Zamieszczone przez Tibo
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
no no Wisła ściąga dobrego kota z Portugalii.
José Manuel Silva Oliveira, znany jako Ze Manuel nowym zawodnikiem Wisły Kraków. Portugalski napastnik pomyślnie przeszedł testy medyczne, dzięki czemu został wypożyczony do zespołu Kiko Ramireza na rok z opcją transferu definitywnego.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tibo Zobacz postaZarejestrowałeś się tylko po to, żeby odpisać na "Poznań to stan umysłu".- czy od razu miałeś 50 jako bonus?... I "po czym wnosisz", że jestem kibicem Lecha/Amiki/Kuchenkorza* (skreśl sobie któreś...) - bo odpowiedziałem na post, w którym kolo daje wsiową "psychoANALizę", mało związaną z samym futbolem, a zalatującą raczej grubo sztucznym podnoszeniem ego? Były różne momenty weryfikacji - literalnie WSZYSTKIE należą już do przeszłości
... możemy się dowolnie cofać: ostatni rok, 5 lat, 30 - jak Ci tam wygodnie
... mnie interesuje STAN AKTUALNY - a przyszłości nie zna nikt.. no, kilku by się znalazło. Obstaw najbliższego Totka.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaZa chwilę w PP może nie być 3 z 4 najlepszych drużyn poprzedniego sezonu. No i okejka generalnie"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postano no Wisła ściąga dobrego kota z Portugalii.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz postaNazwisko prawie nikomu nic nie mówi, ale z FC Porto, więc musi być kotem.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Ciekawy jestem postawy Lecha w tym sezonie.
Z jednej strony została im tylko ekstraklasa, więc to swego rodzaju handicap i może im pomóc. Ale z drugiej strony zawodników chętnych do gry mają wielu, a meczów za wiele w tym sezonie nie zagrają. Do tego wieża babel i może być ciężko ogarnąć szatnię, co może skończyć się piękną katastrofą.
Niemniej Bjelica jak do tej pory strasznie się kompromituje. Dostał wolną rękę na transfery, sprowadził kogo chciał, a już ze wszystkich pucharów odpadł. Dobrze dla nich, że w ekstraklasie nie można odpaść na początku sezonu, bo już by ich nie byłoTylko Mistrzostwo może uratować im sezon. Choć zapewne będą jak co roku oglądać nasze plecy
Ostatnio edytowany przez b.; 12257.
Komentarz
-
Według Błońskiego, Legia chce grać swoje w poniedziałki jeżeli awansuje do LE.
Jak dla mnie to poroniony pomysł i mam nadzieje, że się nie uda.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez Orzelek Zobacz postaRozkład kolejek rozgrywanych po czwartkowych meczach w LE ( o ile awansujemy) :
Legia - Cracovia
Lech - Legia
Wisła K. - Legia
Pogoń - Legia
Korona - Legia
Legia - Termalica349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaTaaa już widzę jak Canal + oddaje takie mecze w ręce Eurosportu
IMHO postulat Legii jest bardzo racjonalny ze sportowego punktu widzenia, jeden dzień może zrobić różnicę ...Z końmi się nie kopię bo przegram, z idiotami staram się nie dyskutować bo sprowadzają dyskusję do swojego poziomu, na argumenty ad personam staram się nie reagować, patrz wcześniejsze punkty - no i tylko krowa nie zmienia zdania ...
Komentarz
Komentarz