Zamieszczone przez Raffels
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Wyprzedaż wyprzedażą, ale nie rozumiem jak można wypożyczyć np, takiego Chrapka i potem grać Łukasikiem?"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Sugarman Zobacz postaSzkoda, że pan Niemiec się zwija akurat kiedy to wszystko zaczęło jakoś trybić.
btw Góralski czołowy defensywy pomocnik ligi, reprezentant kraju idzie do ligi bułgarskiej(!) szkoda słów....Ostatnio edytowany przez ra4319; 61572.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tomi Zobacz postaJacek Kmiecik na twitterze pisze, że piłkarzykom w Gdańsku znudził się Nowak, a na jego miejsce szykuje się młody Kaczmarek.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu TapatalkaLepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaCzyli kolejny trener zwolniony przez piłkarzy? I jak w tej lidze ma być normalnie skoro takie patologie dalej są na porządku dziennym?Lieber tot als rot!!
Komentarz
-
Zamieszczone przez rafo122 Zobacz postaKiedy zaczęło trybić?
Zamieszczone przez Tomi Zobacz postaJacek Kmiecik na twitterze pisze, że piłkarzykom w Gdańsku znudził się Nowak, a na jego miejsce szykuje się młody Kaczmarek.„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
-
Ten Stolarski wygląda na sensowną opcję jako rezerwowy, choć liczby wykręcone w Lechii raczej nie powalają. Swego czasu nie po drodze było mu z nami i poszedł właśnie do Gdańska.
A jeśli chodzi o Nowaka, to mam nadzieję, że kiedyś wyląduje na Łazienkowskiej w roli trenera.A Melanż Trwa...
Komentarz
-
Zamieszczone przez TNTP Zobacz postaPo zwolnieniu Albańczyka też pisałeś takie rzeczy ?Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chmielo Zobacz postaA jeśli chodzi o Nowaka, to mam nadzieję, że kiedyś wyląduje na Łazienkowskiej w roli trenera.
Komentarz
-
Kolega z Hiszpanii dwa razy mu piłkę wystawił (w pierwszej połowie tego nie wykorzystał) i jeszcze plecami jego strzał przy rogu wbił, wyśmienity mecz Gonzalesa"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez rafo122 Zobacz postaProste, Niemiec się wkurwił na kolejny sezon bez pucharów więc postanowił zakręcić korek z kasą, Lechia spadnie do poziomu ligowego średniaka, nic więcej
BTW, wolałbym że LG próbowała tam swoich sił niż Jaga, która w tej chwili zostanie szybko rozmontowana (Probierz chyba wiedział co go czeka, dlatego spierdolił).I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez LOL3K Zobacz posta3 mecze, 6 bramek
Komentarz
Komentarz