No, to tyle z tej Wisły, co to według forumowych ekspertów po meczu z nami miała urywać punkty reszcie czołówki. Jeśli coś podoba mi się w Jagiellonii, to że w większości swoich spotkań pokazują, że na 75% drużyn tej buraczanej ligi wystarczy konsekwentna gra i nic ponad to. Nasze przepłacane gwiazdki niestety są zbyt rozkojarzone "ważniejszymi" sprawami, niż gra w piłkę.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zgadzam się z @6xir. Oglądałem drugą połowę, Wisła nic nie grała, tylko na przetrwanie. Nie wiem w jaki sposób nasi piłkarze z nimi zremisowali.Komentarz
-
No, to tyle z tej Wisły, co to według forumowych ekspertów po meczu z nami miała urywać punkty reszcie czołówki. Jeśli coś podoba mi się w Jagiellonii, to że w większości swoich spotkań pokazują, że na 75% drużyn tej buraczanej ligi wystarczy konsekwentna gra i nic ponad to. Nasze przepłacane gwiazdki niestety są zbyt rozkojarzone "ważniejszymi" sprawami, niż gra w piłkę.
Poza tym to Probierz ****, a nie trener, tak samo Bjlelica i Bartoszek... Tylko Magiera się zna na robocieKomentarz
-
Komentarz
-
Wiesz co, naprawde rozumiem, ze mozna nie byc fanem trenerskiej reki Magiery, ale naprawde radzilbym wstrzymac sie z tego typu tekstami, zeby po ostatniej kolejce sezonu nie wyjsc na idiote.Komentarz
-
Przestańcie odpisywać tej piździe, to sama zniknie."Lecz przyjdą czasy, że te kutasy będą przed nami na baczność stać,
Ręka nie zadrży jak liść osiki, gdy będziem w głupie mordy prać.
Więc pijmy zdrowie szwoleżerowie niech smutki zginą w rozbitym szkle,
Gdy nas nie będzie nikt się nie dowie czy dobrze było nam czy źle."
Janusz Waluś - czekaMY!Komentarz
-
6. Na Forum obowiązują zasady wzajemnego szacunku i dobrego wychowania.
8. Na Forum zabrania się:
- obrażania innych Użytkowników Forum oraz osób trzecich;04/03/1922 - 21/03/2007 - Na zawsze w mojej pamięci - dziękuje za wszystko.Komentarz
-
To już nigdy się nie powtórzy, chyba że będzie dotyczyło tej wag... Tego Maria
Dzięki za sprostowanie. Pozdrawiam @SzawarKomentarz
Komentarz