Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez mski Zobacz posta
    Weź ty się chłopie podaj do dymisji
    Niech typuje dalej, trzeba tylko obstawiać odwrotnie
    Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Według Expertow z c+ Małecki i Paszko lepsi od Gui na skrzydle a Vasiliev lepszym ofensywnym od Vadisa
      349meczów*
      71 goli*
      58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
        Według Expertow z c+ Małecki i Paszko lepsi od Gui na skrzydle a Vasiliev lepszym ofensywnym od Vadisa

Są tacy co wierzą, że Elvis ciągle żyje
        Kto walczy z potworami, ten niechaj baczy, by przy tym samemu nie stać się potworem.
        Fryderyk Nietzsche, Poza dobrem i złem

Komentarz

• To już było przerabiane na gali c+ podsumowującej poprzedni sezon. Piszę teraz z pamięci: bramkarz-Szmatuła, obrońca-Mraz, pomocnik-Murawski (ten z Pogoni), trener-Latal... Tylko Niko od nas dostał nagrody. I gdzie te towarzystwo jest? Jak wypadli w europejskich pucharach? Leśny miał rację mówiąc, że L uprawia inną dyscyplinę sportu niż reszta ligi.
          p.s. Niko też troszkę przepadł ale i tak jest poziom wyżej od w/w

Komentarz

• Kilka kolejek temu Mielcarski podał kilku najlepszych piłkarzy ligi. Z Legii był tylko Malarz, a poza nimi wiele prawdziwków, m.in. Małecki, którego polecał do kadry

Dlatego też darowałem sobie oglądanie dzisiejszego zestawienia. O poprzednich zwycięstwach nic nie mówili, a dzisiaj z 10 minut pierdolili o remisie z Płockiem

Komentarz

• Było tam jeszcze kilka innych kwiatków

Robak najlepszym napastnikiem
              Cernych i Frączczak lepsi od Niko
              Matras, Teteh lepsi od Moulina
              Tomasik (kto ????) lepszy od Bereszyńskiego i Hlosuka.

349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

Komentarz

• Kabaret.
                Niech dadzą tam znowu te wygłupy Ignacika z czepkami na Pazdana - odpowiedni poziom dla tego programu.

Komentarz

• Schodzą na psy strasznie, już nawet nie chodzi o te wyniki. Ci ich eksperci, sposób prowadzenia programu i komentarze meczów...Obecnie Eleven z młodą ekipą bije ich w każdym elemencie.
                  349meczów*
                  71 goli*
                  58 asyst*

Komentarz

• Ligę + oglądałem może ze 3 razy w życiu, zwyczajnie wkurwia mnie te ich dopierdalanie się do Legii, towarzystwo wzajemnej adoracji i żarty na poziomie ameby. Ale sprawdziłem sobie wyniki tego ich plebiscytu i powiem tak: mają ból dupska, że Legia od paru lat jest w Polsce zdecydowanym nr 1 i sobie ten ból odbytu w ten sposób rekompensują.

Zresztą kogo obchodzą ich plebiscyty? Zieeeeew

Komentarz

• To nie jest już program piłkarski, tylko kabaretowy. A na Weszło, czy innym Przeglądzie nikt się nawet nie zająknie w temacie tych absurdalnych zestawień. Towarzystwo wzajemnej adoracji oderwane od rzeczywistości.
                      A Melanż Trwa...

Komentarz

• W tej chwili najbardziej merytoryczny i najmniej efekciarski jest Hattrick. Co prawda Zieliński jest wkurwiający, ale Zych i Zachodny są obiektywni i rzeczowi

Komentarz

• Nie wiem, gdzie to wrzucić, ale specjalista od typowania @mmm może to potwierdzi

Jeżeli juz rozmawiamy o trójkątach to ja mam wiadomość od kolegi. Zna dobrze klimaty naszej ekstraklasy, ale nie ma go tutaj w grupie więc przekazuje jego rozkminę. Do zapisania panowie  

