Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Tak sobie wszedłem na forum Lechii zobaczyć jakie nastroje i okazuje się, że wg nich mecz został wydrukowany pod Legię,(...).To jest jakiś fenomen, że nawet gdy nam przyznano najmniej karnych w lidze, a podyktowano przeciw nam najwięcej, to oni uważają, że jest jakiś prolegijny spisek z karnymi.
To jest dobre.Nawet gdy inna drużyna korzysta na karnym czy wykluczeniach zawodników za kartki to zawsze podepną to pod prolegijny spisek
Frączczak dostał kolanem we własne kolano , karny jak najbardziej prawidłowy . Nowak w Lidze + pomstował że karny z dupy . Kiedy Dębiński stwierdził że na powtórkach wyszło że karny słusznie przyznany to amerykański trener narzekał na konsultacje głównego z liniowym .
Nie po tym jak Dębiński powiedział o powtórkach, tylko od początku mówił o tym, że sędzia najpierw odgwizdał a potem się biegł pytać liniowego czy karny był.
Nie dotykaj forum, bo cię curva zmiecie z planszy
-------------
Jedynie prawda jest ciekawa Józef Mackiewicz
Też przejrzałem forum Lechii i wygląda na to, że mieszkańców Gdańska ogarnęła zbiorowa choroba obserwowana wcześniej raczej wśród mieszkańców Poznania czy Łodzi. Karny po ewidentnym kopnięciu Frączczaka w kolano to przejaw legijnego spisku, co potwierdza, że teraz sędziowie będą robić wszystko, żeby Legii łatwiej było odrabiać straty.
Co ciekawe, w niewydrukowanej tabeli Weszło, która jest na rozmaitych forach chętnie przywoływana tylko, gdy sędziowie pomylili się na korzyść Legii, Lechia miała przed tą kolejką +3 pkty i traciła do Jagielloni 5 pktów. Jak widać legijny spisek nie jest tak dobrze zorganizowany, skoro dopiero w 15. kolejce się zorientowano, że Lechia będzie walczyć o czołowe lokaty i trzeba jej zacząć przeszkadzać
Też przejrzałem forum Lechii i wygląda na to, że mieszkańców Gdańska ogarnęła zbiorowa choroba obserwowana wcześniej raczej wśród mieszkańców Poznania czy Łodzi. Karny po ewidentnym kopnięciu Frączczaka w kolano to przejaw legijnego spisku, co potwierdza, że teraz sędziowie będą robić wszystko, żeby Legii łatwiej było odrabiać straty. D
Byłem na tym forum raz czy dwa ale dałem sobie spokój. W większości przypadków to obrzucanie mięsem wszystkich naokoło a czasem też siebie nawzajem. Szkoda czasu na czytanie.
Byłem na tym forum raz czy dwa ale dałem sobie spokój. W większości przypadków to obrzucanie mięsem wszystkich naokoło a czasem też siebie nawzajem. Szkoda czasu na czytanie.
Wychodzi frustracja. Tak to jest, jak z klubiku, który ma raptem jeden puchar i jeden superpuchar, robi się niewiadomo jaką potęgę.
Wdowczyk rozwiązał kontrakt z Wisłą Kraków z powodu zaległości finansowych.
Klub nie zgadza się z tym i twierdzi, że zaległości są ale nie sięgają trzech miesięcy (po tym czasie PZPN umożliwią rozwiązanie umowy)
A już wydawało się, że wróciła tam jako taka normalność i wychodzą na prostą.
Nie żebym płakał
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Po tym co dla nich zrobił ratując im dupę przed spadkiem w zeszłym sezonie i mieć jeszcze realne szanse na 1/2 PP w tym powinni mu te chajsy w zębach przynieść.
czemu cwaniaczek? Można mieć o nim różne zdanie, ale za darmo nikt pracować nie lubi. A Wisła nie raz i nie dwa w ostatnich latach (również za Cupiała) pokazała, że chujowi są w płaceniu na czas i ogarnianiu przepisów mówiących o konsekwencjach zaległości.
Wygrali oni w ogóle jakiś proces z zawodnikiem/agentem o płatności czy wszystko w dupę?
czemu cwaniaczek? Można mieć o nim różne zdanie, ale za darmo nikt pracować nie lubi. A Wisła nie raz i nie dwa w ostatnich latach (również za Cupiała) pokazała, że chujowi są w płaceniu na czas i ogarnianiu przepisów mówiących o konsekwencjach zaległości.
Wygrali oni w ogóle jakiś proces z zawodnikiem/agentem o płatności czy wszystko w dupę?
Chyba przegrali wszystkie sprawy i płacić muszą z odsetkami i to konkretnymi.
Bo moim zdaniem zrobił to celowo. Cały czas jestem zdania, że nie złożył wcześniej dymisji, bo Wisła nic bu mu nie zapłaciła. Teraz jak Wisłą wyszła z marazmu to postanowił odejść i sądzić się o kasę. Dobrze chłopaczyna wie, że gówno ugra z takim zespołem i ucieka kiedy jest okazja. A podobno to taki wielki honor dla niego pracować na Reymonta
Komentarz