Murawski jeszcze rok w Pogoni. Sądziłem, że pójdzie do Arki, a tu proszę.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Bugi B. Zobacz postaMurawski jeszcze rok w Pogoni. Sądziłem, że pójdzie do Arki, a tu proszę.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaWidocznie nie wierzy w ich utrzymanie"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bugi B. Zobacz postaPrzecież w pucharach będą graćMurawski nie jest głupi
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Głowa też nie może skończyć i przedłuża kontrakt z Wisłą , jeśli chodzi o karuzelę trenerską to nie chce mi się wierzyć w odejście Probierza z Jagi ,za stary cwaniak by takie decyzje wypływały w trakcie sezonu.Sytuacja na ostrzu noża w Krakowie,a konkretnie przy Kałuży ,Filipiakowi znudził się Zieliński i już szuka następcy ,preferowany rynek czeski typu Latal ,myślę ,że ''doktor'' Majewski pasowałby tam idealnie.
Mioduski ,Vukovic OUT !
Komentarz
-
Zamieszczone przez Bugi B. Zobacz postaMurawski jeszcze rok w Pogoni. Sądziłem, że pójdzie do Arki, a tu proszę.
Komentarz
-
Zamieszczone przez looking1916 Zobacz postaKto u was za Moskala? Kogo chcielibyście? Bartoszka?Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaJa bym wziął Mario z forum. Większego eksperta nie znajdziecie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Lillo Zobacz postaA propos Mario, jego idol z Poznania ma nieźle nagrzane pod kopułą.
Komentarz
-
Zamieszczone przez looking1916 Zobacz postaKto u was za Moskala? Kogo chcielibyście? Bartoszka?
Zamieszczone przez Raffels Zobacz postaJa bym wziął Mario z forum. Większego eksperta nie znajdziecie.
Zamieszczone przez looking1916 Zobacz postaI jak sobie wyobrażasz Twoje "życie" na forum bez Mario?"Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
-
Stokowiec do Pogoni, Fornalik do Zagłębia, Zieliński do Śląska, Urban do Cracovii, Michniewicz do Piasta, Wdowczyk do Jagi itd. itd. typowa giełda transferowa w naszej lidzeTrenerzy ci sami tylko co chwila kluby się nimi wymieniają
A w górnej ósemce Bartoszek, Kiko i Węglewski. A na pozycji lidera grupy spadkowej Kaczmarek"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Komentarz
Komentarz