Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez looking1916 Zobacz posta
    Lechia Gdańsk 1 - 2 Bruk-Bet Termalica

To mamy niespodziankę w Gdańsku. Podobno Wolski niezła padaczka.

A jeszcze niedawno niektórzy chcieli go znów w Legii.
    Ej, Wawrzyniak też ładną bramkę na 1-2 strzelił Zobaczcie powtórki

Komentarz

• Urban nie jest już trenerem Lecha. Ciekawe kto w jego miejsce, Latal?

Komentarz

• Podobno Adrian Gula z Żiliny może go zastąpić.

Komentarz

• Też myślę, że Latal.

Oby tylko Urban do Nas nie wrócił w zimę za Albańca.

Komentarz

• Zamieszczone przez grodzisk1 Zobacz posta
            Podobno Adrian Gula z Żiliny może go zastąpić.
            Jak nie byli trenerzy Legii, to ci o których się mówiło głośno w kontekście Legii. Dopiero by było jakby alban za niedługo poleciał, a Gula okazał się strzałem w 10 w Poznaniu.

Komentarz

• Po twitterze hula informacja,że Urbana zastąpi Chorwat Nenad Bjelica.

Komentarz

• Lechia z rezerw Benfici ściągnęła kolejnego obrońcę. Mają 5 bramkarzy z których każdy bronił w Ekstraklasie, 9 obrońców, 15 pomocników i 3 napastników. Oczywiście nie liczę młodych Polaków. Do systemu 3-5-2 spokojnie mogą utworzyć trzy jedenastki i z tej trzeciej większość piłkarzy spokojnie łapałaby się w innych drużynach Ekstraklasy.

Nie wiem o co im tam w tym Gdańsku chodzi.
                "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• Żeby się elegancko za 2 sezony spierdolić do 4 ligi.

Komentarz

• Zamieszczone przez Antares Zobacz posta
                    Lechia z rezerw Benfici ściągnęła kolejnego obrońcę. Mają 5 bramkarzy z których każdy bronił w Ekstraklasie, 9 obrońców, 15 pomocników i 3 napastników. Oczywiście nie liczę młodych Polaków. Do systemu 3-5-2 spokojnie mogą utworzyć trzy jedenastki i z tej trzeciej większość piłkarzy spokojnie łapałaby się w innych drużynach Ekstraklasy.

Nie wiem o co im tam w tym Gdańsku chodzi.
                    Trzeba przyznać, że mają szeroką w miare mocną kadrę. Spokojnie na załapanie się do top3 ekstraklasy. No ale to już tam mówili dwa ostatnie sezony.

Tyle, że trzech bramkarzy ale same ręczniki a w pomocy Peszko z Milą.
                    " Brawo Panie Jacku "

Komentarz

• To w Poznaniu alban bis. Wszedł do Austrii Wiedeń, awansował z nią do LM i po pół roku go już nie było bo liga w dupe.

Komentarz

• Podobno od jutra w Lechu Gmoch, bo teraz na artykuły szkolne(flamastry) jest w większości sklepów duży rabat

a poważniej: był złotousty Maciuś, później Janek "Pampers - to będzie trudny mecz" Urban, więc teraz czas na Henninga Berga

Komentarz

• Zamieszczone przez mmm Zobacz posta
                          Podobno od jutra w Lechu Gmoch, bo teraz na artykuły szkolne(flamastry) jest w większości sklepów duży rabat

a poważniej: był złotousty Maciuś, później Janek "Pampers - to będzie trudny mecz" Urban, więc teraz czas na Henninga Berga

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                          Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                          Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

To czas na "Miśka"?
                            Jeszcze tydzień temu śmiałem się z tej zmiany ale teraz już nie jest mi do śmiechu.
                            M. w tydzień załatwił dwóch naprawdę konkretnych jak na polskie realia sponsorów.

Spyderco na koszulki i Victorinox jako patron stadionu ( podobno ci drudzy grubo przelicytowali Obi ).

Komentarz

• Zamieszczone przez Finiks Zobacz posta
                              Jeszcze tydzień temu śmiałem się z tej zmiany ale teraz już nie jest mi do śmiechu.
                              M. w tydzień załatwił dwóch naprawdę konkretnych jak na polskie realia sponsorów.

Spyderco na koszulki i Victorinox jako patron stadionu ( podobno ci drudzy grubo przelicytowali Obi ).
                              Dobre
                              Wiadomo już, kto jest teraz właścicielem Wisły?

Komentarz

Wiadomo już, kto jest teraz właścicielem Wisły?
                                Wiadomo, że sensowny właściciel jest poszukiwany.

Na miejscu firmy Fiskars poważnie bym się zastanowił.
                                Taki miał dziwny charakter. Tylko raz w życiu sypnął i to był ostatni raz. Starsza siostra uderzyła go w złości, więc pobiegł na skargę do rodziców. Ojciec najpierw zrugał siostrę i dał jej klapsa, a potem jego przełożył przez kolano i waląc w tyłek wymawiał słowa powoli, jedno przy każdym uderzeniu:
                                - Kablowanie to charakter, więc ja zamierzam połamiać ci ten charakter! Możesz pracować kiedyś jako alfons, ale nie pozwolę, żebyś miał charakter dziwki!
                                Zapamiętał.

Waldemar Łysiak, "Najlepszy".

Komentarz

Pracuję...
                                X