Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Oglądał ktoś nową L+Extra? Jakie opinię ?
    349meczów*
    71 goli*
    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Oglądałem pierwszą część - grzecznie, nudno, bezjajecznie. Na plus/minus (zależnie od upodobań) mniej promowania samych siebie, żartów z Pana Sławka, Kazka etc. Na plus dużo zwycięskiej Legii i brak sztywnego "Boiska bez tajemnic".
      Ale ogólnie, przy wszystkich mankamentach, wolałem duet T&S.
      Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
      St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• A ten pajac Włodarczyk to tam będzie na stałe ?
        349meczów*
        71 goli*
        58 asyst*

Komentarz

• O, przypomniałeś mi o kolejnym minusie

Nie wiem, ale obawiam się, że tak.
          Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
          St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• To daj znać bo do czasu kiedy Rolnik szuka żony w tym samym czasie to nie oglądam
            349meczów*
            71 goli*
            58 asyst*

Komentarz

• Stara formuła programu była lepsza. Teraz liczba "ekspertów" niemal równa widowni, Kabała np tylko po to by czytać pytania do pomidora... Wiało nudą. Duet S&T to jednak klasa sama w sobie.

Komentarz

• Nie oglądałem, ale trzeba dać im czas na dotarcie się. Jednak nie obejrzę dopóki będą zapraszać Włodarczyka

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek
                  A ten pajac Włodarczyk to tam będzie na stałe ?
                  Z ekspertów brakuje jeszcze tylko Rudzkiego i będzie komplet

Komentarz

• Jak tak ma wyglądać korzystanie z tego VARa to ja dziękuję. Sędzia Jakubik stojąc 2metry od zdarzenia musi korzystać z powtórki żeby się upewnić co do ewidentnego karnego, dramat. Piszę o dopiero zakończonym WisłaP.-Śląsk 4:1.

Komentarz

• W tej kolejce 34 bramki w 8 spotkaniach - średnia 4,25. Raczej nie do pobicia już w tym sezonie.
                      Legia jedynym zespołem kolejki bez straty gola.
                      Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

• Zamieszczone przez Tom Kruz
                        W tej kolejce 34 bramki w 8 spotkaniach - średnia 4,25. Raczej nie do pobicia już w tym sezonie.
                        Legia jedynym zespołem kolejki bez straty gola.
                        Legia ma też najwięcej wygranych w sezonie
                        349meczów*
                        71 goli*
                        58 asyst*

Komentarz

• Pogoń... Skorża out?

Komentarz

• Skorża to sobie genialny sposób na życie znalazł. Nie wiem czy jakiś trener w Polsce na przestrzeni ostatnich lat zarobił więcej pieniędzy. Zwolnili go z Lecha zrobił sobie wakacje, odczekał do końca kontraktu, poszedł do Pogoni gdzie za chwilę też zwolnią. Kontrakt ma do końca sezonu 2018/19, przez kolejne ponad półtora roku będzie mu wpadać po 100 tysięcy miesięcznie, a on znowu po Europie będzie mógł sobie podróżować, formułę 1 oglądać, najciekawsze mecze w Europie. Żyć nie umierać.

Chociaż tam pierwszy Stolarczyk do wywalenia powinien być. Do kiedy oni będą czekać aż Zwoliński znowu zacznie chociaż przypominać piłkarza? Dzisiaj Pogoń wcale mniej sytuacji nie miała, ale ostatnim napastnikiem jaki tam był to Robak i teraz mając okazję go znowu zatrudnić powinni na głowie stanąć, żeby to zrobić.
                            Ostatnio edytowany przez Antares; 59608.
                            "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• A właśnie, oglądałem mecz, dobrze, że wspominasz o Zwolińskim:

78' Zwolinski L.(wejście na boisko)
                              89' Zwolinski L. (pierwsza zółta kartka)
                              90+3' Zwolinski L. (druga zółta kartka w konsekwencji czerwona)
                              Co za de.bil
                              A pomyśleć, że jeszcze niedawno był przymierzany do wyjazdu na zachód czy nawet do Nas. Niektórzy dziennikarze wspominali też o reprezentacji

Komentarz

• Podejrzewam, że żaden trener w Polsce na przestrzeni ostatnich 10 lat nawet nie zbliżył się do kwoty jaką wyciągnął w tym okresie Skorża.
                                "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