadra w lidze.
No i są na dobrej drodze do wyeliminowania Zagłębia z PP.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
Udało, ale chyba tylko raz http://sport.wp.pl/martykul.html?kat=1754&wid=16979213
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
A Ty się już boisz??Komentarz
-
To nie Korona jest mocna, tylko Lechia gra za darmo. Chodzą słuchy, że dawno grosza nie dostali."W kraju, w którym ludzie nienawidzą swoich rodaków" - Taco
„Was, przyjaciele, czeka wspólna praca. Rządźcie, niech chory kraj do zdrowia wraca”. - SzekspirKomentarz
-
Stanowski ostatnio ćwierkał, że dopiero dostali pensje za sierpień.„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”Komentarz
-
Komentarz
-
#teamMioduskiKomentarz
Komentarz