Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Tom Kruz Zobacz posta
    Czy wygrana Zagłębia w następnej kolejce u siebie z Lechem daje już im na 100% puchary
    Daje, podobnie Cracovii wygrana w Szczecinie
    Podstawą materialną narodu jest ziemia, przemysł i handel. Kto ziemię, przemysł i handel oddaje w ręce cudzoziemców, ten sprzedaje narodowość swoją, ten zdradza swój naród.

Komentarz

• Zamieszczone przez looking16 Zobacz posta
      To w Amice będzie wyprzedaż, po dzisiejszej porażce brak pucharów u nich. Oj szykuje się chudy rok
      Niekoniecznie. Im granie na wielu frontach ewidentnie nie służy. Zresztą, to chyba przypadłość każdej polskiej drużyny.

Komentarz

• Zamieszczone przez looking16 Zobacz posta
        To w Amice będzie wyprzedaż, po dzisiejszej porażce brak pucharów u nich. Oj szykuje się chudy rok
        w ostatnich latach raptem raz weszli do grupy i zarobili coś na tych pucharach - zdążyli się przyzwyczaić

Komentarz

• W grupie spadkowej Podbeskidzia już nic nie uratuje. Na moje oko jutro przyklepią swój spadek a tak jak już pisałem Górnik-Termalica będzie meczem o utrzymanie.
          349meczów*
          71 goli*
          58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

• Zamieszczone przez Benek Zobacz posta
            W grupie spadkowej Podbeskidzia już nic nie uratuje. Na moje oko jutro przyklepią swój spadek a tak jak już pisałem Górnik-Termalica będzie meczem o utrzymanie.
            Niby jutro mają mecz o życie, tzw. pojedynek ślepych z kulawymi, Łęczna to też piłkarskie dno więc każdy wynik możliwy, jak Górale wymęczą jakieś 1-0 to jeszcze się wybronią.
            -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
            -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• Zamieszczone przez Krawczol Zobacz posta
              Niby jutro mają mecz o życie, tzw. pojedynek ślepych z kulawymi, Łęczna to też piłkarskie dno więc każdy wynik możliwy, jak Górale wymęczą jakieś 1-0 to jeszcze się wybronią.
              Oglądałeś ich mecz z Koroną?? Nie wymęczą Oni się nie podnieśli po tej 30 kolejce i już się nie podniosą. Jak dla mnie zajebiście, spadną drużyny, które niczego nie wnoszą do ligi a awansuje dwie w miarę konkretne ekipy
              349meczów*
              71 goli*
              58 asyst*

Komentarz

Oglądałeś ich mecz z Koroną?? Nie wymęczą Oni się nie podnieśli po tej 30 kolejce i już się nie podniosą. Jak dla mnie zajebiście, spadną drużyny, które niczego nie wnoszą do ligi a awansuje dwie w miarę konkretne ekipy
                Hm chyba w naszej lidze wszystko jest możliwe

Komentarz

• Zamieszczone przez Roar Zobacz posta
                  Hm chyba w naszej lidze wszystko jest możliwe
                  Przekonamy się jutro
                  349meczów*
                  71 goli*
                  58 asyst*

Komentarz

Podbeskidzie w rundzie finałowej idealnie pokazuje mentalność polskiego kopacza - przegrańca. "Zostali skrzywdzeni przy stoliku", "siedli psychicznie", "nie unieśli ciężaru sytuacji", "nie nie mogą się podnieść" itd. A niech spierdalajo. I oby jak najmniej tych grajków się załapało do innych klubów po spadku, ku przestrodze innym nieudacznikom, chociaż to pobożne życzenie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tuzin Zobacz posta
                      Podbeskidzie w rundzie finałowej idealnie pokazuje mentalność polskiego kopacza - przegrańca. "Zostali skrzywdzeni przy stoliku", "siedli psychicznie", "nie unieśli ciężaru sytuacji", "nie nie mogą się podnieść" itd. A niech spierdalajo. I oby jak najmniej tych grajków się załapało do innych klubów po spadku, ku przestrodze innym nieudacznikom, chociaż to pobożne życzenie.
                      Dokładnie o tym samym ostatnio myślałem. Mimo, że początkowo nie chciałem, żeby po tej całej aferze punktowej polecieli z ligi to patrząc co oni wyprawiają w ostatnich meczach wcale mi ich nie żal. Niech spadają nieudacznicy, najlepiej z Żabolami.

Komentarz

Nie oglądałem, ale to tylko nasza liga. Nikt mi nie wmówi że nagle Podbeskidzie nie może wymęczyć 1-0 z Łęczną, która chyba w ostatnich 10 grach strzeliła z 3-4 bramki . To typowy polski mecz walki, pewnie nie będzie się dało na to patrzeć i skończy się 0-0 lub 1-0 w którąś ze stron.
                        Ostatnio edytowany przez Krawczol; 10848.
                        -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                        -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• Zamieszczone przez beka Zobacz posta
                          w ostatnich latach raptem raz weszli do grupy i zarobili coś na tych pucharach - zdążyli się przyzwyczaić
                          Ale zawsze jakieś grosze wpadały. A teraz podobno ma być kompletna wyprzedaż.

Komentarz

• Szwoch strzela na 1-1 dla Arki i wprowadza ją do Ekstraklasy.

Nie poddawaj się, ukochana ma, nie poddawaj się, Legio Warszawa!

Komentarz

• Czyli Podpiździe i Zabrze prawdopodobnie lecą z ligi. Świetna wiadomość
                              Karma to suka, prawda Górnicy?
                              Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
                              Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
                              Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.

Komentarz

• Jeszcze mogą się te prostytutki utrzymać. Muszą wygrać w Niecieczy i Śląsk musi pokonać Łęczną.

Brawo Korona za walkę

Komentarz

Pracuję...
                                X