Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Finiks Zobacz posta
    A ja jestem pewien, że Pogoń tam nie przegra.
    Na tyle pewien, że jestem w stanie iść o zakład. Przegrany na tydzień przybiera sobie jako profilówkę herb Piasta. Wchodzisz?
    Biorąc pod uwagę ich statystyki to jest wielce prawdopodobne, że zremisują
    349meczów*
    71 goli*
    58 asyst*

jest tylko jeden King!!!!

*dane mam nadzieję ulegną jeszcze kiedyś zmianie

Komentarz

Na tyle pewien, że jestem w stanie iść o zakład. Przegrany na tydzień przybiera sobie jako profilówkę herb Piasta. Wchodzisz?

Edit: Czekaj, czekaj. Za "świeży" jesteś, żebym się z Tobą zakładał o taką poważną stawkę. Mogę się założyć z kimś kto jest na forum ze dwa lata
      Spoko. I tak trzymałbym kciuki za swoją porażkę. Przeżyłbym barwy Piasta, gdyby przybliżyło nas to do Mistrza

Komentarz

Jestem w tym

Może być jakaś modyfikacja tego herbu?

Komentarz

• Zamieszczone przez Niko Zobacz posta
          Jestem w tym

Może być jakaś modyfikacja tego herbu?
          Bez udziwnień. Czysty herb
          Będzie Ci z nim do twarzy

Komentarz

Przybite.

Komentarz

Finiks, trzymam za Ciebie kciuki

Komentarz

• Dziś na Eurosporcie2 o 18.00 będzie można obejrzeć popisy Wolskiego w derbach z Niecieczą. Ps.Portowcy już chyba skończyli remisować.
                Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zamieszczone przez WKR Zobacz posta
                  Finiks, trzymam za Ciebie kciuki
                  Dzięki. 9/10 forum też trzyma kciuki

Komentarz

I ja też tylko 3 punkty w Gliwicach!
                    "Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
                    hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"

Komentarz

• Dobry pomysł na terapię dla osób mających problemy z odnalezieniem się w grupie lub cierpiących na brak akceptacji. Jeden post i setki ludzi Cię wspierają

P.S. Oczywiście nie bierz tego do siebie, Finiks Takie ogólne spostrzeżenie.

Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                      St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

• Zamieszczone przez księciuniu Zobacz posta
                        Dobry pomysł na terapię dla osób mających problemy z odnalezieniem się w grupie lub cierpiących na brak akceptacji. Jeden post i setki ludzi Cię wspierają

P.S. Oczywiście nie bierz tego do siebie, Finiks Takie ogólne spostrzeżenie.

Przygotowuję się do kariery politycznej i zbieram front przychylnych mi ludzi
                        Pytanie czemu Niko zbiera elektorat negatywny?

Komentarz

• Jemu nie zależy; on po sezonie wyjedzie za gruby hajs do Chin w koronie strzelców naszej Ekstraklapy
                          Lubię sobie jebnąć posta.

„Winowajcę znali wszyscy, ale każdy spowiadający się odpowiadał, że go nie zna, a na następny dzień z czystym sumieniem przystępował do komunii – bo spowiedź spowiedzią, ale charakter przede wszystkim i kapować nie wolno
                          St.Grzesiuk, „Boso, ale w ostrogach”

Komentarz

I ja trzymam kciuki za Finiksa!! Raz - że lepiej dla Legii, a dwa, że typ tak się napinał na tego Piasta a tu przyjdzie mu świecić ich herbem!

A nie, czekaj...

Komentarz

• Komentarz

• Ale jaja w Krakowie. Bramkarz w ostatniej akcji meczu strzela dla Termalici na 2:2.

W 91. minucie Wisła strzeliła na 2:1, to tak na marginesie
                                Ostatnio edytowany przez (L)ukas; 2681.
                                Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

Pracuję...
                                X