Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zorro nie strzelał bardzo długo i się odblokował.
    Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zamieszczone przez Krawczol Zobacz posta
      Idealny wynik dla nas w Szczecinie, Pogoń ma realne szanse na puchary więc za tydzień w Gliwicach wyjdą odpowiednio zmotywowani, a Lech za to wyjdzie 2 maja z kupą w majtach bo to ostatnia szansa na uratowanie sezonu w Poznaniu.
      Serio uważasz, ze Pogoń walczy o puchary? Tym składem? Dwoma napastnikami, którzy swojego pierwszego gola w 2016 zdobyli 23 kwietnia?

A nasi niech zdobędą tytuł na boisku a nie przed TV tak jak to bywało dwa razy ostatnio.
      Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.

Komentarz

• Kvrwa, jak my mogliśmy z tą zbieraniną z Poznania przegrać 4 mecze w zeszłym roku i oddać im tytuł?
        Ostatnio edytowany przez KRA; 3437.

Komentarz

• Zamieszczone przez Kijek Zobacz posta
          Serio uważasz, ze Pogoń walczy o puchary? Tym składem? Dwoma napastnikami, którzy swojego pierwszego gola w 2016 zdobyli 23 kwietnia?

A nasi niech zdobędą tytuł na boisku a nie przed TV tak jak to bywało dwa razy ostatnio.
          Tak serio tak uważam. Jakoś nie przeszkodziło im to skończyć sezonu zasadniczego na 3 miejscu i rzadko kiedy przegrywać.
          -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
          -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• No ok... ja już widzę Michniewicza z Zielińskim zabijających się o 3 -4 miejsce w lidze żeby pojechać w do Kazachstanu, Azerbejdżanu żeby przejebać, kosztem przygotowań zawalić pierwszych 5 kolejek w ekstraklasie i żeby na koniec sierpnia być bez pracy. No ale ok.
            Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.

Komentarz

No ok... ja już widzę Michniewicza z Zielińskim zabijających się o 3 -4 miejsce w lidze żeby pojechać w do Kazachstanu, Azerbejdżanu żeby przejebać, kosztem przygotowań zawalić pierwszych 5 kolejek w ekstraklasie i żeby na koniec sierpnia być bez pracy. No ale ok.
              No to wytłumacz mi czemu w ostatnich latach w pucharach grali Piast, Jagiellonia, Ruch? Przecież one nikomu są niepotrzebne wg niektórych. Nikt nie chciał i oni musieli za karę? A te śpiewki o Kazachstanie i Azerbejdżanie to już są nudne, teraz te kluby często są już rozstawione we wczesniejszych rundach bo Kazachstan czy Azerbejdżan regularnie dochodzą do III, IV rundy eliminacyjnej i w I rundzie jest dużo większe prawdopodobieństwo Walii, Irlandii Płn. Litwy czy Estonii.
              -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
              -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

No ok... ja już widzę Michniewicza z Zielińskim zabijających się o 3 -4 miejsce w lidze żeby pojechać w do Kazachstanu, Azerbejdżanu żeby przejebać, kosztem przygotowań zawalić pierwszych 5 kolejek w ekstraklasie i żeby na koniec sierpnia być bez pracy. No ale ok.
                Nie ma wyboru w sumie - bo ma kontrakt do końca sezonu. Dzialacze zapowiedzieli, ze chcą top4 i siadaja po sezonie nt przedłużenia kontraktu.
                "Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
                hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"

Komentarz

• Piast gra u siebie z Lechią ,Pogonią ,następnie wyjazd do nas ,później wyjazd na Cichą i na finiszu w domu z Zagłębiem Lubin. Jeśli dzisiaj nie stracą punktów z Lechią ,to mecz decydujący mecz będzie u nas. Zobaczymy jak Lechia się dzisiaj pokaże ,wszystko zależy od formy Paxiao ,Piast dwa mecze przez Vacka (pauza za bezśporednią czerwoną ).
                  Mioduski ,Vukovic OUT !

