Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Po za tym, że jest ***** to akurat ma bardzo dobre informacje na temat Lecha bo co chwilę się spotyka z Rutkowskim czy tym drugim. Ponad 3,5mln w kilkuletnich ratach, tak twierdzi.
To chyba wlicza w to pensje i kasę za podpis dla Gytkjaera.
Zamieszczone przez Bary89
Zastanawia mnie ile jeszcze tu będziecie ciskali po tym Mario. Wyraził swoją opinię o Magierze i tyle, czy musimy tu kochać każdego zawodnika i trenera Legii (...). Fakty są takie że Magiera dokonał niezlego wyczynu ale nie oszukujmy się to był jego obowiązek. O ile po jesieni i po meczach z Realem czy nawet Lechią można nim było być zauroczonym o tyle wiosnę miał fatalną i tego się chyba nie da ukryć. Przy.... się do niego niczym.. Szkoda gadać 😃
Po za tym, że jest ***** to akurat ma bardzo dobre informacje na temat Lecha bo co chwilę się spotyka z Rutkowskim czy tym drugim. Ponad 3,5mln w kilkuletnich ratach, tak twierdzi.
Nie wiem z kim się spotyka ale gość jest znany z pie******* totalnych farmazonów więc jeśli łykasz wszystko co on wypisuje to gratuluje .
Jedyny gotówkowy transfer jaki przeprowadzili to tego Szweda (Makuszewskiego nie liczę, bo już tam był). Wątpię, żeby 3 mln euro wydali na wypożyczenia i prowizje za podpisy, bo poza tym Duńczykiem to nie oszukujmy się raczej kokosów żadnemu płacić nie musieli. A Rutkowski zawsze lubi pierdolić ile to oni nie wydali, bo przecież tam wszyscy podnieceni tymi transferami, ale dwa, trzy razy im się noga powinie i zaraz będzie gdzie się pieniądze podziały z okienka.
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Jedyny gotówkowy transfer jaki przeprowadzili to tego Szweda (Makuszewskiego nie liczę, bo już tam był). Wątpię, żeby 3 mln euro wydali na wypożyczenia i prowizje za podpisy, bo poza tym Duńczykiem to nie oszukujmy się raczej kokosów żadnemu płacić nie musieli. A Rutkowski zawsze lubi pierdolić ile to oni nie wydali, bo przecież tam wszyscy podnieceni tymi transferami, ale dwa, trzy razy im się noga powinie i zaraz będzie gdzie się pieniądze podziały z okienka.
Wiadomo że nie wydali . Chyba że ktoś lubi płacić za wolnych zawodników. Niektórzy jednak wierzą ślepo w brednie spoconego Arka uważając je za rzetelne informacje. Jakby było mało przykładów że gość wypisuje totalne farmazony nie mające nic wspólnego z rzeczywistością.
Przed chwilą mało co się nie zesrał ze szczęścia, że wygrali wyścig z nami o Szweda na skrzydło, także nie wiem jak można brać na poważnie wpisy te farmazoniarza.
Kuźwa, jaki odlot. Biedni, są skazani na sukces, pewnie czują się jak na smyczy Dobrze, że co roku zdejmujemy z ich obolałych pleców tę odpowiedzialność bycia mistrzem i najlepszą drużyną
To dlatego ten ich stadion ma taki biały dach, jakby balon - ich napompowane ego tak go uniosło
Z kronikarskiego obowiązku i pozostając przy Lechu: barwy klubowe zmienił też Tomasz Kędziora; w jego przypadku mówi się o 1,5 mln euro, ale już bez ewentualnych bonusów (gość miał rok do końca kontraktu).
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Z kronikarskiego obowiązku i pozostając przy Lechu: barwy klubowe zmienił też Tomasz Kędziora; w jego przypadku mówi się o 1,5 mln euro, ale już bez ewentualnych bonusów (gość miał rok do końca kontraktu).
I to jest dziwne, bo z tej trójki wydaje mi się najlepszym piłkarzem a idzie za najmniejszą kwotę, jeszcze w mało atrakcyjnym kierunku.
Kownaś oficjalnie w Sampdorii 4miliony euro podobno plus ewentualne bonusy, odlot jakiś dla mnie...
tym bardziej, że cytując klasyka "on ma 20 lat i ja jeszcze formy jego nie widziałem..."
Bo płacone było od kilograma.
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Ano, jak za niego kwota wydaje się stosunkowo niska, ale pewnie to kwestia tego kończącego się kontraktu, albo może jakichś dżentelmeńskich uzgodnień z włodarzami klubu, zawartymi jakiś czas temu, w stylu: "w razie co nie będziemy robić Ci problemów". Cholera wie.
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Komentarz