Wiec tak. Ostatni sezon eklapy i sama koncowka sezonu. Kolejki przedostatnia i ostatnia uszyte, zamieszane Legia, Lechia, Pogon ale kolejno :
                          Legia jedzie do Gdanska zapewnic sobie mistrzostwo i dostaje w cymbal grajac de facto drugim skladem. Dlaczego owczesny trener Czerczesow wystawil taki sklad? Ano dlatego zeby dac Lechii wygrac.
                          Lechia pod warunkiem wygrania z Legia miala szanse na eliminacje LE. Czerczesow i Nowak to byli koledzy z druzyny.
                          W zamian za to Lechia obiecala zwrocic 3 punkty w nastepnym sezonie ( co nastapilo ) a byl to drugi mecz Magiery i po powrocie z Lizbony. Moim zdaniem zagrali na DW 3;0 dla Legii. Dlaczego? Przy takim wyniku bilans bramkowy Legii wynosił 0 .
                          W ostatnim meczu poprzedniego seoznu Pogon dala wygrac Legii zeby ta klepnela mistrza. Co ciekawe w tym sezonie rozpedzona Legia oddala Pogoni 3 punkty grajac na over i win Pogoni.
                          Legia i Lechia juz sie rozliczyly. 2 następne mecze beda czyste i sportowe. Obie walcza o mistrza a Lechia liczyc potrafi i OD LAT UKLADA SIE Z POGONIA . Ostatni mecz zagrali na remis ( co zreszta grałem ) bo obie musza byc w gr mistrzowskiej a nie Lechia średnio chce rozdawac punkty aleeeee... musza miec Pogon w gr. Mistrzowskiej wiec jesli Pogon nie bedzie pewna top 8 to w zalenosci od sytuacji dostanie punkt albo win . To jest pewne. Dlaczego? Dlatego ze teraz gra jest o 0,5 punktu i 1,5 punktu a potem bedzie o 3 punkty. Deal dla Lechii super. Oddaja mniej a w grupie mistrzowskiej zgarniaja pewny win od Pogoni i 3 punkty w kieszeni. Legia Pogon z kolei do obserwacji bo ta para zawsze moze sie ułożyć
                          Nie wiem na ile to prawdziwe, znalezione na forum bukmacherskim.
                          Oczywiście traktować z przymrużeniem oka, ale może jest coś na rzeczy.

Komentarz

• W ostatnim meczu poprzedniego seoznu Pogon dala wygrac Legii zeby ta klepnela mistrza. Co ciekawe w tym sezonie rozpedzona Legia oddala Pogoni 3 punkty grajac na over i win Pogoni.
                            specjalista mógłby sprawdzić chociaż wyniki. Ta rozpędzona Legia przed meczem z Pogonią:
                            wygrała z Lechią (3:0)
                            zremisowała z Wisłą (0:0)
                            przegrała z Zagłębiem (2:3)
                            przegrała z Termalicą (2:1)
                            W lidze bilans 1-1-2, a w bramkach 6:5. Istny walec.
                            w międzyczasie tez zebrała wpierdol od BVB u siebie (0:6) i w plecy ze Sportingiem (2:0)
                            Ostatnio edytowany przez beka; 51085.

Komentarz

• Co za stek bzdur. W 2012 roku też się z Lechią ułożyliśmy, jak przejebalismy tam mistrzostwo?

Nie chce mi się rozkminiać relacji Pogoń - Lechia, ale na logikę układanie się na remis? Jak już byłoby to prawdą, że tak chcą Pogoń w gr. mistrzowskiej, to daliby wygrać, a nie remis.

Odniosę się do naszych meczów.

"Rozpędzona Legia oddała Pogoni 3 punkty". Tak byliśmy rozpędzeni, że z ostatnich 6 meczów wygraliśmy aż 1. Wpierdol od Borussi 0-6, porażka w Niecieczy, u siebie z Lubinem. Strasznie byliśmy rozpędzeni. Do tego graliśmy w Szczecinie, a Pogoń u siebie praktycznie nie przegrywa.

"Czerczesow dogadał się z Lechią i puścił i mecz". Przypomnę, że lekko kontuzjowany był filar naszej pomocy - Jodłowiec, a zarożeni kartkami byli: Pazdan, Guilherme, Duda, Borysiuk, Kucharczyk. Poza tym zawsze w Gdańsku grało nam się bardzo ciężko. Staszek podjął kontrowersyjną i mało popularną decyzję, żeby wszystkie siły zostawić na Pogoń. Przegrać bitwę, ale wygrać wojnę (mistrzostwo). Można było się wkurwić biorąc urlop i jadąc do Gdańska, a tam taki skład. Ale prawda jest taka, że decyzja była bardzo racjonalna i kto wie, czy dzięki niej nie zdobyliśmy mistrzostwa? Nawet najmocniejszym składem mogliśmy przegrać, Jodła mógł się całkowicie połamać, a za kartki na Pogoń wylecieć Pazdan, Guilherme i Borysiuk.

Komentarz

• Zamieszczone przez looking1916 Zobacz posta
                                Nie wiem na ile to prawdziwe, znalezione na forum bukmacherskim.
                                Jeśli znalezione na forum bukmacherskim to z pewnością nieprawdziwe
                                Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

Pracuję...
                                X