Oglądał ktoś nową L+Extra? Jakie opinię ?
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Oglądałem pierwszą część - grzecznie, nudno, bezjajecznie. Na plus/minus (zależnie od upodobań) mniej promowania samych siebie, żartów z Pana Sławka, Kazka etc. Na plus dużo zwycięskiej Legii i brak sztywnego "Boiska bez tajemnic".
Ale ogólnie, przy wszystkich mankamentach, wolałem duet T&S.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”Komentarz
-
O, przypomniałeś mi o kolejnym minusie
Nie wiem, ale obawiam się, że tak.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”Komentarz
-
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianieKomentarz
-
-
Skorża to sobie genialny sposób na życie znalazł. Nie wiem czy jakiś trener w Polsce na przestrzeni ostatnich lat zarobił więcej pieniędzy. Zwolnili go z Lecha zrobił sobie wakacje, odczekał do końca kontraktu, poszedł do Pogoni gdzie za chwilę też zwolnią. Kontrakt ma do końca sezonu 2018/19, przez kolejne ponad półtora roku będzie mu wpadać po 100 tysięcy miesięcznie, a on znowu po Europie będzie mógł sobie podróżować, formułę 1 oglądać, najciekawsze mecze w Europie. Żyć nie umierać.
Chociaż tam pierwszy Stolarczyk do wywalenia powinien być. Do kiedy oni będą czekać aż Zwoliński znowu zacznie chociaż przypominać piłkarza? Dzisiaj Pogoń wcale mniej sytuacji nie miała, ale ostatnim napastnikiem jaki tam był to Robak i teraz mając okazję go znowu zatrudnić powinni na głowie stanąć, żeby to zrobić.Ostatnio edytowany przez Antares; 59608."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."Komentarz
-
A właśnie, oglądałem mecz, dobrze, że wspominasz o Zwolińskim:
78' Zwolinski L.(wejście na boisko)
89' Zwolinski L. (pierwsza zółta kartka)
90+3' Zwolinski L. (druga zółta kartka w konsekwencji czerwona)
A pomyśleć, że jeszcze niedawno był przymierzany do wyjazdu na zachód czy nawet do Nas. Niektórzy dziennikarze wspominali też o reprezentacjiKomentarz
-
Podejrzewam, że żaden trener w Polsce na przestrzeni ostatnich 10 lat nawet nie zbliżył się do kwoty jaką wyciągnął w tym okresie Skorża."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."Komentarz
Komentarz