Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Marek.Only Zobacz posta
    Peszko i bramkarz Savic wypadaja z meczu z namiza bezposrednie czerwo do tego Kuswik na Ruch, ktory zaczyna punktowac.
    Akurat pewnie i tak w bramce będzie bronił Kuciak, ale cieszy brak w meczu z nami Peszko
    3 czerwa, a żółtych kartek też nie żałował, może któryś Lechista się jeszcze wykartkuje w przyszłych meczach

Komentarz

• Zamieszczone przez Bonhart Zobacz posta
      Czyli z urzedu Peszko i Kuswik z nami nie zagraja?
      Kuświk zagra bo dostał 2 zółe

Komentarz

• Tam byla druga zolta? Za te naparzanie korkami po zebrach? Chyba te Marciniak byl jakis wczorajszy.

Komentarz

• A niby co ten Peszko gra że tak się go boicie? Ale że Kownackiego i Gajosa nie wypuścił w pierwszym to się zdziwiłem.

Komentarz

• Wszedłem na forum Lechii, i niezły kabaret tam mają. Amici, ległe, takiego internetowego chuligaństwa jeszcze nigdzie nie widziałem
            No i hit hitów, sędziowie ich nie lubią

Swoją drogą szukając grafiki trafiłem na informację, że w meczu z Niecieczą należał nam się karny za rękę. O tyle jestem zdziwiony, że na internetową srakę pod tytułem "bramka na 3:1 Szymańskiego w 88 minucie to spalony i skandal" natrafiłem bezproblemowo, o tyle na "przy stanie 1:1 Legia powinna mieć karnego" już nie. Warszafka panie.

Komentarz

• linki kolego linki.

edit. Żeby nie nabijać tutaj: Dzięki.
              Ostatnio edytowany przez bloniaq; 48555.
              Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
              -------------
              Jedynie prawda jest ciekawa

Józef Mackiewicz

Komentarz

• Zamieszczone przez bloniaq Zobacz posta
                linki kolego linki.

Tutaj jest dzisiejszy mecz, ale pozostałe tematy, że tak powiem nie odbiegają.

Komentarz

• Zamieszczone przez zie(L)ak Zobacz posta
                  A niby co ten Peszko gra że tak się go boicie? Ale że Kownackiego i Gajosa nie wypuścił w pierwszym to się zdziwiłem.
                  Cóż, widać że jest na nas zawzięty i ostatnio wyszedł mu z nami strzał życia. Lepiej żeby nie grał mimo wszystko, jeden z tych co mają kompleks Warszawy i jeździłby na dupie ostro. Inna sprawa, że nie zgadzam się z Bonhartem co do tego, że Lechia nie ma rezerw, przecież ich ławka jest bardzo solidna i będzie z nimi ciężko, zwłaszcza że w tym sezonie w Gdańsku im idzie.
                  -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                  -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• Zamieszczone przez Krawczol Zobacz posta
                    Cóż, widać że jest na nas zawzięty i ostatnio wyszedł mu z nami strzał życia. Lepiej żeby nie grał mimo wszystko, jeden z tych co mają kompleks Warszawy i jeździłby na dupie ostro. Inna sprawa, że nie zgadzam się z Bonhartem co do tego, że Lechia nie ma rezerw, przecież ich ławka jest bardzo solidna i będzie z nimi ciężko, zwłaszcza że w tym sezonie w Gdańsku im idzie.
                    Bonhartowi chyba chodziło o to, że oni nie bardzo mogą grać lepiej niż teraz, a my tak.

Komentarz

• Ak6rat brak Savicia to zła wiadomość, bo gość jest ręcznikiem na poziomie Mariana Antolovicia

Komentarz

• Dokladnie- rezerwy w jakosci gry a nie na lawce.

Komentarz

• Zamieszczone przez mmm Zobacz posta
                          Ak6rat brak Savicia to zła wiadomość, bo gość jest ręcznikiem na poziomie Mariana Antolovicia
                          Wiadomość bez znaczenia. Przecież nie grałby w pierwszym składzie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz posta
                            http://lechia.gda.pl/forum/watek/7587/
                            Tutaj jest dzisiejszy mecz, ale pozostałe tematy, że tak powiem nie odbiegają.

Wystarczy uważnie obejrzeć mecz. Marciniak zrobił swoje, wykartkował Lechię, dostanie premie od Leśnego za wyrzucenie Peszki z meczu z Legią...

To nie od Morta?

Komentarz

• Zamieszczone przez mmm Zobacz posta
                              Ak6rat brak Savicia to zła wiadomość, bo gość jest ręcznikiem na poziomie Mariana Antolovicia
                              On jest rezerwowym debilu

Komentarz

• Zamieszczone przez bystrzak Zobacz posta
                                On jest rezerwowym debilu
                                Jeżeli dla cb ktoś jest debilem tylko dla tego że nie wie kto jest bramkarzem głównym a rezerwowym klubu LECHII GDAŃSK na forum LEGIONIŚCI to nawet nie chce myśleć kim ty jesteś.

Żeby nie było że syf, wkur%y Kuciaka jak były tak zostały, moment w którym doskoczył do Pawłowskiego/Trałki i tłumaczył mu że rzut rożny sobie ubzdurał był tak "normalny" w jego wykonaniu że aż sobie Brzyskiego i duszenie przypomniałem, co nie zmienia faktu ze umiejętności zostały i na nas pokaże 180% swojego kunsztu.
                                Jest już jakieś info co KL zrobi z Bjelicą?

Komentarz

Pracuję...
                                X