Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Alek Zobacz posta
    Niezły ten Vassieliev , szkoda że nie ma trzech lat mniej bo gość wyróżnia się w lidze , a do tego umie je,bnąć z dystansu.

W naszej lidze o to nie trudno 😁 i ponoć straszny len z niego.
    349meczów*
    71 goli*
    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
      W naszej lidze o to nie trudno 😁 i ponoć straszny len z niego.
      Jeśli Probierz rządzi w Jagiellonii tak jak w Lechii to leń by raczej nie grał, niezależnie od wyników jakie daje
      Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

Niezły ten Vassieliev , szkoda że nie ma trzech lat mniej bo gość wyróżnia się w lidze , a do tego umie je,bnąć z dystansu.
        No no, Masłowski też się wyróżniał w Zawiszy, Giza kiedyś w Cracovii. Nie tacy liderzy odpadali u Nas, więc mam nadzieję, że nie miałeś na myśli transferu do Nas

Komentarz

Dawno o tym pisałem. Niestety jak widać część forumowych ekspertów chyba nikogo by nie ściągała bo może nie wypalić. Kontrakt ma chyba do końca sezonu to może warto by go w zimie sprowadzić, wiem że młody już nie jest, ale jeśli nawet miałby zagrać tylko rok i pomóc znacząco Legii to czy nie warto? Mało mamy tu typów co grają ileś tam lat i kopią się czoło? Tak czy siak Jagiellonia rozpędzona.

Komentarz

• Typ 32 lata i chcecie go do Nas?

Komentarz

• Zamieszczone przez looking1916 Zobacz posta
              Typ 32 lata i chcecie go do Nas?
              Myślę że nie raz byś oczka przecierał jakby zakurwił brameczkę.

Komentarz

• Na pewno. Masłowski, Giza, Hamalainen, dalej wymieniać? To, że ktoś jest gwiazdą na jakimś wypi.zdowie, to nie znaczy, że i u nas będzie.

Komentarz

Na pewno. Masłowski, Giza, Hamalainen, dalej wymieniać? To, że ktoś jest gwiazdą na jakimś wypi.zdowie, to nie znaczy, że i u nas będzie.
                  Zgoda, toteż żadnego z wyżej wymienionych nie widziałem w Legii, a jednemu byłem bardzo przeciwny. Natomiast Vasilliev to perełka. dobra szkoda rozmywać temat, ani ja ani ty nie mamy na transfery wpływu. Zobaczymy czy dzisiaj efekt nowej miotły zadziała w Lechu na Lechie.

Komentarz

• Zamieszczone przez zie(L)ak Zobacz posta
                    Myślę że nie raz byś oczka przecierał jakby zakurwił brameczkę.
                    A on juz się nie zweryfikował w pucharach w zeszłym sezonie?
                    "To trzeba przeżyć, żeby to zrozumieć, żeby w to uwierzyć!"

Bynajmniej to nie przynajmniej!

Komentarz

• Zamieszczone przez Buziek_LG Zobacz posta
                      Jeśli Probierz rządzi w Jagiellonii tak jak w Lechii to leń by raczej nie grał, niezależnie od wyników jakie daje

Moja opinia jest na podstawie ostatniego wywiadu z weszło gdzie pewien menago mówił, iż Vassieliev nie został u Latala bo on nie lubi leni. Być może u Probierza trenuje jak Ljuboja q😁
                      349meczów*
                      71 goli*
                      58 asyst*

Komentarz

• O kur.... Bonin jaki gol na 2:0 dla Łęcznej
                        Może jego też do Legii, razem z Vassilievem?

PS. Po tym meczu spadliśmy na 14 miejsce..., a im dalej w las, to:

Bart Aleks @BartAleksandr
                        A zatem jeżeli Piast wygra w Krakowie, Legia ląduje w strefie spadkowej, razem z Wisłą
                        Ostatnio edytowany przez looking1916; 101530.

Komentarz

PS. Po tym meczu spadliśmy na 14 miejsce..., a im dalej w las, to:
                          Nie, nie spadliśmy. Spadniemy (albo nie) po zakończeniu kolejki.

Komentarz

• Mam dziwne wrażenie, że Wisła zacznie powoli, ale jednak ciułać punkty. Może nie w wielkim stylu, może nie po spektakularnych spotkaniach, ale jednak. Z twarzy Wdowczyka, cieszącego się z wygranej z Piastem, chyba można wyczytać, że chłop autentycznie ma misję ratowania Wisły, zależy mu na tym i się stara. Spory pech, że akurat teraz przychodzi nam z nimi grać w Krakowie.

Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                            - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                            Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

• Zamieszczone przez casual Zobacz posta
                              Mam dziwne wrażenie, że Wisła zacznie powoli, ale jednak ciułać punkty. Może nie w wielkim stylu, może nie po spektakularnych spotkaniach, ale jednak. Z twarzy Wdowczyka, cieszącego się z wygranej z Piastem, chyba można wyczytać, że chłop autentycznie ma misję ratowania Wisły, zależy mu na tym i się stara. Spory pech, że akurat teraz przychodzi nam z nimi grać w Krakowie.
                              Jaką misję? Ona tam siedzi bo ich nie stać na odprawę. Myślisz, że ktoś normalny trzymałby go tam po 7 porażkach z rzędu?
                              349meczów*
                              71 goli*
                              58 asyst*

Komentarz

• Nie znam kulisów, nie wiem co ma w kontrakcie itd. W każdym razie Wdowiec się stara i mu zależy (przynajmniej takie wrażenie można odnieść), i raczej nie słychać tam o chęci dymisjonowania go (akcji #WdowiecOut jakoś nie widać)- i mam dziwne przeczucie, że w bardzo pechowym momencie przyjdzie nam z nimi grać (dla nich mecz z nami to drugi najważniejszy mecz po derbach, kibice się mocno mobilizują, no i wygrana z Piastem może im nieco dodać wiary we własne możliwości).
                                Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                                - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                                Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

Pracuję...
                                X