Zamieszczone przez MarioBis
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez MarioBis Zobacz postaCzasem nie inkasują 4,5 mln euro?349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Oddyssey Zobacz postaDokładnie tak. 4 do 4,5 mln ojro w zależności od źródła plus 15% dla Lecha od następnego transferu.Zamieszczone przez Bary89Zastanawia mnie ile jeszcze tu będziecie ciskali po tym Mario. Wyraził swoją opinię o Magierze i tyle, czy musimy tu kochać każdego zawodnika i trenera Legii (...). Fakty są takie że Magiera dokonał niezlego wyczynu ale nie oszukujmy się to był jego obowiązek. O ile po jesieni i po meczach z Realem czy nawet Lechią można nim było być zauroczonym o tyle wiosnę miał fatalną i tego się chyba nie da ukryć. Przy.... się do niego niczym.. Szkoda gadać 😃
Komentarz
-
Zamieszczone przez MarioBis Zobacz postaCzyli jednak. Wychodzi na to, że warto było dyktować Bjelicy jak ma zakończyć poprzedni sezon (Kownacki kosztem Robaka). Ogólnie ładne pieniądze tulą w tym Poznaniu teraz.To znaczy, zależy kto ma jakie priorytety
Ale najlepsze jest to, że on w tych meczach w ogóle się nie wykazał.
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaCzy warto to bym polemizowałTo znaczy, zależy kto ma jakie priorytety
Ale najlepsze jest to, że on w tych meczach w ogóle się nie wykazał.
Zamieszczone przez Bary89Zastanawia mnie ile jeszcze tu będziecie ciskali po tym Mario. Wyraził swoją opinię o Magierze i tyle, czy musimy tu kochać każdego zawodnika i trenera Legii (...). Fakty są takie że Magiera dokonał niezlego wyczynu ale nie oszukujmy się to był jego obowiązek. O ile po jesieni i po meczach z Realem czy nawet Lechią można nim było być zauroczonym o tyle wiosnę miał fatalną i tego się chyba nie da ukryć. Przy.... się do niego niczym.. Szkoda gadać 😃
Komentarz
-
Zamieszczone przez MarioBis Zobacz postaDo tego tylko rok ważny kontrakt. Mistrza zdobywać nie potrafią, ale transfery już im wychodzą349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez MarioBis Zobacz postaCzyli jednak. Wychodzi na to, że warto było dyktować Bjelicy jak ma zakończyć poprzedni sezon (Kownacki kosztem Robaka). Ogólnie ładne pieniądze tulą w tym Poznaniu teraz.
Moim zdaniem nie warto.Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Tyle, że w jedno okienko wyzbyli się wszystkich młodych. Pałka kontuzjowany, Pawłowski i Robak mają odejść, Wilusze odszedł, a ściągają samych zagranicznych i bardzo możliwe, że w pierwszym składzie nie będzie żadnego Polaka. Istna wieża babel się tam tworzy, a jeszcze na stopera mają ściągnąć do kompletu Portugalczyka.
Pierwsza jedenastka może wyglądać tak: Słowak - Bośniak Duńczyk Argentyńczyk/Portugalczyk Ukrainiec - Szwajcar Ghańczyk Chorwat Łotysz/Szwed Rumun - Duńczyk."Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
-
Dwóch zawodników z Akademii Lecha z jednego rocznika. Miłosz Kozak wypożyczony z Legii do Podbeskidzia , Kownacki opchnięty 4,5 bańki ojro plus kolejne 2 mln możliwe w bonusach. Swoją drogą trzeba być debilem żeby na takie drewno tyle kasy wywalić.
Komentarz
-
To oczywiście nie nasze „zmartwienie”, ale w kontekście kasy zgarniętej z transferów, te ich zakupy wyglądają trochę ubogo. A dokupować kolejnych, droższych/lepszych nie bardzo mogą, bo kadra nie jest z gumy, bo atmosfera w szatni, bo Wieża Babel itp.
Ale martwmy się o siebie, bo jak na razie, to u nas rządzi „stabilizacja”(oby nie „stabilizacja kolana” tfuuuu)
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Komentarz
-
Zamieszczone przez księciuniu Zobacz postaTo oczywiście nie nasze „zmartwienieâ€, ale w kontekście kasy zgarniętej z transferów, te ich zakupy wyglądają trochę ubogo. A dokupować kolejnych, droższych/lepszych nie bardzo mogą, bo kadra nie jest z gumy, bo atmosfera w szatni, bo Wieża Babel itp.
Ale martwmy się o siebie, bo jak na razie, to u nas rządzi „stabilizacjaâ€(oby nie „stabilizacja kolana†tfuuuu)
ps. Nie, nie uważam, że 6 lipca do klubu powinno już przyjść 4 zawodników. Martwi jednak przyszłość naszej pomocy i ataku.I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marcino Zobacz postaNa koniec wyjdzie tak, że VOO nikt nie kupi przez problemy zdrowotne a i on nie będzie grał dla nas, bo zacznie jakieś leczenie w stylu okład z łożyska klaczy.
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
No jeszcze na 99% kupiliśmy pomocnika do I składu (Mączyński) i uzupełniliśmy skład napastnikiem, który ma realne szanse walczyć o pierwszy skład. Na dzień dzisiejszy sprzedaliśmy tylko Rzeźniczaka (Vako i Necida nie liczę).
Vadis nie jest kontuzjowany i na razie nie ma czego leczyć.
Barca też drży czy Messi i Neymar nie zlapią kontuzji, bo wtedy cały misterny plan w pizdu.Lubię sobie jebnąć posta.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaTak, z pewnością Vadis zostając w klubie zwg na brak ofert będzie miał wywalone i nie będzie trenował. Dzięki temu w przyszłym okienku na pewno znajdą się na niego chętniI wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy
To warszawskie ballady ...
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marcino Zobacz postaNie to mam na myśli, w zasadzie scenariusz może być różny. Zależy co mu tam wykryli, coś z czym można normalnie grać czy coś co trzeba natychmiast operować. Poczekajmy na wyniki badań.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
Komentarz