Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Sarapata mówiła niedawno, że toczą poważne rozmowy z potencjalnym globalnym sponsorem, który podniósłby budżet Wisły kilkunastokrotnie. I wszystko wskazuje na to, że chodzi własnie o tą niemiecką firmę. Tyle, że nie chcą robić za głównego sponsora tylko mieć całkowita władzę co z automatu przełoży się na większe wydatki z ich strony.

Sam jestem zdziwiony, 40 baniek za klub piłkarski w Polsce? jaja..
    Ostatnio edytowany przez pshepyoor; 13150.
    JCIP

Komentarz

• Zamieszczone przez pshepyoor Zobacz posta
      Sarapata mówiła niedawno, że toczą poważne rozmowy z potencjalnym globalnym sponsorem, który podniósłby budżet Wisły kilkunastokrotnie. I wszystko wskazuje na to, że chodzi własnie o tą niemiecką firmę. Tyle, że nie chcą robić za głównego sponsora tylko mieć całkowita władzę co z automatu przełoży się na większe wydatki z ich strony.

Sam jestem zdziwiony, 40 baniek za klub piłkarski w Polsce? jaja..
      A jakie oni mają możliwości finansowe ?
      Bo poza info, że zatrudniają 200 osób to nic o nich ciekawego nie mogę znaleźć...albo nie mam ciśnienia żeby to szukać
      Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
        A jakie oni mają możliwości finansowe ?
        Bo poza info, że zatrudniają 200 osób to nic o nich ciekawego nie mogę znaleźć...albo nie mam ciśnienia żeby to szukać
        80 mln euro zysku w zeszłym roku - podobno
        Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
          80 mln euro zysku w zeszłym roku - podobno
          Przy założeniu, że mieliby się poważnie zaangażować finansowo to wygląda to całkiem nieźle (a na pewno lepiej, niż można by się tego było spodziewać, jeszcze kilka tygodni temu)
          Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Gdzie jest niby info o tych 80milionach? Nie życzę źle Wiśle, ale ci Niemcy nie wyglądają na jakichś rekinów( ) biznesu, taka "wielka" firma i super sponsor a nawet w niemieckim internecie jest o nich ledwie kilka artykułów, a ich strona wygląda jak strona warsztatu samochodowego w Markach

Komentarz

• Info moje-prywatne. Choć jak zaznaczam podobno
              Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                Info moje-prywatne. Choć jak zaznaczam podobno
                a jaka jest jej struktura własnościowa ? to też byłoby prognostykiem odnośnie ich możliwości finansowych.
                Lieber tot als rot!!

Komentarz

• Ta firma była na skraju bankructwa nie dawno. Uratował ich zewnętrzny podmiot.

Komentarz

• Zamieszczone przez TNTP Zobacz posta
                    a jaka jest jej struktura własnościowa ? to też byłoby prognostykiem odnośnie ich możliwości finansowych.
                    A skąd ja mam wiedzieć: kupują nas Niemcy, 80 baniek euro zysku, budżet ma skoczyć do 60 mln zł. Taki tel w skrócie dziś dostałem

Komentarz

• ciekawe..
                      http://www.wislaportal.pl/33051,Wisl...asciciela.html ostatni komentarz

Komentarz

• Ten Haraslin z Lechii wygląda bardzo sensownie jak na skrzydłowego. Szkoda, że wykupne w granicach 1,5 mln Euro.

E: O i chyba więzadła poszły.
                        A Melanż Trwa...

Komentarz

• Pierwsza decyzja z użyciem VAR i chyba Marciniak swoją dobrą decyzje zmienił na błędną, bo Piątek tu raczej na spalonym nie był.
                          "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Dwie bramki nieuznane Nawet VAR uczestniczy w spisku przeciw Probierzowi

Komentarz

• co ten Marciniak odpierdala? patrzy na powtórki i anuluje prawidłowe bramki lol

Komentarz

• Mam nadzieję, żę Lechia się ogarnie i sieknie teraz jakieś bramki. Probierzowi życzę samych porażek.
                                team LEGIA

Komentarz

Pracuję...
                                X