Komentarz

• Zamieszczone przez KRA Zobacz posta
                    Kvrwa, jak my mogliśmy z tą zbieraniną z Poznania przegrać 4 mecze w zeszłym roku i oddać im tytuł?
                    To jest Polska liga, tego nie ogarniesz Tutaj ostatnia drużyna potrafi się spiąć na lidera i zabrać im punkty, a oddać mecz "walkowerem" drużynie, która walczy z nią o utrzymanie się w lidze (to przykład).

Komentarz

A propos... Lado nadal drewniany jak Pinokio.

Komentarz

• Zamieszczone przez IX14 Zobacz posta
                        Piast gra u siebie z Lechią ,Pogonią ,następnie wyjazd do nas ,później wyjazd na Cichą i na finiszu w domu z Zagłębiem Lubin. Jeśli dzisiaj nie stracą punktów z Lechią ,to mecz decydujący mecz będzie u nas. Zobaczymy jak Lechia się dzisiaj pokaże ,wszystko zależy od formy Paxiao ,Piast dwa mecze przez Vacka (pauza za bezśporednią czerwoną ).
                        To jest wariant realistyczny.
                        Ale w tej lidze możliwości jest wiele i równie dobrze wszystko (mistrzostwo, kto zagra w pucharach i spadnie) może rozstrzygnąć się i w ostatniej kolejce.

Zagłębie gra całkiem dobrą piłkę i nie ulegam euforii po naszym ostatnim meczu.
                        Piast będzie odpoczywał, a my zagramy finał PP także na pewno musimy walczyć.
                        I tego wymagajmy od naszych piłkarzy, a ja zwycięstwa i po 1:0 przyjmuję w ciemno.
                        Ostatnio edytowany przez tuzintuzinow; 121897.

Komentarz

• Jak już tak dywagujecie, to i ja pogaworze Mistrza możemy klepnąć już w czwartek, wystarczy "tylko" wygrać w Lubinie i liczyć dzisiaj na Lechie i Pogoń za pare dni. Nieprawdaż?? :v
                          Bo śnieg...

Komentarz

• Zamieszczone przez CW(L)KS Zobacz posta
                            Jak już tak dywagujecie, to i ja pogaworze Mistrza możemy klepnąć już w czwartek, wystarczy "tylko" wygrać w Lubinie i liczyć dzisiaj na Lechie i Pogoń za pare dni. Nieprawdaż?? :v
                            W czwartek nie będziemy świętować, bo Piast swój mecz gra w weekend. To raz.
                            Dwa. Jest to wariant hurra optymistyczny, który mam nadzieję się nie spełni. Jak mamy zdobyć ten tytuł to zróbmy to w końcu na boisku.
                            Trzy. Dla mnie idealnym rozwiązaniem jest utrzymanie 6 pkt przewagi do meczu z nimi, wtedy do tytułu wystarczy nam remis u siebie.

Komentarz

• Zamieszczone przez KRA Zobacz posta
                              W czwartek nie będziemy świętować, bo Piast swój mecz gra w weekend. To raz.
                              Dwa. Jest to wariant hurra optymistyczny, który mam nadzieję się nie spełni. Jak mamy zdobyć ten tytuł to zróbmy to w końcu na boisku.
                              Trzy. Dla mnie idealnym rozwiązaniem jest utrzymanie 6 pkt przewagi do meczu z nimi, wtedy do tytułu wystarczy nam remis u siebie.

A nie uważasz, że trochę siara nie wygrać z nimi żadnego z trzech meczów?

Obojętnie jak się najbliższe kolejka potoczy, to z Piastem u siebie trzeba wygrać, obojętnie czy to nam da mistrza, czy nie.

Komentarz

• Zamieszczone przez Marymoncki Dżon Zobacz posta
                                A nie uważasz, że trochę siara nie wygrać z nimi żadnego z trzech meczów?
                                Jeśli mimo tego mielibyśmy zdobyć mistrza? Żadna siara.

Komentarz

Pracuję...
                                X