Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
-
Ja też oczywiście wolę, żeby przerwa trwała 2 miesiące a nie jak kiedyś czytam w PS, że mamy najdłuższą przerwę w Europie bodaj 111 dni. I tak idzie ku lepszemu a kartoflisk jest coraz mniej.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!Komentarz
-
Komentarz
-
. Bez sensu by chyba było wydawać Skarb Kibica w trakcie trwania rundy. Zresztą jak kiedyś czytałem PS, to pamiętam, że były drukowane w gazecie potem jakieś uzupełnienia składów, które można było sobie wyciąć (wyrwać) i dołączyć do skarbu. Teraz kupuję PS tylko jak są Skarby Kibica więc 100% pewności nie mam, ale wydaje mi się, że takie uzupełnienia również będą zamieszczone.
Komentarz
-
No i ekstraklasa w najlepszym wydaniu wróciła na dobre. Pierwszy mecz i już takie męczenie buły, a kwintesencja to Visniakovs:
Komentarz
-
No i ekstraklasa w najlepszym wydaniu wróciła na dobre. Pierwszy mecz i już takie męczenie buły, a kwintesencja to Visniakovs:
https://twitter.com/bazyl19811/statu...25166948663297Komentarz
-
No, no. 3 bramki z karnych. Ciekawe jak by to Legia miała w meczu 3 karne.
Spisek! Warszafka! Boniek za Legią! Gdzie Legia nie może tam sędzia pomoże!
Btw. Chyba jesteśmy jedyną drużyną w lidzie, której nie podyktowano jeszcze karnego w meczu."Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
WiedźminKomentarz
-
a w całej lidze każda drużyna miała już okazje by strzelić gola po rzucie karnym.Komentarz
-
umiarkowany kontynentalny (Kazachstan) - zimy siarczyste suche/wiosna, jesień wilgotne/lata gorące suche
umiarkowany morski (Wlk. Brytania) - zimy ciepłe wilgotne/wiosna, jesień suche/lata chłodne wilgotne
podzwrotnikowy wilgotny (Grecja) - zimy ciepłe wilgotne/lata gorące, przeważnie suche
podzwrotnikowy suchy (Iran)- zimy mroźne suche/lata upalne suche
okołobiegunowy wilgotny (Skandynawia) - zimy mroźne wilgotne/lata chłodne wilgotne
okołobiegunowy suchy (Syberia) - zimy siarczyste suche/lata ciepłe suche
Akurat w Polsce występuje klimat umiarkowany przejściowy kształtowany przez powyższe, jako że kraj znajduje się w centrum kontynentu, także wszystkiego jest po trosze. Z tego wychodzi że zimy w Lublinie są chłodniejsze niż we Freiburgu ale za to lata cieplejsze.Komentarz
-
Ale my mieliśmy w tym sezonie już podyktowanego karnego: http://www.futbol24.com/match/2016/0...aglebie-Lubin/
a w całej lidze każda drużyna miała już okazje by strzelić gola po rzucie karnym."Błędy też się dla mnie liczą. Nie wykreślam ich ani z życia, ani z pamięci. I nigdy nie winię za nie innych"
WiedźminKomentarz
-
W Gdańsku już 2-0, jednak musimy gonić Lechie.Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejsząKomentarz
-
Komentarz
-
Poklepali Jagę 3:0 a gra całkiem całkiem. Trzeba gonić jak najszybciej bo mogą się rozpędzić.Komentarz
Komentarz