Niedawno widziałem wywiad z tą nową prezessą Wisły i patrząc oraz słuchając jej trudno nie odnieść wrażenia, że jeszcze sezon, dwa i gównem tam wszystko popłynie, jak w Chorzowie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Oj, wesoło mają w tym Poznaniu ze swoim diamentem z Norwegii. Muhamed Keita nigdy ich nie zawodzi – a to wyżali się w zagranicznych mediach, że śledzą go ochroniarze na Segwayach, a to zwierzy się szczerze, że jego życie w Poznaniu było „gównem”. Podziwiamy działaczy Lecha, którzy cierpliwie znoszą wszystkie fochy i niezwykłe pomysły. Aktualna sytuacja musi jednak przytłaczać nawet słynących z chłodnych głów prezesów „Kolejorza”. Keita bowiem poszedł na całość – odmówił gry w Lechu, odmówił powrotu do Polski, ogółem wszystkiego odmówił.
Cały artykuł :http://weszlo.com/2017/01/24/muhamed...czej-zostanie/
Komentarz
-
Zamieszczone przez iron Zobacz postaWiadomo kiedy zostanie podany dokładny terminarz pierwszych kolejek ekstraklapy i I ligi?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz postaOj, wesoło mają w tym Poznaniu ze swoim diamentem z Norwegii. Muhamed Keita nigdy ich nie zawodzi – a to wyżali się w zagranicznych mediach, że śledzą go ochroniarze na Segwayach, a to zwierzy się szczerze, że jego życie w Poznaniu było „gównem”. Podziwiamy działaczy Lecha, którzy cierpliwie znoszą wszystkie fochy i niezwykłe pomysły. Aktualna sytuacja musi jednak przytłaczać nawet słynących z chłodnych głów prezesów „Kolejorza”. Keita bowiem poszedł na całość – odmówił gry w Lechu, odmówił powrotu do Polski, ogółem wszystkiego odmówił.
Cały artykuł :http://weszlo.com/2017/01/24/muhamed...czej-zostanie/
Komentarz
-
Zamieszczone przez mski Zobacz postaMy nie lepiej z naszym Wulkanem
Komentarz
-
Zamieszczone przez Hermit Zobacz postaLech odrzucił 3mln Euro za Kownackiego od Fiorentiny. Idioci. I w Poznaniu i we Florencji.Ostatnio edytowany przez Ljubo-jad; 64531.
Komentarz
-
Mógłby mi ktoś wytłumaczyć czego nie mogły robić klubu z ekstraklasy przed 01.02 a co teraz mogą jak okienko się otworzyło ?
No bo kupować mogły, sprzedawać mogły, wypożyczać mogły. Chodzi tylko o rejestrację zawodnika ?349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaMógłby mi ktoś wytłumaczyć czego nie mogły robić klubu z ekstraklasy przed 01.02 a co teraz mogą jak okienko się otworzyło ?
No bo kupować mogły, sprzedawać mogły, wypożyczać mogły. Chodzi tylko o rejestrację zawodnika ?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Chmielo Zobacz posta
Ukraiński nabytek kuchenek (po lewej) pod pomnikiem Stefana Bandery podczas prezentacji strojów we Lwowie ...
Ukraiński zawodnik Betisu Sewilla - Roman Zozula trafił na wypożyczenie do Rayo Vallecano. A tamtejszym kibicom bardzo się to nie spodobało.
Duża grupa kibiców Rayo Vallaceno nie kryje się ze swoimi poglądami politycznymi. Są uważani za środowiska skrajnie lewicowe, a podczas ich opraw zdarzało się, że pojawiał się wizerunek Che Guevary. Te poglądy kłócą się Hiszpanom z poglądami Zozuli, który otwarcie wspiera ideologię Bandery. Dlatego kibice dali wyraźnie do zrozumienia, że nie są zainteresowani posiadaniem tego piłkarza w szeregach swojego klubu.
Zozula nie mógł liczyć na ciepłe przyjęcie. Już na pierwszym treningu dowiedział się, co kibice o nim myślą.
- Vallekas to nie miejsce dla nazistów - głosił transparent wywieszony na boisku, gdzie trenowali zawodnicy.
Zozula znany jest nie tylko ze swoich sympatii wobec osoby Bandery, ale i ze wspierania paramilitarnych oddziałów Pułku Azów. I chociaż sam piłkarz tłumaczył, że to media przedstawiają go jako zaangażowanego politycznie - takie zapewnienia mu nie pomogły. Pod presją kibiców władze klubu rozwiązały z nim umowę już następnego dnia i Zozula został odesłany z powrotem do Sewilli "dla jego własnego bezpieczeństwa".
.
Wiadomo, wzór chu.jowy, ale słusznie z nim postąpili.
Komentarz
-
Jagiellonia chce dobrego wariata kupić.
Komentarz
-
Zamieszczone przez X-Ray Zobacz posta
Komentarz
Komentarz