A do drugiej ligi leci Podbeskidzie.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
ja jednak wolałbym oglądać Górnik w ekstraklasie, niż jakąś Łęczną.
Cieszy spadek Podbeskidzia. Szkoda, ze nie razem z Niecieczą.Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Zamieszczone przez Grabo Zobacz postaFaktycznie Żabole mają szanse, teraz spojrzałem w tabelę. Musieliby dziś przegrać.
Teraz Kasprzik w wywiadzie mówi, że ma nadzieję, że Śląsk zagra fair play. A ja mam nadzieję, że odpuści
Niech zdechną w B klasie!
edit: Adin, Łęcznej i Niecieczy pozbędziemy się w przyszłym sezonieOstatnio edytowany przez Ciechu; 17471.
Nie poddawaj się, ukochana ma, nie poddawaj się, Legio Warszawa!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adin Zobacz postaja jednak wolałbym oglądać Górnik w ekstraklasie, niż jakąś Łęczną.
.Always look on the bright side of life!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Adin Zobacz postaCieszy spadek Podbeskidzia. Szkoda, ze nie razem z Niecieczą..
Ceterum censeo Carthaginem esse delendam
Komentarz
-
a widzicie...zapomniałem o tym Lechu.. to niech *********** do tej 1 ligi pajace.Po co być innym? Po co móc liczyć tylko na siebie? Po co robić coś, o czym inni tylko marzą? Po co dorastać do tej miłości? Nie wiem, ale wiem jedno, dobrze wykonana praca to coś niesamowitego. Więc, gdy ktoś następnym razem, zada ci pytanie za milion dolarów: \"Dlaczego to robisz?\" Odpowiedz mu \"*******laj człowieku!\" Jeżeli naprawdę chcesz to wiedzieć, to ładuj sztangę i sam spróbuj.\"
Komentarz
-
Był trans "MP'93. VII Nie kradnij. Ku pamięci i przestrodze, tak skończył Lech - złodziej. II liga 2000-02."
Mam nadzieję, że będzie okazja wywiesić trans "MP '15. VI Nie cudzołóż. Dla tych, których pamięć krótka, tak skończył Górnik - prostytutka. I liga 2016-17.
Niech giną.
Komentarz
-
Zamieszczone przez b. Zobacz postaBył trans "MP'93. VII Nie kradnij. Ku pamięci i przestrodze, tak skończył Lech - złodziej. II liga 2000-02."
Mam nadzieję, że będzie okazja wywiesić trans "MP '15. VI Nie cudzołóż. Dla tych, których pamięć krótka, tak skończył Górnik - prostytutka. I liga 2016-17.
Niech giną.
Ewentualnie ten czasookres może być dłuższyLubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”
Komentarz
-
Bardzo ciekawe wyniki.
Po pierwsze wyszło na to, że system podziału w pewnym sensie działa, bo Podbeskidzie spadło czyli można prawie wejść do 8 i spaść z ligi.
Po drugie Nieciecza wygrywa w Białymstoku, tego się nie spodziewałem, a to daje im pewne utrzymanie.
Teraz ostatnią szansą dla Górnika jest wygrana z Niecieczą i przegrana Łęcznej.
Z całego serca życzę, żeby Łęczna przegrała, a za to Górnik Zabrze miał piękny wynik 1-0 w 90 minucie meczu
i zremisował z Niecieczą po bramce ręką ze spalonego w 98 minucie
Komentarz
-
Zamieszczone przez b. Zobacz postaBył trans "MP'93. VII Nie kradnij. Ku pamięci i przestrodze, tak skończył Lech - złodziej. II liga 2000-02."
Niech giną.
Komentarz
-
Niech giną.
Komentarz
-
Szkoda Baciek, że napisałeś to na forum, bo hasło świetnePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
Komentarz