Zorro nie strzelał bardzo długo i się odblokował.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Ekstraklasa
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Krawczol Zobacz postaIdealny wynik dla nas w Szczecinie, Pogoń ma realne szanse na puchary więc za tydzień w Gliwicach wyjdą odpowiednio zmotywowani, a Lech za to wyjdzie 2 maja z kupą w majtach bo to ostatnia szansa na uratowanie sezonu w Poznaniu.
A nasi niech zdobędą tytuł na boisku a nie przed TV tak jak to bywało dwa razy ostatnio.Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaSerio uważasz, ze Pogoń walczy o puchary? Tym składem? Dwoma napastnikami, którzy swojego pierwszego gola w 2016 zdobyli 23 kwietnia?
A nasi niech zdobędą tytuł na boisku a nie przed TV tak jak to bywało dwa razy ostatnio.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
No ok... ja już widzę Michniewicza z Zielińskim zabijających się o 3 -4 miejsce w lidze żeby pojechać w do Kazachstanu, Azerbejdżanu żeby przejebać, kosztem przygotowań zawalić pierwszych 5 kolejek w ekstraklasie i żeby na koniec sierpnia być bez pracy. No ale ok.Wśród tych co na kolanach, isc wyprostowanym.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaNo ok... ja już widzę Michniewicza z Zielińskim zabijających się o 3 -4 miejsce w lidze żeby pojechać w do Kazachstanu, Azerbejdżanu żeby przejebać, kosztem przygotowań zawalić pierwszych 5 kolejek w ekstraklasie i żeby na koniec sierpnia być bez pracy. No ale ok.-Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
-Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaNo ok... ja już widzę Michniewicza z Zielińskim zabijających się o 3 -4 miejsce w lidze żeby pojechać w do Kazachstanu, Azerbejdżanu żeby przejebać, kosztem przygotowań zawalić pierwszych 5 kolejek w ekstraklasie i żeby na koniec sierpnia być bez pracy. No ale ok."Niech się prostuje nieszczęść splot i niechaj drżą moskiewskie karły,
hańba wierzącym w sierp i młot, chwała za niepodległość zmarłym!"
Komentarz
-
Piast gra u siebie z Lechią ,Pogonią ,następnie wyjazd do nas ,później wyjazd na Cichą i na finiszu w domu z Zagłębiem Lubin. Jeśli dzisiaj nie stracą punktów z Lechią ,to mecz decydujący mecz będzie u nas. Zobaczymy jak Lechia się dzisiaj pokaże ,wszystko zależy od formy Paxiao ,Piast dwa mecze przez Vacka (pauza za bezśporednią czerwoną ).Mioduski ,Vukovic OUT !
Komentarz
-
Zamieszczone przez KRA Zobacz postaKvrwa, jak my mogliśmy z tą zbieraniną z Poznania przegrać 4 mecze w zeszłym roku i oddać im tytuł?Tutaj ostatnia drużyna potrafi się spiąć na lidera i zabrać im punkty, a oddać mecz "walkowerem" drużynie, która walczy z nią o utrzymanie się w lidze (to przykład).
Komentarz
-
Zamieszczone przez Kijek Zobacz postaSerio uważasz, ze Pogoń walczy o puchary? Tym składem? Dwoma napastnikami, którzy swojego pierwszego gola w 2016 zdobyli 23 kwietnia?
A nasi niech zdobędą tytuł na boisku a nie przed TV tak jak to bywało dwa razy ostatnio.
Komentarz
-
Zamieszczone przez IX14 Zobacz postaPiast gra u siebie z Lechią ,Pogonią ,następnie wyjazd do nas ,później wyjazd na Cichą i na finiszu w domu z Zagłębiem Lubin. Jeśli dzisiaj nie stracą punktów z Lechią ,to mecz decydujący mecz będzie u nas. Zobaczymy jak Lechia się dzisiaj pokaże ,wszystko zależy od formy Paxiao ,Piast dwa mecze przez Vacka (pauza za bezśporednią czerwoną ).
Ale w tej lidze możliwości jest wiele i równie dobrze wszystko (mistrzostwo, kto zagra w pucharach i spadnie) może rozstrzygnąć się i w ostatniej kolejce.
Zagłębie gra całkiem dobrą piłkę i nie ulegam euforii po naszym ostatnim meczu.
Piast będzie odpoczywał, a my zagramy finał PP także na pewno musimy walczyć.
I tego wymagajmy od naszych piłkarzy, a ja zwycięstwa i po 1:0 przyjmuję w ciemno.Ostatnio edytowany przez tuzintuzinow; 121897.
Komentarz
-
Zamieszczone przez CW(L)KS Zobacz postaJak już tak dywagujecie, to i ja pogaworzeMistrza możemy klepnąć już w czwartek, wystarczy "tylko" wygrać w Lubinie i liczyć dzisiaj na Lechie i Pogoń za pare dni. Nieprawdaż?? :v
Dwa. Jest to wariant hurra optymistyczny, który mam nadzieję się nie spełni. Jak mamy zdobyć ten tytuł to zróbmy to w końcu na boisku.
Trzy. Dla mnie idealnym rozwiązaniem jest utrzymanie 6 pkt przewagi do meczu z nimi, wtedy do tytułu wystarczy nam remis u siebie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez KRA Zobacz postaW czwartek nie będziemy świętować, bo Piast swój mecz gra w weekend. To raz.
Dwa. Jest to wariant hurra optymistyczny, który mam nadzieję się nie spełni. Jak mamy zdobyć ten tytuł to zróbmy to w końcu na boisku.
Trzy. Dla mnie idealnym rozwiązaniem jest utrzymanie 6 pkt przewagi do meczu z nimi, wtedy do tytułu wystarczy nam remis u siebie.
A nie uważasz, że trochę siara nie wygrać z nimi żadnego z trzech meczów?
Obojętnie jak się najbliższe kolejka potoczy, to z Piastem u siebie trzeba wygrać, obojętnie czy to nam da mistrza, czy nie.
Komentarz
-
Zamieszczone przez Marymoncki Dżon Zobacz postaA nie uważasz, że trochę siara nie wygrać z nimi żadnego z trzech meczów?
Komentarz
Komentarz