Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Ekstraklasa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Zamieszczone przez Marcino Zobacz posta
    Byłby lepszy od Aleksandrova, pytanie czy jest na liście życzeń "za darmo" u BL

drużyna rozgr. występy w "11" pełne rez. czas gry karne sam. ŻK CK
    Lech Poznań Ekstraklasa 20 17 6 3 1240 0 0 (0 + 0) 0 2 0
    Lech Poznań LE 7 4 2 3 396 0 0 (0 + 0) 0 1 0
    Lech Poznań LM 3 0 0 3 52 0 0 (0 + 0) 0 0 0
    Lech Poznań PP 4 1 1 3 174 0 0 (0 + 0) 0 0 0
    Lech Poznań RAZEM 34 22 9 12 1862 0 0 (0 + 0) 0 3 0
    To statystyki z tego sezonu. W poprzednim:
    Lech Poznań Ekstraklasa 25 20 9 5 1717 3 0 (0 + 0) 0 1 0
    Lech Poznań LE 4 3 2 1 298 0 0 (0 + 0) 0 0 0
    Lech Poznań PP 2 1 1 1 190 0 0 (0 + 0) 0 0 0
    Lech Poznań RAZEM 31 24 12 7 2205 3 0 (0 + 0) 0 1 0
    Dupy nie urywa. 3 bramki w 2 lata prawie. I w dodatku następny z Poznania byłby. Co za dużo to nie zdrowo. Już po finie mnie mdli.
    edit: po minutach :bramki

Komentarz

• Jak przychodził do Lecha to błyszczał, przy Rumaku jeszcze coś tam grał, ale z czasem chyba cofnął się w rozwoju (Skorża czy Urban)
      I wkurzaj się na nasz charakter strączku łuskany
      Spytasz skąd jestem? Powiem z dumą: z Warszawy

To warszawskie ballady ...

Komentarz

• Zamieszczone przez Marcino Zobacz posta
        Jak przychodził do Lecha to błyszczał, przy Rumaku jeszcze coś tam grał, ale z czasem chyba cofnął się w rozwoju (Skorża czy Urban)
        Sporo kontuzji odbija się szybkości chyba, bo techniki wybitnej to on nie ma.

Komentarz

• Zamieszczone przez Alek Zobacz posta
          90minut.pl
          Mam nadzieje, że nasi włodarze nie wpadną na pomysł, żeby go ściągnąć. Już dość mamy skrzydłowych bez głowy.

Komentarz

• No i widać że Ruch zagrał z nami mecz życia....na Zagłębie sił nie starczyło

Komentarz

• Zobaczymy ile sił Zagłębie straciło z Ruchem

Komentarz

• Zamieszczone przez Tadek Zobacz posta
                No i widać że Ruch zagrał z nami mecz życia....na Zagłębie sił nie starczyło
                Dla Ruchu ten sezon skończył się w 32 kolejce, teraz łatwo odda każdemu po 3 punkty.
                "Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."

Komentarz

• To Podbeskidzie to naprawdę zleci

Inna sprawa, jednak mógłby polecieć Górnik "3500" Łęczna zamiast nich.

Komentarz

• Zamieszczone przez Tuzin Zobacz posta
                    To Podbeskidzie to naprawdę zleci

Inna sprawa, jednak mógłby polecieć Górnik "3500" Łęczna zamiast nich.
                    Ale i Śląsk sprzed Rumaka i teraz to dwie inne drużyny.

Komentarz

• Zamieszczone przez grodzisk1 Zobacz posta
                      Ale i Śląsk sprzed Rumaka i teraz to dwie inne drużyny.
                      Morioka - polski Nakata

Komentarz

• Zamieszczone przez Alek Zobacz posta
                        Morioka - polski Nakata
                        Ja tam widzę Tsubasę

Komentarz

• Idealny wynik dla nas w Szczecinie, Pogoń ma realne szanse na puchary więc za tydzień w Gliwicach wyjdą odpowiednio zmotywowani, a Lech za to wyjdzie 2 maja z kupą w majtach bo to ostatnia szansa na uratowanie sezonu w Poznaniu. Wbrew pozorom jest to też niezły wynik dla Lechii, niby Pogoń ich wyprzedziła, ale prawdopodobnie Urban we czwartek zrobi ze składem to samo co zrobił ze Śląskiem w 29 kolejce przed półfinałem w Sosnowcu. Do tego jest spora szansa, ze my będziemy do nich jechać na pomistrzowskim kacu, a Ruch odda im punkty za wycofanie skargi, więc mają dużo szczęścia co do kolejności gier.
                          -Szkoda, że wy telewizji nie oglądali
                          -Jak na wasze durackie gęby popatrzę, to mie za cały tydzień telewizji starczy!

Komentarz

• "– Mnie się wydaje, że teraz to my odjechaliśmy Legii i powstaje pytanie, jak bardzo jej odjedziemy. To my w Superpucharze wychodzimy w składzie bardzo zbliżonym do tego, który zdobył mistrzostwo, a Legia – była zmuszona do wielu zmian kadrowych. O naszą przyszłość jestem spokojny. W zależności od tego, jak to u nich zafunkcjonuje, okaże się, w jakim tempie jesteśmy w stanie im odskoczyć." Tempo odskoku okazało się imponujące , gdyby nie uwzględnić podziału punktów to Lech odskoczył już na 23 oczka , z resztą 14 punktów różnicy po podziale też jest w porządku .

Komentarz

• Lecz przez te 10 minut zapomnieli na czym polega godność klubu , który chce mienić się mianem głównego wroga Legii w Polsce. Grajki bez honoru.

Komentarz

• Zamieszczone przez Ivan Drugi Zobacz posta
                                "– Mnie się wydaje, że teraz to my odjechaliśmy Legii i powstaje pytanie, jak bardzo jej odjedziemy. To my w Superpucharze wychodzimy w składzie bardzo zbliżonym do tego, który zdobył mistrzostwo, a Legia – była zmuszona do wielu zmian kadrowych. O naszą przyszłość jestem spokojny. W zależności od tego, jak to u nich zafunkcjonuje, okaże się, w jakim tempie jesteśmy w stanie im odskoczyć." Tempo odskoku okazało się imponujące , gdyby nie uwzględnić podziału punktów to Lech odskoczył już na 23 oczka , z resztą 14 punktów różnicy po podziale też jest w porządku .

Komentarz

Pracuję...
                                X