Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Viola chyba sobie żartujesz?
Ja nie twierdzę, że u Was nie ma wyjątków ale znaczna część jest jaka jest. Wszak to nie my organizowaliśmy fetę z okazji 4 miejsca w lidze
Viola chyba sobie żartujesz?
Ja nie twierdzę, że u Was nie ma wyjątków ale znaczna część jest jaka jest. Wszak to nie my organizowaliśmy fetę z okazji 4 miejsca w lidze
Feta z okazji czwartego miejsca w lidze to był szczyt marketingowego debilizmu. Komuś żal było kasy włożonej w rezerwacie i wolał odstawić błazenadę.
NIGDY SIĘ NIE PODDAWAJ
Jak długo trwa pamięć o grobach, tak długo trwa siła związku z ojczyzną.
Zerkam na Lecha i śmiem twierdzić ze to główny konkurent do walki o MP z nami.
odkryłeś Amerykę. Myślę, że większość tej forumki tego nie wiedziała
Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Pogoń ma bardzo interesujących, nowocześnie grających skrzydłowych. Obaj z dryblingiem, dośrodkowaniem i strzałem na bramkę. Widać, że nie trzeba czekać na łaskę Błaszczykowskiego, żeby wzmocnić się ciekawy zawodnikiem.
Jaga przegrała na Wisle 1:3. Co nie zmienia faktu, że w obliczu zeszłotygodniowej przegranej z Ruchem oraz przy wygranych Lechii i Lecha, nie za bardzo możemy jutro stracić punkty.
Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37
Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz