Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Jak nie byli trenerzy Legii, to ci o których się mówiło głośno w kontekście Legii. Dopiero by było jakby alban za niedługo poleciał, a Gula okazał się strzałem w 10 w Poznaniu.
Lechia z rezerw Benfici ściągnęła kolejnego obrońcę. Mają 5 bramkarzy z których każdy bronił w Ekstraklasie, 9 obrońców, 15 pomocników i 3 napastników. Oczywiście nie liczę młodych Polaków. Do systemu 3-5-2 spokojnie mogą utworzyć trzy jedenastki i z tej trzeciej większość piłkarzy spokojnie łapałaby się w innych drużynach Ekstraklasy.
Nie wiem o co im tam w tym Gdańsku chodzi.
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Lechia z rezerw Benfici ściągnęła kolejnego obrońcę. Mają 5 bramkarzy z których każdy bronił w Ekstraklasie, 9 obrońców, 15 pomocników i 3 napastników. Oczywiście nie liczę młodych Polaków. Do systemu 3-5-2 spokojnie mogą utworzyć trzy jedenastki i z tej trzeciej większość piłkarzy spokojnie łapałaby się w innych drużynach Ekstraklasy.
Nie wiem o co im tam w tym Gdańsku chodzi.
Trzeba przyznać, że mają szeroką w miare mocną kadrę. Spokojnie na załapanie się do top3 ekstraklasy. No ale to już tam mówili dwa ostatnie sezony.
Tyle, że trzech bramkarzy ale same ręczniki a w pomocy Peszko z Milą.
Jeszcze tydzień temu śmiałem się z tej zmiany ale teraz już nie jest mi do śmiechu.
M. w tydzień załatwił dwóch naprawdę konkretnych jak na polskie realia sponsorów.
Spyderco na koszulki i Victorinox jako patron stadionu ( podobno ci drudzy grubo przelicytowali Obi ).
Jeszcze tydzień temu śmiałem się z tej zmiany ale teraz już nie jest mi do śmiechu.
M. w tydzień załatwił dwóch naprawdę konkretnych jak na polskie realia sponsorów.
Spyderco na koszulki i Victorinox jako patron stadionu ( podobno ci drudzy grubo przelicytowali Obi ).
Dobre
Wiadomo już, kto jest teraz właścicielem Wisły?
Na miejscu firmy Fiskars poważnie bym się zastanowił.
Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu: - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki! Zapamiętał.
Komentarz