Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• A do drugiej ligi leci Podbeskidzie.

Komentarz

• Czy ja wiem? Górnik Z gra z Termaliką w ost. kolejce, która już się utrzymała a Łęczna we Wrocławiu z nieźle dysponowanym Śląskiem. Rożnie może być. Cieszy spadek Podbeskidzia.
      Lepiej być ciemniakiem niż pedałem i lewakiem!

Komentarz

• Faktycznie Żabole mają szanse, teraz spojrzałem w tabelę. Musieliby dziś przegrać.

Teraz Kasprzik w wywiadzie mówi, że ma nadzieję, że Śląsk zagra fair play. A ja mam nadzieję, że odpuści

Komentarz

• ja jednak wolałbym oglądać Górnik w ekstraklasie, niż jakąś Łęczną.

Cieszy spadek Podbeskidzia. Szkoda, ze nie razem z Niecieczą.
          Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

• Zamieszczone przez Grabo Zobacz posta
            Faktycznie Żabole mają szanse, teraz spojrzałem w tabelę. Musieliby dziś przegrać.

Teraz Kasprzik w wywiadzie mówi, że ma nadzieję, że Śląsk zagra fair play. A ja mam nadzieję, że odpuści

Niech zdechną w B klasie!

edit: Adin, Łęcznej i Niecieczy pozbędziemy się w przyszłym sezonie
            Ostatnio edytowany przez Ciechu; 17471.

Nie poddawaj się, ukochana ma, nie poddawaj się, Legio Warszawa!

Komentarz

• Zamieszczone przez Adin Zobacz posta
              ja jednak wolałbym oglądać Górnik w ekstraklasie, niż jakąś Łęczną.
              .
              za ich zaangażowanie w meczu z Lechem niech sczezną w odmętach pierwszej ligi... najlepiej na kilka sezonów...
              Always look on the bright side of life!

Komentarz

• Zamieszczone przez Adin Zobacz posta
                Cieszy spadek Podbeskidzia. Szkoda, ze nie razem z Niecieczą.
                Najpierw musimy wyjść z Niecieczą na plus w bilansie meczów bezpośrednich i dopiero mogą spadać, także dobrze, że się utrzymali .
                Ceterum censeo Carthaginem esse delendam

Komentarz

• a widzicie...zapomniałem o tym Lechu.. to niech *********** do tej 1 ligi pajace.
                  Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"

Komentarz

• Pyry całkowicie rozbite i poza pucharami, Krety w 1 lidze... byłoby pięknie.

B idealne hasło.
                    Ostatnio edytowany przez Chmielo; 28436.
                    A Melanż Trwa...

Komentarz

• Był trans "MP'93. VII Nie kradnij. Ku pamięci i przestrodze, tak skończył Lech - złodziej. II liga 2000-02."

Mam nadzieję, że będzie okazja wywiesić trans "MP '15. VI Nie cudzołóż. Dla tych, których pamięć krótka, tak skończył Górnik - prostytutka. I liga 2016-17.

Niech giną.

Komentarz

• Zamieszczone przez b. Zobacz posta
                        Był trans "MP'93. VII Nie kradnij. Ku pamięci i przestrodze, tak skończył Lech - złodziej. II liga 2000-02."

Mam nadzieję, że będzie okazja wywiesić trans "MP '15. VI Nie cudzołóż. Dla tych, których pamięć krótka, tak skończył Górnik - prostytutka. I liga 2016-17.

Niech giną.

Ewentualnie ten czasookres może być dłuższy
                        Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                        St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Bardzo ciekawe wyniki.
                          Po pierwsze wyszło na to, że system podziału w pewnym sensie działa, bo Podbeskidzie spadło czyli można prawie wejść do 8 i spaść z ligi.
                          Po drugie Nieciecza wygrywa w Białymstoku, tego się nie spodziewałem, a to daje im pewne utrzymanie.

Teraz ostatnią szansą dla Górnika jest wygrana z Niecieczą i przegrana Łęcznej.
                          Z całego serca życzę, żeby Łęczna przegrała, a za to Górnik Zabrze miał piękny wynik 1-0 w 90 minucie meczu

i zremisował z Niecieczą po bramce ręką ze spalonego w 98 minucie

Komentarz

Był trans "MP'93. VII Nie kradnij. Ku pamięci i przestrodze, tak skończył Lech - złodziej. II liga 2000-02."

Niech giną.
                            Prawilnie! Ale takie rzeczy to nie na forum...

Komentarz

Niech giną.
                              O to, to

Komentarz

• Szkoda Baciek, że napisałeś to na forum, bo hasło świetne
                                Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                                Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                                Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

Pracuję...
                                X