Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Dziś prawdopodobnie ostatni mecz Skorży jako trenera Pogoni, chociaż moim zdaniem Polski Guardiola, Trener Stulecia, Moralny Mistrz Polski, Filozof, Teoretyk i Innowator Futbolu klubowego też powinien polecieć. Pomimo wygrywania tego meczu, gra Cracovii to największy paździerz tej ligi od kilku lat.

Wracając do meczu, okropnie się to ogląda, za co ja płacę te abonamenty
    team LEGIA

Komentarz

• Zamieszczone przez crolick
      Co kto lubi - dla mnie to dowód beznadziei w naszej lidze
      z tym się nie da dyskutować, ale chyba przyznasz, że lepiej wygrywać w beznadziejnej lidze niż oglądać plecy innych

Komentarz

• Najbardziej wstydliwa porażka jaką można było ponieść w tym sezonie Eklapy chyba właśnie się wydarzyło. Dostać 3-0 od Cracovii to nielada wyczyn. Czy prezesura Pogoni zwolni Macieja czy jednak jego kredyt zaufania jest jeszcze niewyczerpany? Mam tylko nadzieję, że pogoń nie przełamie się na meczu z Nami. Przełamanie w meczu z Legią to jednak dosyć popularne jest w naszej lidze.
        team LEGIA

Komentarz

• W pierwszym piątkowym "hicie" ekstraklasy padł remis. Zagłębie dwa razy wychodziło na prowadzenie, i dwa razy je traciło. Ostatnie 12-13 minut meczu to pełna kompromitacja Lubinian. Jeżeli jest się najlepszą drużyną ligi, i gra się u siebie z najgorszą, to ostatniego kwadransa nie gra się na czas, wykopując piłkę, popychaniu rywali, żeby przypadkiem podanie nie wyszło. W tym momencie pomyślałem sobie, a żebyście jeszcze ten mecz przegrali. Niestety, tylko zremisowali, po ładnym golu Żelka Valencii.

Czysto piłkarska jakość po stronie Zagłębia, ale i tak najlepszy na boisku był Valencia. Bierze na siebie ciężar gry, potrafi zagrać z pierwszej aby przyspieszyć akcję, jest dynamiczny, chętnie wchodzi w dryblingi, niestety nie wszystkie udane.

No i tak podsumowując. Jeżeli w jakiejś lidze do lidera przyjeżdża najgorsza drużyna sezonu, a po 93 minutach jest zasłużone, wyrównane 2:2, to jest to właśnie ekstraklasa.
          team LEGIA

Komentarz

• Górnik miażdży właśnie Koronę, a Angulo strzela 13. bramkę w sezonie. Miło się ogląda jak kopią, mimo że grają jakimiś anonimami. I tylko wkurw człowieka bierze, że nasze przepłacone pacany ledwo co ciułają punkty.

EDYTA: No i im zapeszyłem. I dobrze!
            Ostatnio edytowany przez Rasenith; 3743.

Komentarz

• Jak dla mnie to Korona jest znacznie, znacznie lepsza w tym meczu!!

Jeny, jak ja bym chciał żebyśmy taką szybką piłkę grali!

edit.
              Jeny, już 3-3!

Jak dla mnie kosmiczny mecz! W tej lidze się takie nie zdarzają! Koronę do Euro Pucharów!

Ogólnie, to chyba nikt Lettiermu nie powiedział, że powinien zjamować ostatnie miejsce w tabeli, z zeroma punktami i minus 34 golami. On tego nie wie, i jego Korona gra świetny futbol.

edit2:

Korona prawie 500 podań, ponad 80% celnych. Drugą bramkę strzelili sobie sami i tylko dlatego tego meczu nie wygrali.
              Ostatnio edytowany przez Tibo; 142241.
              team LEGIA

Komentarz

• 3:3
                co za mecz

To jest ekstraklasa, tego nie zrozumiesz...

Komentarz

• Gdyby było więcej spotkań granych na takiej intensywności to ta liga byłaby gdzie indziej.
                  Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Ale najlepsze w tym wszystkim jest to, że w meczu naprawdę była jakość, a nie jak w meczach Lubina, gdzie o każdym ich meczu mówi się o wielkiej jakości, którą ja u nich zauważam średnio raz na 3 spotkania.

