Jeśli jest to Twoja pierwsza wizyta pamiętaj o:
sprawdzeniu FAQ klikając w powyższy link. Musisz się zarejestrować
zanim będziesz mógł dodawać posty: kliknij powyższy link, aby się zarejestrować. Aby rozpocząć przeglądanie wiadomości wybierz forum które chcesz odwiedzić.
A ja jestem pewien, że Pogoń tam nie przegra.
Na tyle pewien, że jestem w stanie iść o zakład. Przegrany na tydzień przybiera sobie jako profilówkę herb Piasta. Wchodzisz?
Biorąc pod uwagę ich statystyki to jest wielce prawdopodobne, że zremisują
Na tyle pewien, że jestem w stanie iść o zakład. Przegrany na tydzień przybiera sobie jako profilówkę herb Piasta. Wchodzisz?
Edit: Czekaj, czekaj. Za "świeży" jesteś, żebym się z Tobą zakładał o taką poważną stawkę. Mogę się założyć z kimś kto jest na forum ze dwa lata
Spoko. I tak trzymałbym kciuki za swoją porażkę. Przeżyłbym barwy Piasta, gdyby przybliżyło nas to do Mistrza
Dobry pomysł na terapię dla osób mających problemy z odnalezieniem się w grupie lub cierpiących na brak akceptacji. Jeden post i setki ludzi Cię wspierają
P.S. Oczywiście nie bierz tego do siebie, Finiks Takie ogólne spostrzeżenie.
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Dobry pomysł na terapię dla osób mających problemy z odnalezieniem się w grupie lub cierpiących na brak akceptacji. Jeden post i setki ludzi Cię wspierają
P.S. Oczywiście nie bierz tego do siebie, Finiks Takie ogólne spostrzeżenie.
Przygotowuję się do kariery politycznej i zbieram front przychylnych mi ludzi
Pytanie czemu Niko zbiera elektorat negatywny?
Jemu nie zależy; on po sezonie wyjedzie za gruby hajs do Chin w koronie strzelców naszej Ekstraklapy
Lubię sobie jebnąć posta.
„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno”
Komentarz