Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Edytowałem zanim odpisałeś ale to w gruncie rzeczy nieważne.
Taki układ wyników da Ci zarobić mniej więcej 5 zł za każdą postawioną złotówkę. Jak dużo zamierzasz zainwestować?
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
Edytowałem zanim odpisałeś ale to w gruncie rzeczy nieważne.
Taki układ wyników da Ci zarobić mniej więcej 5 zł za każdą postawioną złotówkę. Jak dużo zamierzasz zainwestować?
Nie gram u buka od pewnego czasu ale możemy zrobić zakład tutaj Jak będzie tak jak napisałem to zmienisz avatar na tydzień (i będziesz się udzielał co nie co) i umieścisz w nim logo Arki Jak my stracimy pkt a Lechia zdobędzie komplet to ja wstawię w swój zdjęcie herbu dziewczyn. Umowa stoi ?
Swoją drogą to jak żeś wyliczył te 5 zł? Na Legię płacą z tego co widzę 1,9 a Arkę 1x płacą ok 1,5 ...
Nie gram u buka od pewnego czasu ale możemy zrobić zakład tutaj Jak będzie tak jak napisałem to zmienisz avatar na tydzień (i będziesz się udzielał co nie co) i umieścisz w nim logo Arki Jak my stracimy pkt a Lechia zdobędzie komplet to ja wstawię w swój zdjęcie herbu dziewczyn. Umowa stoi ?
Swoją drogą to jak żeś wyliczył te 5 zł? Na Legię płacą z tego co widzę 1,9 a Arkę 1x płacą ok 1,5 ...
Nie stoi, nie zakładam się o pryncypia.
W dniu meczu za zwycięstwo/remis(ostatecznie DNB) będą płacić ok 2.1~2.2
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
W dniu meczu za zwycięstwo/remis(ostatecznie DNB) będą płacić ok 2.1~2.2
Skoro więc teraz za wygraną gości płacą ok 2.3 (strzelam, skoro 1x jest 1.5), to jak dużo zamierzasz zainwestować w czyste 2 teraz a potem na kontrę na 1x w dniu meczu za 2.2?
Po 11 kolejce Korona była 8 , minęły dwie kolejki i zajmuje ostatnie miejsce . Do 5 miejsca traci jednak tylko 4 punkty a ostatnie pięć drużyn ma po 14 oczek . Marzenie Macieja Skorży iści się na naszych oczach .
Piszę tu bo tutaj chyba była dyskusja na temat kandydatów na prezesa PZPN . Ziutek wreszcie zdiagnozował problemy naszej skopanej .
"– Ale to co słyszymy od pana teraz, to są ogólniki. Myślę, że delegaci, którzy mają na pana zagłosować, takim brakiem szczegółów się nie zadowolą. Co wymaga zmian na teraz?
– Już mówię. Jeżeli chodzi o to, żeby zmienić polską piłkę, trzeba do niej włożyć więcej pieniędzy. Bez pieniędzy będziemy kuleli, dochodzili do jakości, a tę jakość potrzebujemy już teraz. Potrzebujemy więcej pieniędzy. Żeby to można było spełnić, musimy uporać się z kibolami. Poważny biznes nie wejdzie do piłki, jeśli nie będzie czystych stadionów. Będziemy lobbować, będziemy namawiać, przekonywać. Zresztą widzę, że nasze konferencje prasowe, które w ostatnim czasie mają miejsce, już zrobiły pełne wyrwy, bo już słyszałem, wczoraj, że minister Ziobro podjął wątek walki z kibolami."
W następnej kolejce wygrana Arki i Cracovii.
Legia wygrywa w Kielcach i leci u nich trener[/B]
W rewanżach:
Legia zgubi punkty w Gdańsku
Lechia z Jagiellonią i Piastem
Zagłębie z Petrochemia i Ruchem oraz Legia (wygrana w Lubinie)
Lech z Pogonią
Pozdrowienia od fryzjera
Pierwsze pudło - trener już poleciał
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Jutro o 18.00 Arka - Lechia, liczę na pierwsze odrobienie strat w stosunku do Gdańszczan.
Mioduski won
Zamieszczone przez Mioduch na dwa dni przed ostatnią kolejką Ekstraklasy, po najgorszej grupie mistrzowskiej w naszym wykonaniu od wejścia w życie ESA37
Niezdobycie mistrzostwa powoduje, że musimy walczyć w kwalifikacjach Ligi Europy, a nie Ligi Mistrzów i to wszystko. Zawodnicy dodatkowo nie dostaną bonusu za mistrzostwo. [...] Różnica we wpływach dla Legii od Ekstraklasy za zajęcie pierwszego lub drugiego miejsca w tabeli to maksymalnie około 1,5 mln złotych. Paradoksalnie może być tak, że klubowa księgowa wicemistrzostwo kraju uzna za sytuację finansowo korzystniejszą
Komentarz