Ogólnie, taka intensywność meczu, pogoń za wynikiem, klepka Korony, idealne zmiany Lettieriego, ilosć sytuacji(tutaj Korona miała ze dwa razy więcej niż Górnik), ale np. poprzeczka i słupek Kurzawy. Ogólnie jakby wykorzystywali setki, to wynik Hokejowy jak najbardziej prawdopodobny

W Super piątku Brosz trochę się tłumaczył, z kolei Lettieri jak dla mnie bardzo chłodno wszystko ocenił. Wszystkie 3 gole Górnika to raczej Korona im stworzyła(ale za to Górnik to wykorzystał, a w ekstraklasie mało zespołów to potrafi), gadał o konsekwencji. Ogólnie jestem oczarowany tą Koroną. Najładniej grająca drużyna eklapy, która potrafi coś stworzyć atakiem pozycyjnym, bo Górnikowi idzie to jak krew z nosa.

A teraz Kądzior gada o tym, że gdyby dłużej było 3-1 to by na pewno Korona nic więcej nie strzeliła. Mam inne zdanie na ten temat, bo we wszystkich meczach Korony, czym bardziej im nie idzie, tym bardziej próbują

Atmosfera na stadionie równie kosmiczna co mecz. Wcale się nie dziwię, że tam zawsze jest komplet, skoro takie tam widowiska się odbywają. Mają potencjał w drużynie, pasowałoby ich rozkupić xD
                    Gdyby tak Kurzawę udało się wyrwać!
                    team LEGIA

Komentarz

• Zamieszczone przez Rasenith
                      Górnik miażdży właśnie Koronę, a Angulo strzela 13. bramkę w sezonie. Miło się ogląda jak kopią, mimo że grają jakimiś anonimami. I tylko wkurw człowieka bierze, że nasze przepłacone pacany ledwo co ciułają punkty.

EDYTA: No i im zapeszyłem. I dobrze!
                      Właśnie oglądam powtórkę i Angulo w 76minucie ******** taką setkę przy 3:2, że hej

Komentarz

• Złotousty Maciek:
                        - Czujemy otaczającą nas złość, krytykę i wrogość. Liczę, że spowodują one odpowiedź zespołu, który będzie chciał poprawić atmosferę dobrymi wynikami. To nasz obowiązek. Musielibyśmy być totalnymi ignorantami, żeby nie rozumieć reakcji kibiców, ponieważ ich zawodzimy. Jesteśmy daleko od miejsca, w którym powinniśmy być, ale z tego może narodzić się drużyna silna mentalnie. Możemy na bazie obecnych problemów zbudować coś trwałego. To będzie już siódme podejście, żeby wygrać przed własną publicznością. Chcemy wreszcie strzelać gole i przełamać się. To jest dla nas sprawa najważniejsza. Potrzeba nam determinacji i musimy wystrzegać się błędów indywidualnych, które pogrążyły nas w poprzednim meczu. Zamierzamy od początku do końca spotkania z Bruk-Betem kontrolować wydarzenia na boisku. Nie jest to najlepszy okres do pracy, ale jednocześnie ogromne wyzwanie. Wierzę, że wyjdziemy z kryzysu tak samo jak każda osoba w szatni. Najbliższy mecz ma być punktem zwrotnym. Żeby tak się stało, mocno analizowałem sytuację i podejmę najlepsze decyzje zgodnie z moją wiedzą, umiejętnościami i doświadczeniem.
                        "Nieszczęsny człowiek, który posiada miłość, a szuka czegoś innego".
                        "Fanatycy wolności kończą jako teoretycy policji". (N. Davila)
                        Up the Anchor!

Komentarz

• Impas Pogoni trwa. Kiedy wyglądało to już nie najgorzej, to dali sobie wbić 2 bramki. Tragedia. Nie zdziwię się, a wręcz tego się spodziewam, że to był ostatni mecz Macieja jako szkoleniowca Pogoni. I prawdopodobnie jego ostatni mecz jako szkoleniowca na długi okres czasu.

Teraz czas na hit w Gdańsku. Liczę, że Lechia urwie punkty Lechowi, a najlepiej jak mi urwie trzy.
                          team LEGIA

Komentarz

• Kuciak

Komentarz

• Mucha dziś co wyjmował w meczu w Szczecinie, ale babola tez zrobil.

A w Gdańsku co się dzieje ale mecz, świetnie grają.
                              Kuciak to naprawdę czasem wyłącza myślenie

Komentarz

• Ale kolejka W sam raz aby jutro o 18.00 takie 0-0
                                349meczów*
                                71 goli*
                                58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

Pracuję...
                                X
                                😀
                                🥰
                                🤢
                                😎
                                😡
                                👍
                                👎