Niestety na własnych śmieciach robią świetne wyniki nawet jak nie grają nic wielkiego. Tym bardziej trzeba spiąć poślady, żeby skończyć RZ na pierwszym miejscu i nie grać na wiosnę dwa razy w Gdańsku.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Meczu nie oglądałem więc jeśli ktoś widział to jak zagrali?
Czy wynik odzwierciedla wydarzenia na boisku? Bo wiadomo jak czasem jest - wynik super a gra mizerna. Ktoś może coś więcej napisać?
To powinno nas jeszcze bardziej mobilizować, że nie ma już całkowicie miejsca na jakiekolwiek gubienie punktów.
Komentarz
-
Może mi ktoś łopatologicznie wyjaśnić, o co chodzi z tymi polskimi klubami? Piast Gliwice - wicemistrz Polski. Przychodzi nowy sezon i najpierw solidny wpierdziel w pucharach, a teraz bronienie się przed spadkiem z ligi. Podobnie było swego czasu z Ruchem, który również po występach w pucharach w lidze bronił się przed spadkiem. Przecież to jest jakieś kompletnie nieporozumienie. Nie wierzę w żaden tam "pocałunek śmierci". Bardziej pachnie mi to minimalizmem. Lepiej kopać się po czołach w śmiesznej polskiej lidze, a gdy nie daj Boże przytrafią się puchary, to najlepiej odpaść z nich jak najszybciej, bo po co męczyć się z drugim meczem w tygodniu, przelotami, treningami etc..
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaLeicester nie jest polskim klubem, a spotkało ich coś nawet bardziej skrajnego. Oni wygrali ligę, rywalizację z kilkoma czołowymi drużynami świata, a teraz bronią się przed spadkiem.Bo śnieg...
Komentarz
-
ale jak zachowamy proporcje w różnicy lig to jest pewien wzorzec.
Może mi ktoś łopatologicznie wyjaśnić, o co chodzi z tymi polskimi klubami? Piast Gliwice - wicemistrz Polski. Przychodzi nowy sezon i najpierw solidny wpierdziel w pucharach, a teraz bronienie się przed spadkiem z ligi
do tego z 5 ich najlepszych zawodników z zeszłego sezonu w klubie został tylko 1 (jesienią był jeszcze drugi).
podsumowując: jak cały twój zespól notuje spadek formy + sprzedajesz całą siłę napędową klubu to potem się bijesz o utrzymanie nawet jeśli wcześniej udało ci się doczłapać do drugiego miejsca w lidze.
no i jak ściągasz Masłowskich to potem twoja drużyna gra jak typowy Masłowski :P
Komentarz
-
Zamieszczone przez Robert E. Lee Zobacz postaLeicester nie jest polskim klubem, a spotkało ich coś nawet bardziej skrajnego. Oni wygrali ligę, rywalizację z kilkoma czołowymi drużynami świata, a teraz bronią się przed spadkiem.
Nie wiem jak tam w tym Piaście wygląda kadra w porównaniu do ubiegłego sezonu, gdy zostali wicemistrzem Polski, ale:
- runda życia
lub
- gdy klub awansuje do europejskich pucharów, to jego kadra jest rozmontowywana (np. Nespor czy Vacek)
Komentarz
-
Zamieszczone przez looking1916 Zobacz postaDzięki
Czyli mamy odpowiedź dlaczego Piast zaliczył taki regres. Nie ma 4 podstawowych zawodników, którzy byli siłą napędową Piasta.
Taka ciekawostka:
Janekx89 â€@janekx89 4 min.4 minuty temu
Więcej
Ciekawie się dzieje na giełdach bukmacherskichprzed #BBTLGD, kilka firm zablokowało kursy [email protected], na Lechię spory spadek z 2.45->1.92.Ostatnio edytowany przez Benek; 52715.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
Komentarz