Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
    Skoro w Lechii wyprzedaż to pomyślałbym nad Stolarskim za Brozia. A w obecnej formie to i Jędrzejczyka by posadził.
    Dokładnie o tym samym pomyślałem. Problem pewnie będzie w cenie, ponieważ on ma 21 lat, ograny na naszych boiskach i cena dla Legii będzie wyższa niż dla reszty ligi.

Komentarz

• Wyprzedaż wyprzedażą, ale nie rozumiem jak można wypożyczyć np, takiego Chrapka i potem grać Łukasikiem?
      "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Zamieszczone przez Sugarman Zobacz posta
        Szkoda, że pan Niemiec się zwija akurat kiedy to wszystko zaczęło jakoś trybić.
        Kiedy zaczęło trybić? Lechia od 3 sezonów dysponuje kadrą niewiele gorszą od Legii, a na pewno lepszą od Lecha czy Jagiellonii (o Piaście sezon wcześniej nie wspominając) i osiągnęli jedno wielkie gówno, nie dziwię się, że szkop się wkurwił, wjebał pewnie kilkanaście milionów euroszekli i chce teraz żeby chociaż część tego mu się zwróciła więc można się spodziewać dalszej wyprzedaży

btw Góralski czołowy defensywy pomocnik ligi, reprezentant kraju idzie do ligi bułgarskiej(!) szkoda słów....
        Ostatnio edytowany przez ra4319; 61572.

Komentarz

• Jacek Kmiecik na twitterze pisze, że piłkarzykom w Gdańsku znudził się Nowak, a na jego miejsce szykuje się młody Kaczmarek.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
          Varsovia - Semper Invicta, Semper Heroica.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tomi Zobacz posta
            Jacek Kmiecik na twitterze pisze, że piłkarzykom w Gdańsku znudził się Nowak, a na jego miejsce szykuje się młody Kaczmarek.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
            Czyli kolejny trener zwolniony przez piłkarzy? I jak w tej lidze ma być normalnie skoro takie patologie dalej są na porządku dziennym?
            Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez Raffels Zobacz posta
              Czyli kolejny trener zwolniony przez piłkarzy? I jak w tej lidze ma być normalnie skoro takie patologie dalej są na porządku dziennym?
              Po zwolnieniu Albańczyka też pisałeś takie rzeczy ?
              Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez rafo122 Zobacz posta
                Kiedy zaczęło trybić?
                W zeszłym sezonie. A z tą niewiele gorszą kadrą to mnie nawet nie rozśmieszaj.

Zamieszczone przez Tomi Zobacz posta
                Jacek Kmiecik na twitterze pisze, że piłkarzykom w Gdańsku znudził się Nowak, a na jego miejsce szykuje się młody Kaczmarek.
                Zajebiste źródło
                „Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”

Komentarz

• Ten Stolarski wygląda na sensowną opcję jako rezerwowy, choć liczby wykręcone w Lechii raczej nie powalają. Swego czasu nie po drodze było mu z nami i poszedł właśnie do Gdańska.

A jeśli chodzi o Nowaka, to mam nadzieję, że kiedyś wyląduje na Łazienkowskiej w roli trenera.
                  A Melanż Trwa...

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
                    Po zwolnieniu Albańczyka też pisałeś takie rzeczy ?
                    Nie ma to dla mnie żadnego znaczenia. Albo jest się profesjonalistą albo przepłaconym warzywem z wielkim ego, któremu wydaje się, że wszystko może. Później się dziwić, że ktoś z takim podejściem nie radzi sobie w poważnej lidze.
                    Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Zamieszczone przez Chmielo Zobacz posta
                      A jeśli chodzi o Nowaka, to mam nadzieję, że kiedyś wyląduje na Łazienkowskiej w roli trenera.

Komentarz

• Ale mają napadziora w Zabrzu!

Jeb,any hiszpański kocur
                        Ostatnio edytowany przez Benek; 52715.
                        349meczów*
                        71 goli*
                        58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• 3 mecze, 6 bramek
                          q[-_-]p

Komentarz

• Kolega z Hiszpanii dwa razy mu piłkę wystawił (w pierwszej połowie tego nie wykorzystał) i jeszcze plecami jego strzał przy rogu wbił, wyśmienity mecz Gonzalesa
                            "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Zamieszczone przez rafo122 Zobacz posta
                              Proste, Niemiec się wkurwił na kolejny sezon bez pucharów więc postanowił zakręcić korek z kasą, Lechia spadnie do poziomu ligowego średniaka, nic więcej
                              Mieli cierpliwość bardzo długo ... Tyle kasy wpakowanej, wszystko co trzeba do sukcesu a tu brak startu w Europie.
                              BTW, wolałbym że LG próbowała tam swoich sił niż Jaga, która w tej chwili zostanie szybko rozmontowana (Probierz chyba wiedział co go czeka, dlatego spierdolił).
                              I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
                              Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Zamieszczone przez LOL3K Zobacz posta
                                3 mecze, 6 bramek
                                A w Legii Chukwu, Niezgoda, Sadiku, Pasquato i reszta wynalazków xuj wie skąd

Komentarz

Pracuję...
                                X