Zamieszczone przez TNTP
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
"Grupa Tele-Fonika oraz Towarzystwo Sportowe Wisła Kraków informują, że podjęte wspólne działania weryfikujące dokumenty z dnia 21 lipca 2017 roku pozwalają na stwierdzenie, że ani pełnomocnik potencjalnego nabywcy, ani nabywca nie dają rękojmi prawidłowego prowadzenia procesu sprzedaży akcji Wisła Kraków SA - nie są wiarygodni.
Dlatego też - wspólnie - nie mamy wątpliwości, że dla zachowania dobrego imienia wszystkich zaangażowanych Stron - Wisły Kraków SA, Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków oraz Grupy Tele-Fonika - negocjacje z nabywcą, czy też jego pełnomocnikiem nie mogą być prowadzone. W konsekwencji temat sprzedaży Wisły Kraków SA uważamy za zamknięty" - czytamy w komunikacie Białej Gwiazdy.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaCiekawe.
Komentarz
-
Zamieszczone przez grodzisk1 Zobacz postaI to też ciekawe:
Mateusz Karońâ€
@MateuszKaroń
Ciekawostka. Podobno strona niemiecka przekonuje, że wycofała się ze względu na groźby349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Ta góra mięsa bronić nie potrafi. Już w tamtym sezonie pozbawił ich kilku punktów. Ogólnie w tej lidze jest dużo dobrych bramkarzy, ale są drużny, i to nie najgorsze, takie jak Zagłębie czy Lechia kiedy jeszcze w bramce mieli Ręcznik, które w tej bramce nikogo nie mają.
A dzisiaj Jan Urban odnotował pierwsze zwycięstwo w Śląsku w sezonie 2017/2018. Nie wiem jak wyglądał cały mecz ale końcowe 15 minut oglądało mi się nieźle. Co prawda dużo niedokładności, ale wtedy każdy chciał bramkę strzelić. No i Kosa strzelił bramkę.team LEGIA
Komentarz
-
Co oni tam w tej Lechii kombinują to ja nie mam pojęcia. Oddają wszystkich po kogo ktoś się zgłosi. Krasić ma odejść do Australii, dzisiaj w środku pola Łukasik Schikowski Matras, a jeszcze Kovacevica chcą pchnąć do Norwegii. Na wypożyczenia oddali Maka i Pawłowskiego, a teraz na skrzydle musi grać Paixao kompletnie bez formy i Stolarski, który nominalnie jest obrońcą."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Zamieszczone przez Antares Zobacz postaCo oni tam w tej Lechii kombinują to ja nie mam pojęcia. Oddają wszystkich po kogo ktoś się zgłosi. Krasić ma odejść do Australii, dzisiaj w środku pola Łukasik Schikowski Matras, a jeszcze Kovacevica chcą pchnąć do Norwegii. Na wypożyczenia oddali Maka i Pawłowskiego, a teraz na skrzydle musi grać Paixao kompletnie bez formy i Stolarski, który nominalnie jest obrońcą.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Antares Zobacz postaa teraz na skrzydle musi grać Paixao kompletnie bez formy i Stolarski, który nominalnie jest obrońcą.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marru Zobacz postaOglądałem ich wczorajszy mecz i Stolarski grał na prawej obronie. Swoją drogą szkoda, że info z balu okazało się bujdą bo WKS miał wyraźne problemy kiedy atakował. Można go porównać do Bereszyńskiego w formie.Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Szkoda, że pan Niemiec się zwija akurat kiedy to wszystko zaczęło jakoś trybić. No ale trudno się dziwić panu Niemcowi, bo go wyjebali na transferach i pensjach na grube miliony. Teraz tylko jeszcze opylić Wolskiego i Kuciaka i można wystawiać klub na sprzedaż.„Próbuję czasem być taki skromny, że ja się nie znam na tej piłce i tak dalej. Ale powiedzmy sobie szczerze, ja od siedmiu lat jestem bardzo pilnym studentem tego co się dzieje w piłce nożnej, co się dzieje na świecie, jak to wygląda.”
Komentarz
Komentarz