Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
Ciekawe transfery robi Lechia. Najpierw wypożyczenie Sławczewa ze Sportingu, teraz Steven Vitoria(to nie ten co miał do nas iść ale wzięła go Benfica a my zamiast niego Dossę Juniora?) z Benfici. Nie muszą ale mogą być to dla nich spore wzmocnienia.
Benfiki
Sławczew jeszcze jak cię mogę, ale Vitoria to ma miesiąc najmniej zanim będzie się nadawał do gry na jako-takim poziomie. Techniki mu nie brak ale braki treningowe będzie raczej długo nadganiać(najmniej miesiąc), choć jako rezerwowy wydaje się dobrą opcją - tym więcej że w pełni dla Lechii darmowy
Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.
futbol, piłka, piłka nożna, Polska, polski, historia, wyniki, statystyki, archiwum, football, soccer, liga, puchar, mistrzostwa
I do czego w tym Gdańsku tylu piłkarzy w kadrze?
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Na prośbę Marka Citki zamieszczamy jego oświadczenie dotyczące działalności w Wiśle Kraków. Współczujemy kibicom Wisły Kraków, bo to pismo mówi wszystko… * * * Informuję, że z dniem 18 sierpnia 2016 roku zaprzestałem współpracy z klubem Wisła Kraków i wbrew zapowiedziom nie będę odpowiadał za projekt sportowy w sezonie 2016/17. Jest to moja samodzielna decyzja, którą podjąłem na podstawie obserwacji tego, co się dzieje w klubie i w jego bezpośrednim otoczeniu. Jest […]
Cupiał załatwił Wisłę chyba jeszcze lepiej niż Wojciechowski KSP.
B.C. dzięki : )
A my w LM, Widzew w IV, Zabrze kibluje, kartofle 15.
Co się w ogóle dzieje!
"Kto już raz posiadł w swych granicach Kijów i tyle kroci prawosławnych, ten nie mógł pozwolić, aby za jej granicami tworzył się osobny ośrodek dla tychże i powinien był dotrzeć aż do Kremlu i tak problem rozwiązać."
Oni akurat awansowali (skąd dokąd to już inna sprawa )
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Kolejne oświadczenia w sprawie Wisły na amrginesie 200 baniek przez 19 lat ładnie Cupiał ładował kase
chujowo wydane 200
ITI twierdziło, że wpompowało 180? z efektem sporo gorszym sportowo
ale bazę biznesową dużo lepiej rozbudowali w trudniejszych od Cupiała warunkach
***** ile znaczy mądrzejsze zarządzanie - BL vs BC/ITI
Oglądam skrót naszego meczu z Arką i widząc co się dzieje w naszej defensywie przypomniał mi się agrowpierdol Lecha jaki otrzymał w Niecieczy , i tamtejsze kopanie się po czołach Poznaniaków.
Swoją drogą wyjątkowo nędzna ta kolejka pod względem bramek , osiem goli w 7 meczach dobrej reklamy nie robi naszej kartoflance.
Piątek idzie do Cracovi. Szczerze, to jestem w szoku! Młody, zdolny i naprawdę dobrze zapowiadający się napastnik zmienia fajnie grające Zagłębie na leszczy z Krakowa Musiał mu Filipiak sporo grosza sypnąć....
Komentarz