Zamieszczone przez Tom Kruz
Zobacz posta
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez looking16 Zobacz postaTo w Amice będzie wyprzedaż, po dzisiejszej porażce brak pucharów u nich. Oj szykuje się chudy rok
Komentarz
-
Zamieszczone przez looking16 Zobacz postaTo w Amice będzie wyprzedaż, po dzisiejszej porażce brak pucharów u nich. Oj szykuje się chudy rok
Komentarz
-
W grupie spadkowej Podbeskidzia już nic nie uratuje. Na moje oko jutro przyklepią swój spadek a tak jak już pisałem Górnik-Termalica będzie meczem o utrzymanie.349meczów*
71 goli*
58 asyst*
jest tylko jeden King!!!!
*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaW grupie spadkowej Podbeskidzia już nic nie uratuje. Na moje oko jutro przyklepią swój spadek a tak jak już pisałem Górnik-Termalica będzie meczem o utrzymanie.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Krawczol Zobacz postaNiby jutro mają mecz o życie, tzw. pojedynek ślepych z kulawymi, Łęczna to też piłkarskie dno więc każdy wynik możliwy, jak Górale wymęczą jakieś 1-0 to jeszcze się wybronią.Oni się nie podnieśli po tej 30 kolejce i już się nie podniosą. Jak dla mnie zajebiście, spadną drużyny, które niczego nie wnoszą do ligi a awansuje dwie w miarę konkretne ekipy
349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaOglądałeś ich mecz z Koroną?? Nie wymęcząOni się nie podnieśli po tej 30 kolejce i już się nie podniosą. Jak dla mnie zajebiście, spadną drużyny, które niczego nie wnoszą do ligi a awansuje dwie w miarę konkretne ekipy
Komentarz
-
Zamieszczone przez Roar Zobacz postaHm chyba w naszej lidze wszystko jest możliwe349meczów*
71 goli*
58 asyst*
Komentarz
-
Zamieszczone przez Benek Zobacz postaOglądałeś ich mecz z Koroną?? Nie wymęcząOni się nie podnieśli po tej 30 kolejce i już się nie podniosą. Jak dla mnie zajebiście, spadną drużyny, które niczego nie wnoszą do ligi a awansuje dwie w miarę konkretne ekipy
Komentarz
-
Zamieszczone przez Tuzin Zobacz postaPodbeskidzie w rundzie finałowej idealnie pokazuje mentalność polskiego kopacza - przegrańca. "Zostali skrzywdzeni przy stoliku", "siedli psychicznie", "nie unieśli ciężaru sytuacji", "nie nie mogą się podnieść" itd. A niech spierdalajo. I oby jak najmniej tych grajków się załapało do innych klubów po spadku, ku przestrodze innym nieudacznikom, chociaż to pobożne życzenie.
Komentarz
-
. To typowy polski mecz walki, pewnie nie będzie się dało na to patrzeć i skończy się 0-0 lub 1-0 w którąś ze stron.
Ostatnio edytowany przez Krawczol; 10848.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
Zamieszczone przez beka Zobacz postaw ostatnich latach raptem raz weszli do grupy i zarobili coś na tych pucharach - zdążyli się przyzwyczaić
Komentarz
-
Czyli Podpiździe i Zabrze prawdopodobnie lecą z ligi. Świetna wiadomość
Karma to suka, prawda Górnicy?Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Komentarz
Komentarz